Ali On The Day The Wall Came Down Administrator Sep 10, 2010 #1 به زودی مصاحبه کامل با گروه سازنده گرشاسپ در بازی سنتر با کلیک کردن بر روی تصویر زیر بیننده announce مربوط به مصاحبه ها باشید Reactions: Dreadlord and Quantic Dream
به زودی مصاحبه کامل با گروه سازنده گرشاسپ در بازی سنتر با کلیک کردن بر روی تصویر زیر بیننده announce مربوط به مصاحبه ها باشید
Mr.Ok کاربر سایت Sep 12, 2010 #16 نوشته شده توسط XagroX: از این میترسم که فردا بازی بیاد خیلی ضایع بازی بشه کسی از نزدیک بازیو دیده یا تست زده؟ (عجب آفتاپیکی زدم ساری !! ولی چیکار کنم نگرانم نگران) بیشتر... منم بازی گرشاسب رو تست کردم بازی از همه لحاظ یه سر و گردن از بازی های دیگه ایرانی بالاتره اما ایراداتی هم داره که میشه ازش چشم پوشی کرد
نوشته شده توسط XagroX: از این میترسم که فردا بازی بیاد خیلی ضایع بازی بشه کسی از نزدیک بازیو دیده یا تست زده؟ (عجب آفتاپیکی زدم ساری !! ولی چیکار کنم نگرانم نگران) بیشتر... منم بازی گرشاسب رو تست کردم بازی از همه لحاظ یه سر و گردن از بازی های دیگه ایرانی بالاتره اما ایراداتی هم داره که میشه ازش چشم پوشی کرد
joker93 کاربر سایت Sep 16, 2010 #17 اميدوارم بازي قشنگي باشه ارزش خريدن داره؟ حداقل سيستم چي مي خواهد؟