مشکلات Skyrim را حل خواهیم کرد

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
در سال گذشته بازی دیگری از سریthe elder scrolls با نام Skyrim منتشر شد و توانست در سکوت مطلق و بدون هایپ عنوان بهترین بازی سال را به دست آورد.البته این بازی بدون مشکل هم نبود و باگ های زیادی در بازی وجود داشت ولی هیچکدام اینها نتوانست داوران VGA امسال را در انتخاب خود به شک بیاندازد.

شرکت Bethesda قرار است در آینده ای نزدیک Patch 1.4 این بازی برای تمام پلتفورم ها عرضه خواهد شد و قرار است بسیاری از مشکلات کوچک این بازی را حل کند.البته این موضوع تایید نشده است که با نصب این patch مشکلات Lag و Save کردن بازی در نسخه ی Ps3 حل خواهد شد یا نه.
آقای Pete Hines رییس بخش بازاریابی شرکت Bethesda که این موضوع را دیروز اعلام کرد ، در ادامه ی پستی که به سایت ها داده بود گفت:"ما میدانیم که تجربه ی هر شخصی از بازی منحصر به فرد است و تفاوت بسیار زیادی در چیزهایی که شما میبینید وجود دارد.ما متوجه هستیم که در شرایط خاصی به خصوص در نسخه ی PS3 ادامه ی بازی برای گیمر مشکل است و ما تمام سعی خود را خواهیم کرد که با کمک شما این مشکلات را حل کنیم."

آخرین ویرایش:
کاش این پچ رو هرچه زودتر بدن تا هیچ باگی نداشته باشیم :)

کلا متن اصلی خبر با چیزایی که شما نوشتی تفاوت داره ! + اینکه اصلا در مورد Creation Kit چیزی ننوشتید که میاد و اینا !

خدا کنه تمام مشکلات با این پچ حل بشه که ما هم بالاخره شروع ـش کنیم :دی

منون بابت خبر. :)

باگ های Skyrim عجیب هم نیستند، چون بازی انقدر بزرگ و گسترده است که اگر قرار باشه از هر هزار تا چیز - میزی که توی برنامه اش می نوشتند یکی اش هم مشکل پیدا می کرده باز هم تعداد باگ ها می شده یک میلیون تا! :دی

البته بدون تعصب بخوایم قضاوت کنیم یه سری انتقاداتی واقعا وارده و بهتر بود مثلا توی مسیر کوئست های اصلی باگ های بزرگ نباشه، یا مشکلات نسخه PS3 دیگه واقعا بد جوری اذیت کن بودند.

به هر حال خوبه که به زودی مشکلات بازی به تاریخ می پیوندند.
o9yixf2ub5cv8r8mz0k5.gif

بازی های بزرگ مشکلات بزرگ هم دارند. اسکایریم هم از این قاعده مستثنی نبود. به فال نیک میگیریم.>:d<
متاسفانه من هنوز نتونستم اسکایریم رو بازی کنم.=((

رو PS3 که عملا Unplayable هست. امیدوارم زودتر یه پچ درست حسابی بدن بتونیم بازیش کنیم.

ممنون بابت خبر.
من جز یه بار با هیچ باگ‌ای مواجه نشدم که از کامل کردن ماموریت جلوگیری کنه. اون یه بار هم با لود دوباره درست شد.
باگ‌های بازی چیز‌های کوچیک‌ای هستن معمولا مثلا رفتن تو زمین یا لود نشدن یه قسمت از سنگ.

اینارو هم فیکس کنن بازی رسما بدون مشکل می‌شه.

من که هیچ باگی ندیدم
نمیدونم این باگها از کجاست که شما میگی ؟

توي ps3 حجم سيو كه بيشتر از ٨يا ٧ mg ميشه بازي bug دار ميشه اصلا نميشه بازي كرد

منم باگ خاصی تو بازی ندیدم بجز اینکه بعضی وقت ها این اسکلت اژدها گیر سه پیچ میده ولکن نیست مثلا یک بار از یه شهر که خارج میشدم جلوی در یکدفعه یه اسکلت افتاد تو سرم :d یه چند وقتی اسکلته اونجا بود بعد رفت پایین جلوی اسطبل :d. خلاصه گیر داده بود . نمیدونم اینم باگ حساب میشه یانه؟ ولی خب غیر عادی بود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or