ITz!_MAHAN
کاربر سایت
داداش من اینتیالیزو میگم اخه شنیدم ریست کارخونه میکنهنه
خاموش شدن ناگهانی چیزی رو پاک نمی کنه برای منم بارها پیش اومده
داداش من اینتیالیزو میگم اخه شنیدم ریست کارخونه میکنهنه
خاموش شدن ناگهانی چیزی رو پاک نمی کنه برای منم بارها پیش اومده
اون initialization که کل دیتارو پاک می کنه با اینی که بعد از قطع ناگهانی برق می بینی متفاوتهداداش من اینتیالیزو میگم اخه شنیدم ریست کارخونه میکنه
ریستوری دیتا بیس بزندوستان من دارم بازیه Star Wars Jedi fallen order رو دانلود میکنم و تا پارت اول ک برای شروع بازی هستش دانلود میشه مینویسه cannot install و ارورش هم هست CE-34016-4 کسی میدونه مشکل چیه؟ دفعه اول اینجوری شد پاکش کردم و باز شروع ب دانلود کردم ولی بازم همین ارور رو داره میده
سلامدوستان من دارم بازیه Star Wars Jedi fallen order رو دانلود میکنم و تا پارت اول ک برای شروع بازی هستش دانلود میشه مینویسه cannot install و ارورش هم هست CE-34016-4 کسی میدونه مشکل چیه؟ دفعه اول اینجوری شد پاکش کردم و باز شروع ب دانلود کردم ولی بازم همین ارور رو داره میده
سلامدوستان من دارم بازیه Star Wars Jedi fallen order رو دانلود میکنم و تا پارت اول ک برای شروع بازی هستش دانلود میشه مینویسه cannot install و ارورش هم هست CE-34016-4 کسی میدونه مشکل چیه؟ دفعه اول اینجوری شد پاکش کردم و باز شروع ب دانلود کردم ولی بازم همین ارور رو داره میده
پسر کلللللللل اینترنت رو چرخیدم و یوتوب و ردیت رو شخم زدم اخرش هیییییچ جوابی برای این ارور پیدا نکردم ، هر کسی هم این مشکل رو داشت اخرش نفهمیده بود چکار کنه ، از ریبیلد دیتابیس بگیر تا عوض کردن dns هیچ کدوم جواب نداده بودن ، کلا ارور عجیبیه .سلام
منم همچین مشکلی داشتم و 3 بار با 3 اینترنت مختلف دانلودش کردم بازم همین ارور رو میداد آخر سر با سیستم دانلودش کردم و به کنسول انتقالش دادم درست شد.
سلام
این ارور هنگام نصب و آپدیت بازیهای شرکت EA مشاهده شده است.
راه حل:
1. راه اول، پاک کردن بازی و نصب دوباره آن است.
2. اگر باز هم با این خطا مواجه شدید، DNS خود را به دو آدرس 77.88.8.8 و 77.88.8.1 تغییر دهید. سرعت دانلود ممکن است کند باشد، اما قطعا تا پایان قطع نمیشود.
توجه کنید که این دو راه حل توسط سونی ارائه نشدهاند و نمیتوان کارسازبودن آنها را تضمین کرد. سونی راهحلی برای این مشکل ارائه نکرده است.
سلام من یه اکانت قانونس ظرفیت دوم خریدم بعد طبق اموزش فروشنده بعد از دانلود بازی اکانت رو اکتیو پرایمری کردم و بعدش هم ساین اوت کردم حالا یه سوال دارم الان که ساین اوت کردم میتونم اکانت اصلی خودم رو اکتیو پرایمری کنم یا مشکل ساز میشه؟
اصلا چند تا اکانت رو میشه همزمان رو یه کنسول اکتیو پرایمری کرد ایا محدودیت داره؟