مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من ۴ ۵ بار تست کردم وقتی نتم مشکل دار بود و وقتی کنسولو روشن میکردم به psn وصل نمیشد موقع خاموش کردن کنسول ۳ تا بوق میزد نمیدونم چرا؟
؟؟
این بوق زدن مثل اینکه یه باگه نرم افزاری هست که توی 1.70 پیش اومده . جای نگرانی نیست. بعدا fix میشه.

این بوق زدن مثل اینکه یه باگه نرم افزاری هست که توی 1.70 پیش اومده . جای نگرانی نیست. بعدا fix میشه.
این چند بوق زدن رو پلی3 خیلی زیاد پیش میاد موقع خاموش کردن

برا منم یبار بوق زد فکر کردم پلی3 بوده! کنسول رو زدم خاموش بشه بعد سریع پریدم که دراز بکشم یهو صدا بوقش رو شنیدم از جام پریدم فکر کردم پلی3 ام تا الان روشن بوده:d

سلام دوستام
چند روزی هست کنسول بنده به نت متصل نمیشه در هالی که همه دستگاهام به نت وصل میشن
حتی با کابل هم تست کردم نمیدونم مشکل از کنسوله یا مدم
شما همچین مشکلی نداشتین ؟

سلام دوستام
1.DNS ت رو تغییر بده.
۲.پورتهای مربوط به PSN رو با یه Internal IP ثابت فوروارد کن.

سلام دوستام
منم چنین مشکلی رو داشتم اگر مثل من از مخابرات کرج استفاده میکنی dns هارو عوض کن یا به قول دوستمون ip رو یکی کن با تنظیمات مودم

سلام دوستام
در ادامه دوستان
DNS رو
8.8.8.8
8.8.4.4

سلام
یکی از دوستام دستگاهش(ps4 رژیون 1) رو داد براش به 1.70 آپ کردم ......... بعد که دستگاه رو بهش دادم بهم گفت کهدیگه نمیتونم از بازی ها فیلم بگیرم؟؟؟ عیر از این گفت که داخل بازی کال آف دیوتی موقعی که قبلا من میرفتم داخل بازی با ضربدر بود الن شده با دایره؟؟؟
مشکل از چی میتونه باشه ... از اپدیت یا چیزه دیگه ایی؟؟

سلام به همگی
یکی به داد من برسه لطفا
چند روز پیش سرناهاربودم ودستگاه خاموش بود اما کابلش تو برق بود یکدفعه روشن شد بازی رو داد بیرون وچندتا بوق زد هرکاری کردم داخل نمیرفت باچند بار خاموش روشن کردن ورستور درست شد.
امروزم داشتم بازی دانلود میکردم دوباره چندتا بوق زد وهمون قضیه شد دوباره.دستگاهو خاموش کردم ومحافظ رو هم برقشو زدم اومدم دستگاهو ازروی میز بردارم دستم به hdmi که خورد بدون اتصال برق دستگاه چند تا بوق میزد دوبار کردم اینکارو بازهم بوق زد (تا ته برقی که بود تمام شد)
کابلهاشو در اوردم دوباره زدم جاش برق و وصل کردم روشن کردم درست شده بود.راستی وقتی اینطوری میشه هی دی وی دی رامش هر چند ثانیه یکبار صدایی مثل زمان بردن بلوری به داخل از خودش درمیاره.
لطفا کمکم کنید بد گورخیدم
یعنی داره مرخص میشه؟:(:(:-s

سلام به همگی
یکی به داد من برسه لطفا
چند روز پیش سرناهاربودم ودستگاه خاموش بود اما کابلش تو برق بود یکدفعه روشن شد بازی رو داد بیرون وچندتا بوق زد هرکاری کردم داخل نمیرفت باچند بار خاموش روشن کردن ورستور درست شد.
امروزم داشتم بازی دانلود میکردم دوباره چندتا بوق زد وهمون قضیه شد دوباره.دستگاهو خاموش کردم ومحافظ رو هم برقشو زدم اومدم دستگاهو ازروی میز بردارم دستم به hdmi که خورد بدون اتصال برق دستگاه چند تا بوق میزد دوبار کردم اینکارو بازهم بوق زد (تا ته برقی که بود تمام شد)
کابلهاشو در اوردم دوباره زدم جاش برق و وصل کردم روشن کردم درست شده بود.راستی وقتی اینطوری میشه هی دی وی دی رامش هر چند ثانیه یکبار صدایی مثل زمان بردن بلوری به داخل از خودش درمیاره.
لطفا کمکم کنید بد گورخیدم
یعنی داره مرخص میشه؟:(:(:-s
سلام عزیز خوبی ؟
چه مدت هست دستگاه رو خریدی ؟ منظور اینکه اگر مهلت تست داشتی توی اون بازه زمانی چنین مشکلی رو نشون نداد از خودش ؟
ریجن و تاریخ تولید ؟
محافظ چی بهش میزنی ؟ نیازی نداره در کل ....
بله زمانی که حتی کابل برق هم وصل نباشه دکمه خاموش روشن بزنید بوق میزنه چون داخل دستگاه برق میمونه ...

