مشکل عجیب با ایکس باکس اسلیم

bayern_vahid

Loyal Member
با سلام

یکی از دوستان بهم امروز مراجعه کرد یه مشکل غبر عادی برای دستگاهش رخ داده
مشکلش به این شکله دستگاه بعد از مدتی بازی کردن هنگ میکنه و تصویر فریز میشه و باید دستگاه رو یکبار روشن و خاموش کنه تا دوباره بیاد بالا
مدت این اتفاق برای بازی های مختلف فرق داره و از 10 دقیقه تا 2 ساعت متغیره
از اونجایی که دستگاه تقریبا نو هست و زیاد کار نکرده و از اونجایی که من تا به حال ندیدم دستگاه اسلیم مشکل حرارتی داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنین

با سلام

مشکلش به این شکله دستگاه بعد از مدتی بازی کردن هنگ میکنه و تصویر فریز میشه و باید دستگاه رو یکبار روشن و خاموش کنه تا دوباره بیاد بالا
از اونجایی که دستگاه تقریبا نو هست و زیاد کار نکرده و از اونجایی که من تا به حال ندیدم دستگاه اسلیم مشکل حرارتی داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنین

دوست عزیز بازی رو از رو هارد پاک کنید دوباره امتحان کنید اگه حل شد احتملا هارده وگرنه ببرید تعمییر کاره حرفه ای تا از دست نرفته

دوست عزیز بازی رو از رو هارد پاک کنید دوباره امتحان کنید اگه حل شد احتملا هارده وگرنه ببرید تعمییر کاره حرفه ای تا از دست نرفته
دوست عزیز دستگاه هارد نداره بعدش هم روی یک بازی اینطوری نمیشه رو اکثر بازی ها این مشکلو داره ولی زمانش تا هنگ یکم فرق داره

با سلام

سلام
شاید از برد dvd rom دستگاه هم باشد

احتمال داره از درایو باشه؟
از gpu یا cpu چی؟

اگر از درایو بود دستگاه کلا هنگ نمی کرد خیر

دستگاه های اسلیم از یک ملتی پروسیستور استفاده میکند و GPU و CPU در یک واحد هستند خرابی از این نیست.

الان در دفتر 3 مورد مثل مال شما دارم که همگی چیپ ماکروسافت خراب دارند که ندارم که تعویض کنم و گذاشتم که لوازم جانبیش کامل بشه یا اینکه برد خراب بیاد دستم که کم گیر میاد اسلیم خراب

من هم یکی از فامیلام همین چند روز پیش یه اسلیم 4 گیگ گرفته .

بعضی بازی ها رو مثلا" حدود 10 دقیقه اجرا می کنه بعد یهو می پره بیرون از بازی . بعدش هم میگه دیسک خرابه یا کثیفه و دیگه اصلا" بازی رو نمیاره حتی اگر کنسول رو خاموش کنه .

مشکل کجاست ؟

من هم یکی از فامیلام همین چند روز پیش یه اسلیم 4 گیگ گرفته .

بعضی بازی ها رو مثلا" حدود 10 دقیقه اجرا می کنه بعد یهو می پره بیرون از بازی . بعدش هم میگه دیسک خرابه یا کثیفه و دیگه اصلا" بازی رو نمیاره حتی اگر کنسول رو خاموش کنه .

مشکل کجاست ؟

مشکل دوست شما از درایو هست.

آقا من تو کیرز آو وار3اول یه مشکلی داشتم که هنگ میکرد و بعد چند روز ارور کثیفث دیسک داد و چند بار هم مشکلی نداشت و چند روز پیش رو جی تی ای ای وی ارور کثیفی دیسک داد یهبار ارور میده یه بار نه تو گیرز هم بعضی مواقع نمیره یعنی میره میاد بیرون تو ای وی هم بعضی مواقع موزیک پلیر میره مشکل چیه؟دست گاه رو 5/5خریدم

آقا من تو کیرز آو وار3اول یه مشکلی داشتم که هنگ میکرد و بعد چند روز ارور کثیفث دیسک داد و چند بار هم مشکلی نداشت و چند روز پیش رو جی تی ای ای وی ارور کثیفی دیسک داد یهبار ارور میده یه بار نه تو گیرز هم بعضی مواقع نمیره یعنی میره میاد بیرون تو ای وی هم بعضی مواقع موزیک پلیر میره مشکل چیه؟دست گاه رو 5/5خریدم

چند تا حالت داره

1- لنز درایو شما ضعیف باشه!

2- بازی های شما کیفیت خوبی ندارند!

متاسفانه به خاطر گرانی دلار همچنین گرانی DVD خام برای تولید کننده بصرفه نیست dvd خوب استفاده کنه و همچنین مشتری هنوز دنبال بازی 2 الی 3 تومانی هست.
کیفیت بازی ها واقعا پایین هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or