مشکل اجرای CD در PS2 مدل برق مستقیم 90004

واسه منم مدل 90004 موقع بازی صدای فنش یه صدای متوسطی میده. فقط از طریق فلش بازی میکنم. 99 درصد مواقع PS1
در کل شنیدم موقع بازی از طریق فلش صدای فن بیشتر میشه.
من به صدای فن توجه نمیکنم. تا حالا مشکلی نداشته و حتی بعد از دو سه ساعت متوالی بازی، پشت کنسولو دست میکنم گرماش طبیعیه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: EMS
واسه منم مدل 90004 موقع بازی صدای فنش یه صدای متوسطی میده. فقط از طریق فلش بازی میکنم. 99 درصد مواقع PS1
در کل شنیدم موقع بازی از طریق فلش صدای فن بیشتر میشه.
من به صدای فن توجه نمیکنم. تا حالا مشکلی نداشته و حتی بعد از دو سه ساعت متوالی بازی، پشت کنسولو دست میکنم گرماش طبیعیه.
میدونم داداش طبیعیه. من از دو سه نفر دیگه هم پرسیدم گفتند صدای فن طبیعیه. یکیشون فنی بود و تو کار سرویس ps2 که تو یوتیوب فیلم آموزشی سرویس ps2 گذاشته بود و از طریق کلیپش فهمیدم فن و پیچ متحرک لنز رو چطور باید روغنکاری کرد. حرف این دوستمون هم درباره ترمال پد درسته اما باید اهل فن متعلقات رویی رو باز کنند و به برد و سی پی یو برسند.
چون خود لنز یه سری رابط داره که به پایین چسبیده و با مواد مخصوص باید جداشون کرد وگرنه پاره میشه و موقع بستن هم چسب مخصوص داره برای چسبیدن به قطعه زیری. مگر اینکه خیلی حرفه ای مثل این کلیپ باز بشه که کار هرکسی نیست. ضمنا مهم اینه که کنسول داغ نکنه که میگی گرماش طبیعیه و قضیه حله. برای منم اصلا داغ نمیکنه.
حالا صدا بده، مشکلی نداره. فوقش چند سال دیگه اگر دیدیم صدای فن قطع شد یعنی فن سوخته و با کمترین هزینه میشه نمونه مشابهش رو از بازار یا از نت تهیه کرد و تعویض کرد.

فقط رفیق یه مطلب، تو که عشق PS1 داشتی، خودتو مسخره کردی PS2 خریدی؟؟؟ (شوخی:::😂😂)

فیلم آموزش سرویس فن و گریسکاری پیچ و ریل لنز PS2:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or