مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وان هم اوضاع بهتری نداره. یکی از دوستام داشت بعد از سه روز کامل سوخت!!!

مطمئنی؟ تا جایی که من میدونم مایکروسافت این محدودیت هارو برداشت. اتصال به اینترنت رو که مطمئنم ولی اُپن ریجن بودن رو نه ...

يكي از دوستام One داره ميگفت بازيهاشو روي يه كنسول ديگه تست كردن اجرا نشده حالا اينكه تازگي اين محدوديت برداشته شده يا نه رو ديگه نميدونم

دسته کنسول من کاملا نو هستش. بعد از چند روز رفتم سراغش دیدم دگمه l2 بدون اینکه هیچ اتفاقی افتاده باشه جیر جیر می کنه و روون نیست. خیلی رو اعصابه. راهی نیس بدون باز کردن درست شه؟

one ديگه بدتر بايد هميشه به اينترنت متصل باشي قبل از بازي dvd چك ميشه كه اصل باشه يا نه و به هيچ عنوان مثل PS4 نميتوني بازيتو به يه نفر ديگه بدي يا بفروشي چون open ريجن نيست ، من نظرم در مورد PS4 خريد ريجن 2 و 3 هستش اگه قراره بخري ريجن 1 نگير به هيچ عنوان

- - -ویرایش - - -

اگه مهلت تست داري هيچ جاي ترسي نيست انشاالله كه شانس تو بگيره مشكلي نداشته باشه ولي سعي كن در صورت داشتن مهلت تست تا زمان پايانش از كنسول كار بكش كه مشكلي نداشته باشه

يكي از دوستام One داره ميگفت بازيهاشو روي يه كنسول ديگه تست كردن اجرا نشده حالا اينكه تازگي اين محدوديت برداشته شده يا نه رو ديگه نميدونم

خواهش میکنم درباره چیزی که اطلاع ندارید صحبت نکنید تا دیگران رو دچار گمراهی و اشتباه نکنید
البته اینجا جاش نیست ولی چون اطلاعات شما اشتباه و گمراه کننده است، این کامنت رو مینویسم ، پس لطفا دیگه در این مورد بحث نفرمایید.

X1 هم Region Free هست و برای اجرای بازی نیازی به اتصال به اینترنت ندارد و میتونید بازیهاتون رو بفروشید و بازیهای دسته دوم بخرید و استفاده کنید

• An internet connection will not be required to play offline Xbox One games – After a one-time system set-up with a new Xbox One, you can play any disc based game without ever connecting online again. There is no 24 hour connection requirement and you can take your Xbox One anywhere you want and play your games, just like on Xbox 360.

• Trade-in, lend, resell, gift, and rent disc based games just like you do today – There will be no limitations to using and sharing games, it will work just as it does today on Xbox 360.
[FONT=wf_SegoeUI]In addition to buying a disc from a retailer, you can also download games from Xbox Live on day of release. If you choose to download your games, you will be able to play them offline just like you do today. Xbox One games will be playable on any Xbox One console -- there will be no regional restrictions.

منبع[/FONT]

دسته کنسول من کاملا نو هستش. بعد از چند روز رفتم سراغش دیدم دگمه l2 بدون اینکه هیچ اتفاقی افتاده باشه جیر جیر می کنه و روون نیست. خیلی رو اعصابه. راهی نیس بدون باز کردن درست شه؟

دسته های پلی استیشن گاهی اینطوری میشه. خودش درست میشه. دستکاریش نکن.

هيچ مشكلي نداره دوست عزيز دگمه ساخته شده براي كار كردن ، اگه كار ميكنه و صدا هم ميده هيچ ايرادي نداره يه مدت كار كني باهاش درست ميشه

- - -ویرایش - - -

خواهش میکنم درباره چیزی که اطلاع ندارید صحبت نکنید تا دیگران رو دچار گمراهی و اشتباه نکنید
البته اینجا جاش نیست ولی چون اطلاعات شما اشتباه و گمراه کننده است، این کامنت رو مینویسم ، پس لطفا دیگه در این مورد بحث نفرمایید.

X1 هم Region Free هست و برای اجرای بازی نیازی به اتصال به اینترنت ندارد و میتونید بازیهاتون رو بفروشید و بازیهای دسته دوم بخرید و استفاده کنید

• An internet connection will not be required to play offline Xbox One games – After a one-time system set-up with a new Xbox One, you can play any disc based game without ever connecting online again. There is no 24 hour connection requirement and you can take your Xbox One anywhere you want and play your games, just like on Xbox 360.

• Trade-in, lend, resell, gift, and rent disc based games just like you do today – There will be no limitations to using and sharing games, it will work just as it does today on Xbox 360.
[FONT=wf_SegoeUI]In addition to buying a disc from a retailer, you can also download games from Xbox Live on day of release. If you choose to download your games, you will be able to play them offline just like you do today. Xbox One games will be playable on any Xbox One console -- there will be no regional restrictions.

