مشکل در لود کردن گوگل و سایتهای زیر مجموعه ی آن با firefox

amircrysis

کاربر سایت
با عرض سلامو خسته نباشید خدمت بروبچ بازیسنتر.
آقا من امروز یهو دیدم نتم قطع شد و ببعد از حدود 1 ساعت که وصل شد.دیدم تمام سایتارو خوب میاره بدون مشکل،تا موقعی که خواستم برم gmail که دیدم نمیره،تو لودینگش میمونه،بعد دیدم که تو گوگولم نمیره.
یعنی به عبارتی تمام سایتارو میاره به غیر از google و زیرمجموعه هاش!!!!!!!!
یعنی هر کاری بگین کردم،هزارتا antspyware و ریست کامپیوترو دستورات cmd و پاک کردنو دوبلره نصب کردن ff و....
تازه از این بدتر اینکه با googlechrome همن نمیاره اینارو ولی خدا را شکر هنوز با ie میاره.
:((=((:-s
یعنی دستم به دامنتون خودتون که میدونین که اینترنت بدون گوگل مثه چی میمونه!!!:((:((

تو گوگل خودم رفتم با ie سرچ کردم یه چیزای اومد ولی من نفهمیدم!!
میتونین بنویسین :"can't load google.com with firefox ".

کمک:-s=((

سراسری هست. یه سرچ که بکنید می فهمید به خاطر ۲۲ بهمن این وضعیت پیش اومده...
هر سایتی که با https شروع میشه الان اینطوریه جز بانک ها که اول بانک ها هم باز نمیشد دیدن اوضاع خیته بانک هارو exception گذاشتند

سراسری هست. یه سرچ که بکنید می فهمید به خاطر ۲۲ بهمن این وضعیت پیش اومده...
هر سایتی که با https شروع میشه الان اینطوریه جز بانک ها که اول بانک ها هم باز نمیشد دیدن اوضاع خیته بانک هارو exception گذاشتند
ا....
یعنی شمام الان google.com رو بالا نمیاری؟؟؟
آخه مال من با vپیn هم نمیاره!!!!

برای من هم همین طوری شده!
نگران نباش OK lمیشه!
من میخواستم از صبح به دانشگاهم پول واریز کنم نشد که نشد از انتخاب واحدمونم موندیم رفت)x

آخیییش خیالم راحت شد که مشکلی نیست از کامپیوترم.مرسی منو نجات دادین!!!(میخواستم windows عوض کنم!!!!!!)
خدا خیرتون بده که اینقد زود جواب میدید،

(:d اولین بارم بود تاپیک میزدم)

یه بار کوکی ها رو پاک کنین درست میشه !

میشه بگی چه جوری؟؟؟
برا xbox چی؟؟
-------------------------------------------------------------------------------------------
خودم پیدا کردم،ولی کوکی هامم پاک کردم نشد!!!تنها راه برا کامپیوتر فک کنم ی p ان هستش!
من XBOXlive میخوام:((

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or