سلام .متاسفانه احتمال میدم هارد شما مشکل پیدا کرده البته نسوخته بد سکتور پیدا کرده و سیو نمیکنهسلام دوستان
دیروز موقع گیم زدن برقا رفت و امروز که دوباره کنسول روشن کردم متوجه شدم قبل از بوق خوردن دستگاه یه صدای نا آشنا مثل کشیده شدن یه جسم تیز با یه صفحه صاف شنیده میشه و بعد از اینکه بازی رو هم باز کردم دیدم که سیوم نابود شده و هر چقدر هم که بازی رو جلو میبرم و تا میام بیرون سیو هام دوباره پاک شده و باید نیو گیم بزنم بازیم واچ داگز لجیون هستش و در ضمن موقع فست تراول برقا رفت
بنطرتون چه کنم؟
سلام مجدد، خوشبختانه با پاک کردن دستی سیو از data management بازی سیو میشه.سلام .متاسفانه احتمال میدم هارد شما مشکل پیدا کرده البته نسوخته بد سکتور پیدا کرده و سیو نمیکنه
99 درصد هارد به فنا رفتهسلام دوستان .
یه بنده خدایی دستگاهش فقط safe mode میاد . تعمیرگاه بهش گفته cpu سوخته . مگه وقتی cpu بسوزه safe mode میاد بالا ؟
View attachment 222331
بنظرم یه تعویض هارد کنه و یه reinstal کامل بزنه حله مشکلش .
فقط میخوام بدونم cpu سالمه یا نه. چون صفحه safe mode بالا میاد و برام عجیبه که تعمیرکار گفته cpu سوخته.99 درصد هارد به فنا رفته
CPU که بسوزه کلا نباید تصویر داشته باشه، کنسول رو با گزینه 6 به تنظیمات اولیه برگردونه، اگر ریست شد و اتفاقی نیوفتاد اونموقع مشخص می شه مشکل سخت افزاریهمن
فقط میخوام بدونم cpu سالمه یا نه. چون صفحه safe mode بالا میاد و برام عجیبه که تعمیرکار گفته cpu سوخته.
پس یعنی از cpu نیست؟CPU که بسوزه کلا نباید تصویر داشته باشه، کنسول رو با گزینه 6 به تنظیمات اولیه برگردونه، اگر ریست شد و اتفاقی نیوفتاد اونموقع مشخص می شه مشکل سخت افزاریه
نیست، وقتی CPU در حال سوختنه مدام کنسول خاموش می شه، پیغام خطا داره و بعد از سوختن کلا بالا نمیاد، اگر تا الان این مشکلاتو نداشته باید اول مراحل نرم افزاری رو برای عیب یابی طی کنهپس یعنی از cpu نیست؟
کاملا درسته اگر cpu مشکل پیدا کنه دیگه روشن نمیشهنیست، وقتی CPU در حال سوختنه مدام کنسول خاموش می شه، پیغام خطا داره و بعد از سوختن کلا بالا نمیاد، اگر تا الان این مشکلاتو نداشته باید اول مراحل نرم افزاری رو برای عیب یابی طی کنه
به نظرت صدای فن هست یا نه .شاید سرویس معمولی بخوادبا کنسولی که انواع اقسام صدا هارو میده ولی درست کار میکنه چه کنم؟
از بس برقا رفت به این روز افتاده...
صدای فن که نه همون صدا خرخره که ماله هارده بنظرم تا حالا دقت نکردم که قبلا میومد یا نه، یه صدای لنز مانندی هم اولش میاد که قبلا نبود.به نظرت صدای فن هست یا نه .شاید سرویس معمولی بخواد
منظورت از سرویس معمولی یعنی چی؟ یعنی بدم پلمپشو باز کنن؟ نمیشه بدون باز کردن ردیفش کرد؟به نظرت صدای فن هست یا نه .شاید سرویس معمولی بخواد