منبع[/FONT]

پس انگاري اين دوست ما اشتباه گفته و شايد اشتباه ديده كه وقتي كنسول رو روشن كرد ميخواست بازي كنه اول پيغام اتصال به اينترنت رو داد بعد بازي رو قبول و اجرا كرد !!!! يا شايدم من بد گفتم براي اجراي هر بازي حتما روزي يه بار اتصال كنسول x1 به اينترنت لازمه !!!! نميدونم شايدم دوست من اشتباه كرده

سلام دوستان عزيز...

دوستم ديشب ps4 خريد و اومد psn ميخواستيم تو party صحبت كنيم...
كه ديدم صداش نمياد .. و صدا هم ميكفت كه نميتونه بشنوه...

اولش فكر كردم خب شايد هدفونش خرابه! (يعني همون هدفون اك تو جعبه)
رفت هدفونو به موبايل وصل كرد و صدا مياد و سالم بود!

پس نتيجه گرفتيم مشكل از دسته هستش! يعني از همون قسمتيس كه جك هدفون وارد ميشه...

خلاصه امروز رفت دستش رو عوض كرد..
الان اومده و بازم همون آش و همون كاسه :||

هنگ كرديم الان مشكل از چيه :|

دوستان شما نظرتون چيه؟

در ضمن اينم بگم كه: وقتي هدفون وصله ، تو قسمت Adjust Devices كلا قسمت هدفونش خاموشه .. يعني انگار وصل نيست...

؟ اخه دسته هم عوض كرده و ميگه همينطوره!
يه هدست ديگه هم وصل كرد به دستش كه ببينيم صدا مياد يا نه... كه ديديم نه نمياد..

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزيز...

دوستان شما نظرتون چيه؟

در ضمن اينم بگم كه: وقتي هدفون وصله ، تو قسمت Adjust Devices كلا قسمت هدفونش خاموشه .. يعني انگار وصل نيست...

فيش هدفون تا آخر دو دسته نرفته احتمالاً يه مقدار فشار ميخواهد كه صدا تق كنه

ریجن 2 کسی مشکل داشته؟ ریجن 1 با 2 هفته مهلت تست اگر مشکل داشته باشه خودش نشون میده؟ از نظر آنلاین سرورای ریجن 1 با 2 جداست یا مثل xbox بستگی داره psn plus امریکا بخری یا اروپا؟

ریجن 2 کسی مشکل داشته؟ ریجن 1 با 2 هفته مهلت تست اگر مشکل داشته باشه خودش نشون میده؟ از نظر آنلاین سرورای ریجن 1 با 2 جداست یا مثل xbox بستگی داره psn plus امریکا بخری یا اروپا؟

خرابی ربطی به رجین نداره، برای هر رجینی ممکنه پیش بیاد
شما دستگاه ساخت 2014 بگیری احتمال خرابیش خیلیییییی کمه، با مهلت تست بگیری که چه بهتر دیگه مطمئن میشی
اون مشکل blue pulse معمولا توی همون 2/3 روز اول خودشو نشون میده
کلا رجین کنسول اصلا ربطی به بازیها نداره، مهم رجین اکانت هست

سلام دوستان عزيز...

دوستان شما نظرتون چيه؟

فقط یکم سر هدفون فشار بده تا صدای تق بشنوی هیچ مشکلی نیست و نیاز به تعویض دسته نبود:d

بايا ديگه انقد كه خنگ نيستيم كه D:

كامل جا ميره تق ميكنه اما بازم همونطوره
yahoo_22.gif

يه بار ديگه اين بخش هارو كامل چك كن

یا میشه صدا کلی رو از دسته و به کمک هدفن دریافت کرد به جای بلندگو TV ؟

بله برای این کار مراحل زیر رو انجام بدین .

مراحل کار به کمک عکس

1. برای این کار وقتی درون بازی هستین یا در حال کار با نرم افزاری دکمه PS رو فشار بدین تا صفحه زیر مشاهده کنید .
PS-submenu-500x252.jpg

2. گذینه Adjust Devices انتخاب کنید.
Audio-options-500x187.jpg

3. صفحه رو بدین پایین تا به Output to Headphones برسین .
4. در حالت عادی فقط Chat هستش به All Audio تعییرش بدین.

audio-alloutput-500x155.jpg

5. در همین صفحه حتی میتونین میزان صدا Volume کم یا زیاد کنید .

برای منم دعا کنید کنسولم درست بشه. هنوز منتظرم ...

راستی آیا کسی شنیده ریجن هایی غیر از 1 خرابی اساسی داشته باشه؟ منظورم چیزای ساده ای مثل اتو اجکت و اینا نیست. در حد روشن نشدن دستگاه منظورمه ...

سلام دوستان من میخوام ps4بگیرم با این حرفایی که شما زدید به ترس انداختین منو چی کار کنم من بگیرم نگیرم؟

سلام

بگیر عاقا بگیر نگیری میگیرن این قانون طبیعته :D

میگیری 2014یا 2014ب بعد بگیر. . . .میخوای خیالت راحت بشه این باندل ـه فیفا 14وردکاپو بگیر.

کولن سونی 00/4 % خرابی داشته که همشون قابل تعمیر شدن هست . نمیدونم چرا بیشترش گیر ایرانی ها افتاد :D

پشت دسته رو ببین بقل سریال سمت چپ NOM زده یا Li-ion .؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or