EBliiS کاربر سایت Feb 11, 2012 #33 لینکی که صفحه قبل دادمو حتما مطالعه کنید ... نکته جالب پاسخ یکی مسولین به این مشکل بوده که فرمودند : من از ایمیل خارجی استفاده نمی کنم !!!:-b خداییش پاسخ از این قانع کننده تر ؟!
لینکی که صفحه قبل دادمو حتما مطالعه کنید ... نکته جالب پاسخ یکی مسولین به این مشکل بوده که فرمودند : من از ایمیل خارجی استفاده نمی کنم !!!:-b خداییش پاسخ از این قانع کننده تر ؟!
Silent Storm کاربر سایت Feb 11, 2012 #34 لول...!!! تا اون اتفاقه که تو اسفند ماهه هستند در خدمتتون...!!! :d حالا ببین...!!! شاید یه کم سر کیسه رو شل کنن ولی ولش نمیکنن....!!!!
لول...!!! تا اون اتفاقه که تو اسفند ماهه هستند در خدمتتون...!!! :d حالا ببین...!!! شاید یه کم سر کیسه رو شل کنن ولی ولش نمیکنن....!!!!
M mac man کاربر سایت Feb 12, 2012 #35 حلا وارد جی میل شدم............اما تو گوگل نمیشه سرچ کرد (فکر کنین......گوگل ......)
amircrysis کاربر سایت Feb 12, 2012 #36 مال من که الان حداقل gmail و گوگلو میاره. forzamotorsport.net هم سالمید...بالاخره بعد چند روز رفتم live :ذی
مال من که الان حداقل gmail و گوگلو میاره. forzamotorsport.net هم سالمید...بالاخره بعد چند روز رفتم live :ذی