اول انیکه اگر مهلت تست داری ببر پسش بده و یکی دیگه بگیر
اگر نداری احتماله اینکه کنسول مشکل دار باشه هست . حالا سخته افزاری یا نرم افزاری ...
اما restore کردی شما یعنی کلا format کردی یا فقط restore default setting کردی ؟ میتونی یه فرمت و restore کلی انجام بدی . همچنین برو Safe mode و Rebuild Databse انجام بده که تاثیر زیادی تو برطرف سازی باگها نرم افزاری معمولا داره .

اگر مشکل از drive باشه که اینطوری نمیشه کاریش کرد. متاسفانه اطلاعای ندارم اگه جایی داخل ایران درستش میکنن ولی اگر امکانش هست باید به دسته Sony برسونی تا تعویض بشه یا تعمییر.

- - -ویرایش - - -

از مشکلات شایع در ریجن یک هست ! ریجن یکه ؟ چند وقته خریداری کردین ؟ و از کجا خریدید ؟!
مشکلات شایع ؟
فکر میکنم تعداده زیادی از دوستان ریجن 1 هم خریده باشن مشکلی نبودن .
یک سری زمان لانچ بیشتر مشکل داشت
حالا نمیدونم ماله دوستمون چه تاریخی هست .

ممنون از دوستان بابت توضیحاتشون
دستگاه ریجن 1 هست و feb 2014
کمتر از یک ماهه که خریدم وچند روزه این قضیه پیش اومده و دوبار بوده این اتفاق
restore default setting کردم و rebuild database بلد نیستم
در ضمن یکجا درمورد HDMI نوشته بودن دوستان من هم نگاه کردم تا انتها داخل نمیره البته من دوربین هم گرفتم اونم تا ته نمیره داخل و به فروشنده گفتم قضیه رو گفت عادیه وهمشون اینطورین
محافظ هم از همین محافظهایی که بعد از چهار دقیقه روشن میشن وکیفیتش هم بد نیست
کابل برقم با تبدیل میزنم بهش چون از این خطی مانندهاست که تو ایران جواب نمیده و کلا اونم لق میزنه وزمانی که میزنم جرقه میزنه با جاش چفت نمیشه وکیپ نمیشه باهاش شله

آخرین ویرایش:
در ضمن یکجا درمورد HDMI نوشته بودن دوستان من هم نگاه کردم تا انتها داخل نمیره البته من دوربین هم گرفتم اونم تا ته نمیره داخل و به فروشنده گفتم قضیه رو گفت عادیه وهمشون اینطورین
کابل برقم با تبدیل میزنم بهش چون از این خطی مانندهاست که تو ایران جواب نمیده و کلا اونم لق میزنه وزمانی که میزنم جرقه میزنه با جاش چفت نمیشه وکیپ نمیشه باهاش شله

اون فروشنده یه چی واسه خودش گفته باید قشنگ جا بخوره و لق نزنه تبدیله دوشاختم بردار با چسب برق قشنک تبدیلو دوشاخرو به هم محکم ببند دیگه لقو جرقه نمیزنه

سلام دوست عزیز
این مشکلی که شما با کنسولتون دارید رو من هم دارم ... بهش میگن Auto eject
کنسول من ریجن 1 و تولید دسامبر 2013 هستش
تو خارج هم این مشکل وجود داره به طوری که یه تاپیک 115 صفحه ای تو فروم سونی براش ایجاد شده
قرار شده که سونی تو آپدیت 1.71 باگهای نرم افزاری رو رفع کنه و به این مشکل اجکت اتوماتیک هم اشاره کرده که قرار هست رفع بشه ... البته باید صبر کنیم و ببینیم تا چه حد صحت داره

- - -ویرایش - - -

سلام دوست عزیز
تو خارج هم این مشکل وجود داره به طوری که یه تاپیک 115 صفحه ای تو فروم سونی براش ایجاد شده
قرار شده که سونی تو آپدیت 1.71 باگهای نرم افزاری رو رفع کنه و به این مشکل اجکت اتوماتیک هم اشاره کرده که قرار هست رفع بشه ... البته باید صبر کنیم و ببینیم تا چه حد صحت داره

اون فروشنده یه چی واسه خودش گفته باید قشنگ جا بخوره و لق نزنه تبدیله دوشاختم بردار با چسب برق قشنک تبدیلو دوشاخرو به هم محکم ببند دیگه لقو جرقه نمیزنه

ممنون ازتوضیحتون
کابل HDMI داخل میره و تهش یک تیکه از قسمت فلزیش معلومه, اما لق نمیزنه.طبق گفتتون یعنی به هیچ عنوان نباید اینطور باشه وتا ته داخل بره .بدبختی پورت دوربینش هم همینطوره

- - -ویرایش - - -

سلام دوست عزیز
قرار شده که سونی تو آپدیت 1.71 باگهای نرم افزاری رو رفع کنه و به این مشکل اجکت اتوماتیک هم اشاره کرده که قرار هست رفع بشه ... البته باید صبر کنیم و ببینیم تا چه حد صحت داره[/QUOTE]

ممنون دوست خوبم
یعنی سخت افزاری نیست؟
خیالم راحت باشه؟
اینکه خود سونی به این قضیه اشاره کرده یعنی سخت افزاری نمیتونه باشه درسته؟
برای شما این قضیه زیاد اتفاق میفته؟واینکه خودش رفع میشه یا باید رستور دیفالت شه آخه من هر دو دفعه هم اینکارو کردم.نمیدونم اصلا ربط داشت یانه که رستور کردم دستگاهو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or