دوستمون گفت جو نمیده ، شما 4 دقیقه بعد میای دوباره همون حرفو میزنی ...!دادا اجمعین همه آپدیت کردیم هیچ خبری هم نبود
خواهشا جو الکی ندین
چهار تا دستگاه چهار نفر تو اینهمه کنسول خراب از آب در اومده ابرو برا سونی نذاشتین خوب کارخانه چرخ گوشتم باشه چند تا خرابی داره بالاخره
Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4
D:دوست خوبم صدای دستگاه منظورم آهنگ منو وآهنگ خودبازی هیچ صدایی شنیده نمیشد
یعنی سکوت مطلق .بعدشم دوستان وخود شما بزرگواری کردید تو سوالاتم پیرامون اتو اجکت همراهیم کردید ونظراتتون روبهم گفتید
من هم رو حساب الطاف دوستان اومدم ومشکلی که واسم پیش اومد رو گفتم تا شاید بدرد کسی بخوره یا احتمال صحت این اخبار تا چند روز دیگه مشخص شه وتا اون موقع دست نگه دارن و دوچار مشکل نشن مثل من
مریض نیستم جو سازی کنم وکامنت الکی بذارم
این پست ها زده میشه جهت همکاری وهمفکری بیکار نیستم وقت بذارم بعد توهین شما رو بشنوم که جو میسازم
هرکی دوست داره اپدیت کنه به من ربطی نداره
شما اونوری نفست ازجای گرم در میاد پشتیبانی و نمایندگی و.....
اینجا ایرانه ...
شاید واسه شما پولی نباشه واسه ما سنگینه
باوو مشکل اتو اجکت با برداشتن اون دوتا پلاستیک حل میشه . . ب خاطرـه فشاری ک این دوتا استند پلاستیکی وارد میکنه اجکت میشه . . وعلا نه سخت افزار مشکل داره نه نرم افزار . مونتاژش همین یدونه مشکل رو داره
(کافیه اون دو تا پلاستیک بالایی در بیاد فقد)
من که از وقتی آپدیت کردم ب 1.72 اینقدر سریع ساین میشه ب Psn ک نگو! این کیفیت صدا هم تو Party بهتر شده . . . دیگه ب خاطر کم شدن سرعت نت پارتی رو ترک نمیکنه
من این مشکل رو نداشتم ولی واسه اینکه هوا زیر کنسول جریان داشته باشته 4 تا پایه با یونولیت درست کردم 2 سانت در 2 سانت و کنسول روی این 4 تا تیکه یونولیت گذاشتم ارتفاع هم 1 سانت گرفتم که اصلا مشخص نیست.هم مشکل اجکت پیش نمیاد در آینده هم اینکه زیر کنسول هوا جریان داره..
نه دیگه. گفتم که کلا قفل رو واچ داگزه و نمیشه کاریش کرد
شما برو کنسول رو بخر و نگران هم نباش. منتها حتما اینکارارو انجام بده: 1. بگو کنسول پلمپ برات باز کنه، 2. حتمآ بگو همونجا کنسول رو تست کنه و اپدیت 1.72 رو روش نصب کنه و خودت حدود 20 دقیقه با کنسول بازی کن و ببین مشکلی به چشمت میخوره یا نه، 3. حتمآ و حتمآ حداقل 2 هفته مهلت تست بگیر! حتی اگه شده 100 هزارتومن بیشتر بده ولی حداقل 2 هفته مهلت تست بگیر! توو اون 2 هفته هم تا جایی که میتونی از کنسول کار بکش ببین مشکلی به چشمت میخوره یا نه. مثلآ روزی 6-5 ساعت با کنسول کار کن. و حتمآ بگو فروشنده توو فاکتورت بنویسه که کنسول تا فلان تاریخ هر مشکلی پیدا کنه تعویض میشه و حتمآ مُهر مغازش رو بزنه پای فاکتور! (یکی از دوستام همینطوری لفظی مهلت تست گرفته، بعد از یک هفته کنسولش به مشکل خورده و بعد فروشنده زده زیر حرفش و قبول نکرده!) اما اگر توو فاکتور بنویسه و مُهرش کنه، دیگه نمیتونه بزنه زیرش.ادم تو این تاپیک میاد میترسه دیگه ps4 بخره ..من خودم میخواستم تا اخر ماه رمضان یدونه بگیرم که با این همه مشکلی که دوستان اینجا مطرح کردن دو دل شدم ... 1.5 میلیون تومن بدم و شاید خراب در بیاد !!!! بنده هم کلا بچه مایه دار نیستم که بگم میرم یکی دیگه میخرم بلکه این پول رو با زحمت جمع کردم واسه کنسول.