مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام خسته نباشید
وقتی دستگاه روشنه و برق میره میخام دستگاه رو روشن کنم تنها راهی که وجود داره تا دستگاه بیاد بالا اینه که از اول راه اندازیش کنم یعنی با یه فلش فریمورش رو نصب کنم که باعث میشه تمام دیتای دستگاه پاک بشه لطفا راهنمایی کنید اشکال از کجاست ممنون

• Like
Reactions: EARTHGAME.ORG
سلام دوستان. من تازگی یه کنسول ps4 ریجن ۲ گرفتم. بعضی وقتا که کنسول روروشن میکنم، تو اون صفحه انتخاب یوزر، صفحه میاد و میره(یا به اصطلاح پر پر میزنه) کابل اچ دی ام آی رو هم عوض کردم و تاثیری نداشت. باید تلویزیون یا کنسول رو خاموش روشن کنم تا مشکل رفع شه. بنظرتون مشکل از چیه؟ ممکنه از تلویزیون باشه؟ چون LCD قدیمی هست. فقط اینکه موقع بازی هیچ قطع و وصلی ندارم و کیفیت تصویر بسیار بالاست

• Like
سلام من یه اکانت قانونس ظرفیت دوم خریدم بعد طبق اموزش فروشنده بعد از دانلود بازی اکانت رو اکتیو پرایمری کردم و بعدش هم ساین اوت کردم حالا یه سوال دارم الان که ساین اوت کردم میتونم اکانت اصلی خودم رو اکتیو پرایمری کنم یا مشکل ساز میشه؟
اصلا چند تا اکانت رو میشه همزمان رو یه کنسول اکتیو پرایمری کرد ایا محدودیت داره؟

• Like
دوستان من دارم بازیه Star Wars Jedi fallen order رو دانلود میکنم و تا پارت اول ک برای شروع بازی هستش دانلود میشه مینویسه cannot install و ارورش هم هست CE-34016-4 کسی میدونه مشکل چیه؟ دفعه اول اینجوری شد پاکش کردم و باز شروع ب دانلود کردم ولی بازم همین ارور رو داره میده

• Like
دوستان من دارم بازیه Star Wars Jedi fallen order رو دانلود میکنم و تا پارت اول ک برای شروع بازی هستش دانلود میشه مینویسه cannot install و ارورش هم هست CE-34016-4 کسی میدونه مشکل چیه؟ دفعه اول اینجوری شد پاکش کردم و باز شروع ب دانلود کردم ولی بازم همین ارور رو داره میده
ریستوری دیتا بیس بزن

• Like
سلام
این ارور هنگام نصب و آپدیت بازی‌های شرکت EA مشاهده شده است.

راه حل:
1. راه اول، پاک کردن بازی و نصب دوباره آن است.
2. اگر باز هم با این خطا مواجه شدید، DNS خود را به دو آدرس 77.88.8.8 و 77.88.8.1 تغییر دهید. سرعت دانلود ممکن است کند باشد، اما قطعا تا پایان قطع نمی‌شود.
توجه کنید که این دو راه حل توسط سونی ارائه نشده‌اند و نمی‌توان کارسازبودن آن‌ها را تضمین کرد. سونی راه‌حلی برای این مشکل ارائه نکرده است.

سلام دوستان خسته نباشین
یه ps4 fat دارم ک داداشم نمیدونم چه جوری بهش ضربه زده ک الان تا دکمه روشن رو میزنم یه لحظه روشن میشه ولی در جا خاموش میشه
دستگاه رو ک باز کردم دیدم ک فن اصلا روشن نمیشه. به نظرتون فنشو باید عوض کنم یا اینکه احتمال داره اتصالی چیزی ازش قطع شده باشه؟

سلام
منم همچین مشکلی داشتم و 3 بار با 3 اینترنت مختلف دانلودش کردم بازم همین ارور رو میداد آخر سر با سیستم دانلودش کردم و به کنسول انتقالش دادم درست شد.

• Like
Reactions: Batsy
سلام
منم همچین مشکلی داشتم و 3 بار با 3 اینترنت مختلف دانلودش کردم بازم همین ارور رو میداد آخر سر با سیستم دانلودش کردم و به کنسول انتقالش دادم درست شد.
پسر کلللللللل اینترنت رو چرخیدم و یوتوب و ردیت رو شخم زدم اخرش هیییییچ جوابی برای این ارور پیدا نکردم ، هر کسی هم این مشکل رو داشت اخرش نفهمیده بود چکار کنه ، از ریبیلد دیتابیس بگیر تا عوض کردن dns هیچ کدوم جواب نداده بودن ، کلا ارور عجیبیه .
منم میخوام همین کار رو بکنم و با سیستم دانلودش کنم.
سلام
این ارور هنگام نصب و آپدیت بازی‌های شرکت EA مشاهده شده است.

راه حل:
1. راه اول، پاک کردن بازی و نصب دوباره آن است.
2. اگر باز هم با این خطا مواجه شدید، DNS خود را به دو آدرس 77.88.8.8 و 77.88.8.1 تغییر دهید. سرعت دانلود ممکن است کند باشد، اما قطعا تا پایان قطع نمی‌شود.
توجه کنید که این دو راه حل توسط سونی ارائه نشده‌اند و نمی‌توان کارسازبودن آن‌ها را تضمین کرد. سونی راه‌حلی برای این مشکل ارائه نکرده است.

هیچکدوم جواب نمیده، تا الان تنها راه برای این ارور فقط اینه ک با سیستم دانلود بشه فایل .

سلام من یه اکانت قانونس ظرفیت دوم خریدم بعد طبق اموزش فروشنده بعد از دانلود بازی اکانت رو اکتیو پرایمری کردم و بعدش هم ساین اوت کردم حالا یه سوال دارم الان که ساین اوت کردم میتونم اکانت اصلی خودم رو اکتیو پرایمری کنم یا مشکل ساز میشه؟
اصلا چند تا اکانت رو میشه همزمان رو یه کنسول اکتیو پرایمری کرد ایا محدودیت داره؟

هر چقدر اکانت پرایمری کنی اکانت خودتون که پرایمری میمونه و قبلا میگفتن تا 16 اکانت میشه پرایمری کرد نمیدونم الان بیشتر شده یا نه.

سلام به همه. کمک کنید
یک دسته پلی 4 اسلیم اصلی دارم . کامل سالمه. فقط وقتی از توی منو کنسولو خاموش یا لوگ اوت میکنم , اگه به مدت زیر پنج ثانیه دسته رو روشن کنم کامل متصل میشه و کار میکنه. اگه از پنج ثانیه رد بشه دسته میره تو کما و دیگه روشن نمیشه. باید حدود سه دقیقه صبر کنم . وقتی هم روشن میشه دیگه دستگاه شناساییش نمیکنه و دوباره باید با کابل وصل بشم تا متصل بشه. کسی این مشکل براش پیش اومده؟؟ در ضمن کلید ریست پشت دسته رو هم نگه داشتم فایده نداشته ! این رو هم بگم که دسته رو با کنسول دیگه تست کردم بازم همین ایرادو داشت و مطمئنم که خرابی از دسته هستش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or