مصاحبه با سازندگان گرشاسپ به زودی

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون ، ولی چرا انقدر کوتاه و بی کیفیت؟!/:)
در واقع نمیدونستم باید از این فیلم کوتاه چی برداشت کنم ، این که گرشاسپ از بازیسنتر شکل گرفت یا یه تریلر ادغام شده با Interview.

واقعا منتظریم ببینیم مصاحبه چطوریه:دی نسخه با کیفیت هم بزاریدا(حتما:دی)
درباره کیفیت هم این ورژن با این کیفیت قرار داده شده برای مشاهده فیدبک ها ... نسخه اصلی با دو کیفیت خواهد بود اما قطعا نباید انتظار خروجی Uncompressed رو داشته باشید.
ممنون-همون منظورم در سطح همین تیزر یا یکم بهتر بود انتظارات بالایی نداریم:دی
باز ممنون

آخرین ویرایش:
ممنون ، ولی چرا انقدر کوتاه و بی کیفیت؟!/:)
در واقع نمیدونستم باید از این فیلم کوتاه چی برداشت کنم ، این که گرشاسپ از بازیسنتر شکل گرفت یا یه تریلر ادغام شده با Interview.

شما وقتی تریلر-آنونس یک فیلم سینمایی و می بینید انتظار دارید تو همون 2-3 دقیقه همه چیز رو درباره فیلم بفهمید؟ اگر اینطوره درباره تریلر -آنونس و هدف از ساختنش بیشتر مطالعه بفرمایید.
درباره کیفیت هم این ورژن با این کیفیت قرار داده شده برای مشاهده فیدبک ها ... نسخه اصلی با دو کیفیت خواهد بود اما قطعا نباید انتظار خروجی Uncompressed رو داشته باشید.

یه سوتفاهمی شده!
"گرشاسپ از بازیسنتر شکل" نگرفته . اون بخش از مصاحبه مربوط به یه چیز دیگست که توی مصاحبه کامل متوجهش میشید!
البته شیطنت ادیتور توی این سوتفاهم بی تاثیر نبوده:d

تیزر خیلی خوب شده دستتون درد نکنه!

از این میترسم که فردا بازی بیاد خیلی ضایع بازی بشه:(
کسی از نزدیک بازیو دیده یا تست زده؟:(
(عجب آفتاپیکی زدم ساری !! ولی چیکار کنم نگرانم نگران)

از این میترسم که فردا بازی بیاد خیلی ضایع بازی بشه:(
کسی از نزدیک بازیو دیده یا تست زده؟:(
(عجب آفتاپیکی زدم ساری !! ولی چیکار کنم نگرانم نگران)
آره عزیز من تستش کردم.خدایی فکر نکنم جوگیر شده باشم :dولی بازی خیلی خوبی بود.البته کامل نبود(کامل به این معنا که نقص و کم و کاستی نداشته باشه)ولی واقعا یه بازی قشنگ رو میخوان تحویل ملت بدن:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or