کاربران سونی هم از مشکلات Skyrim می گویند

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
کاربران سونی گزارش دادند بازی Skyrim در کنسول سونی نیز با مشکلات داشتن لگ و واکنش نشان ندادن هوش مصنوعی در بعضی مکان ها رو به رو شده اند.این مشکلات از زمانی آغاز می شود که حجم Save بازی به حدود 5 الی 6 مگ میرسد.
بر طبق خبر این مشکل تنها برای کسانی نیست که چندین Save از بازی را ذخیره کرده اند بلکه کسانی هم که از Save اصلی بازی استفاده می کنند نیز همین مشکل را دارند.فایل Save بازی بر خلاف دیگر بازی ها هر چه قدر در بازی پیشرفت می کنید ، حجم آن نیز افزایش پیدا می کند که در نوع خود بسیار عجیب است.

Bethesda در حال رفع مشکل با عرضه ی پچی در روزهای آینده است ولی تا آن زمان برای رفع این مشکل پیشنهاد کرده قابلیت AutoSave خاموش شود و یا کنسول را ریستارت کنید.
چند روز پیش هم خبری مبنی بر مشکل داشتن این بازی بر روی X360 گزارش شده بود.

20111114skyrim1.jpg

• Like
Reactions: x to the z
یه لحظه خبر رو خوندم گفتم این بازی هم به سرنوشت Rage دچار میشه و میره تو لیست تحریم من ...میخواستم گیم اوریجینالش رو بخرم ولی الان دست نگه میدارم تا درستش کنن ... Dark Souls رو بازی میکنم فعلا :دی

یه لحظه خبر رو خوندم گفتم این بازی هم به سرنوشت Rage دچار میشه و میره تو لیست تحریم من ...میخواستم گیم اوریجینالش رو بخرم ولی الان دست نگه میدارم تا درستش کنن ... Dark Souls رو بازی میکنم فعلا :دی
تو که PC خوب زیر دستته خو رو PC برو عجبا :دی بازی ـی که رو PC لذتش چن برابره آدم برو رو کنسول ؟ :| دیگه کیوان هم رو pc میره این بازی رو تو XF چن روزیه فقط آنه :دی

تو که PC خوب زیر دستته خو رو PC برو عجبا :دی دیگه کیوان هم رو pc میره این بازی رو تو XF چن روزیه فقط آنه :دی
من روی pc پول بابت گیم اوریجینال نمیدم چون همیشه مشکل داشتم یا بد اجرا میشه یا باگ داره یا از بازی میپره بیرون یا نمیدونم صفحه آبی میاد یا 1000 تا کوفت و زهر مار دیگه :دی سر Oblivion هم این قضیه پیش اومد ...الان فکر بازی کردن اسکایریم رو PC رو که میکنم یاد قیافه های Random Generate شده بازی Oblivion میوفتم که یا مثلث بودن یا مکعب :دی البته کامپیوترم بد نیست مثلا Witcher 2 رو روی High یه کم Ultra بازی کردم ولی چون اون طوری که باید High End نیست و سر تنظیم کردن گرافیک واسه خوب اجرا شدن اعصابم خورد میشه بیخیال نسخه PC شدم :دی
پ.ن : به جز گیم های بلیزارد چون مثل آدم اجرا میشن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or