SleepyTurtel
کاربر سایت
من دو روزه به شدت دنبال کارای خدمات پس از فروش شرکت سونی توی ایرانم ینی تقریبا پدرشونو درآوردم!
بعد از کلی سوال و جواب با سونی بهم گفتن منتظر باشم تا ببینن میتونن کنسولمو عوض کنن یا نه!
فکر کنم اولین نفری باشم که تونسته باشه اینقدر به خدمات پس از فروش سونی توی ایران نزدیک شده باشه..
امیدوارم این تلاش جواب بده و کنسولمو توی ایران عوض کنن..
بهتون خبرشو میدم حتما..
من موندم سونی مگه شرکت ژاپنی نیست؟
پس چرا یه لانچ رسمی یه فروشگاه در حده استور های دبی نداره تو ایران؟
30 سالی هست سونی تو ایران ـه ...
ولی غیر کنسول همه چیزش رو میفروشه تو ایران !ایران کپی رایت را قبول نداره سونی هم فروش کنسول در ایران را
ولی غیر کنسول همه چیزش رو میفروشه تو ایران !
ولی غیر کنسول همه چیزش رو میفروشه تو ایران !
شما لطف کن از بالا عکس بندازدوستان کابل hd باید کامل جا بره اینم تصویر دستگاه من تاریخشم نوامبره .
برادر افسی بایرنیه عزیز از بغل و بالا اوکی شما کنسولت برگردون از زیرش عکس بگیر ببینیم فلز اهنی دیده میشه یا نه!بجونه خودم اینا مشکل نیست شما کابل تو تیوی ۳۶۰ پلی۳ اینارم چک کنید کابل از زیر اون فلزه دیده میشهدوستان کابل hd باید کامل جا بره اینم تصویر دستگاه من تاریخشم نوامبره .
ببینید حرف شما متینه اما تکتک این بحثایی که الان پیش میاد تو این تاپیک شده میتونید برید بخونید این صدارم اینجا بهش اشاره شده کنسول من شد ۳ماهه الان با همه این چیزا هنوزم کار میکنه اینکه صدا میده شاید باید بده دلیله خرابی نیستکه وقتی برایه من اتفاق میافته برایه شما وx,y پس عادیه این صدا هم چون تو حالت استندبای برق جریان داره میشنوید قبلا گفتم اگر خاموش کنید هیچ صدایی نمیدهدیروز کنسولم رفته بود رو استند بای اومدم دیدم باز صدای قارقار درایو درامد ...عجیبه واقعاصداش هم ناجوره.کنسول رو خاموش کردم درست شد ..با این وضعیت فکر نکنم 1 ماه بیشتر دوام بیاره درایو دستگاه ...واقعا برای ما که با زحمت پول درمیاریم و این وضعیت مزخرف ساپورت تو ایران اشتباه ترین کار ممکنه که موقع لانچ کنسول بخری ..بزارید حداقل 6 ماه تا 1 سال بگذره بعد بخرید