Kian007
کاربر سایت
نگران نباشید!!!
یعنی چی؟؟؟روی منوی اصلی دستگاه فریز میکنه یا وقتی میری تو واچ داگز فقط کرش میکنه؟دستگاه رو یه بار رو Safe Mode روشن کن یعنی دستتو 7 یا 8 ثانیه روی پاور نگه دار.بعد از اونجا یه Rebuild Datebase کن.اگه نشد هم مجبورید دستگاه رو Reset Factory کنید.اینم بهتون بگم که مشکل شما نرم افزاریه پس نترسید!ورژن Update دستگاهتون چنده؟با یه بار نصب کردن آپدیت م شاید رفع شد...البته بهتره اگه دستگاهش Version:7.2 هست به 7.1 دانگرید کنید.و اگه 7.1 هست یه بار دیگه 7.1 رو نصب کنید.
خلاصه باید هرکاری رو که گفتم رو انجام بدید .اینکارا باعث Reset شدن Operation System یا همون OS دستگاه میشه
تصویر:
دکمه پاورو 7 ثانیه نگه دارید:
بعد تو منوی Safe Mode میتونید اینکارا رو انجام بدید:
سلام دوستان. من دوستم حدودا سه چهار ماهی میشه که کنسول رو خریده و دیروز میگفت که چند وقته دستگاهش کرش کرده. میگفت داشته واچ داگز بازی میکرده که یهو روی یه صحنه قفل شده و دیگه جلو نرفته و از اون موقع تا حالا هر بار کنسول رو روشن میکنه یه راست میره رو همون صحنه ی قفل شده و کار نمیکنه. به نظرتون مشکلش چی میتونه باشه؟ خواهشا کمک کنید فوریه (خودش دسترسی به اینترنت نداشت گفتم من بگم!)
یعنی چی؟؟؟روی منوی اصلی دستگاه فریز میکنه یا وقتی میری تو واچ داگز فقط کرش میکنه؟دستگاه رو یه بار رو Safe Mode روشن کن یعنی دستتو 7 یا 8 ثانیه روی پاور نگه دار.بعد از اونجا یه Rebuild Datebase کن.اگه نشد هم مجبورید دستگاه رو Reset Factory کنید.اینم بهتون بگم که مشکل شما نرم افزاریه پس نترسید!ورژن Update دستگاهتون چنده؟با یه بار نصب کردن آپدیت م شاید رفع شد...البته بهتره اگه دستگاهش Version:7.2 هست به 7.1 دانگرید کنید.و اگه 7.1 هست یه بار دیگه 7.1 رو نصب کنید.
خلاصه باید هرکاری رو که گفتم رو انجام بدید .اینکارا باعث Reset شدن Operation System یا همون OS دستگاه میشه
تصویر:
دکمه پاورو 7 ثانیه نگه دارید:
بعد تو منوی Safe Mode میتونید اینکارا رو انجام بدید:
آخرین ویرایش: