این بوق زدن مثل اینکه یه باگه نرم افزاری هست که توی 1.70 پیش اومده . جای نگرانی نیست. بعدا fix میشه.من ۴ ۵ بار تست کردم وقتی نتم مشکل دار بود و وقتی کنسولو روشن میکردم به psn وصل نمیشد موقع خاموش کردن کنسول ۳ تا بوق میزد نمیدونم چرا؟
؟؟
این بوق زدن مثل اینکه یه باگه نرم افزاری هست که توی 1.70 پیش اومده . جای نگرانی نیست. بعدا fix میشه.من ۴ ۵ بار تست کردم وقتی نتم مشکل دار بود و وقتی کنسولو روشن میکردم به psn وصل نمیشد موقع خاموش کردن کنسول ۳ تا بوق میزد نمیدونم چرا؟
؟؟
این چند بوق زدن رو پلی3 خیلی زیاد پیش میاد موقع خاموش کردناین بوق زدن مثل اینکه یه باگه نرم افزاری هست که توی 1.70 پیش اومده . جای نگرانی نیست. بعدا fix میشه.
1.DNS ت رو تغییر بده.سلام دوستام
چند روزی هست کنسول بنده به نت متصل نمیشه در هالی که همه دستگاهام به نت وصل میشن
حتی با کابل هم تست کردم نمیدونم مشکل از کنسوله یا مدم
شما همچین مشکلی نداشتین ؟
منم چنین مشکلی رو داشتم اگر مثل من از مخابرات کرج استفاده میکنی dns هارو عوض کن یا به قول دوستمون ip رو یکی کن با تنظیمات مودمسلام دوستام
در ادامه دوستانسلام دوستام
سلام عزیز خوبی ؟سلام به همگی
یکی به داد من برسه لطفا
چند روز پیش سرناهاربودم ودستگاه خاموش بود اما کابلش تو برق بود یکدفعه روشن شد بازی رو داد بیرون وچندتا بوق زد هرکاری کردم داخل نمیرفت باچند بار خاموش روشن کردن ورستور درست شد.
امروزم داشتم بازی دانلود میکردم دوباره چندتا بوق زد وهمون قضیه شد دوباره.دستگاهو خاموش کردم ومحافظ رو هم برقشو زدم اومدم دستگاهو ازروی میز بردارم دستم به hdmi که خورد بدون اتصال برق دستگاه چند تا بوق میزد دوبار کردم اینکارو بازهم بوق زد (تا ته برقی که بود تمام شد)
کابلهاشو در اوردم دوباره زدم جاش برق و وصل کردم روشن کردم درست شده بود.راستی وقتی اینطوری میشه هی دی وی دی رامش هر چند ثانیه یکبار صدایی مثل زمان بردن بلوری به داخل از خودش درمیاره.
لطفا کمکم کنید بد گورخیدم
یعنی داره مرخص میشه؟
مشکلات شایع ؟از مشکلات شایع در ریجن یک هست ! ریجن یکه ؟ چند وقته خریداری کردین ؟ و از کجا خریدید ؟!
ممنون از دوستان بابت توضیحاتشون
دستگاه ریجن 1 هست و feb 2014
کمتر از یک ماهه که خریدم وچند روزه این قضیه پیش اومده و دوبار بوده این اتفاق
restore default setting کردم و rebuild database بلد نیستم
در ضمن یکجا درمورد HDMI نوشته بودن دوستان من هم نگاه کردم تا انتها داخل نمیره البته من دوربین هم گرفتم اونم تا ته نمیره داخل و به فروشنده گفتم قضیه رو گفت عادیه وهمشون اینطورین
محافظ هم از همین محافظهایی که بعد از چهار دقیقه روشن میشن وکیفیتش هم بد نیست
کابل برقم با تبدیل میزنم بهش چون از این خطی مانندهاست که تو ایران جواب نمیده و کلا اونم لق میزنه وزمانی که میزنم جرقه میزنه با جاش چفت نمیشه وکیپ نمیشه باهاش شله
سلام دوست عزیزممنون از دوستان بابت توضیحاتشون
در ضمن یکجا درمورد HDMI نوشته بودن دوستان من هم نگاه کردم تا انتها داخل نمیره البته من دوربین هم گرفتم اونم تا ته نمیره داخل و به فروشنده گفتم قضیه رو گفت عادیه وهمشون اینطورین
کابل برقم با تبدیل میزنم بهش چون از این خطی مانندهاست که تو ایران جواب نمیده و کلا اونم لق میزنه وزمانی که میزنم جرقه میزنه با جاش چفت نمیشه وکیپ نمیشه باهاش شله
سلام دوست عزیزممنون از دوستان بابت توضیحاتشون
اون فروشنده یه چی واسه خودش گفته باید قشنگ جا بخوره و لق نزنه تبدیله دوشاختم بردار با چسب برق قشنک تبدیلو دوشاخرو به هم محکم ببند دیگه لقو جرقه نمیزنه