مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گرد غبار که قاتل دستگاهه
آخه شما مگه نگفتی ارور گرمای زیاد میده من احتمال میدم خمیرت زیاد کارای نداره یا خیلی خیلی خاک گرفته باشه ازطرفیم یک سال زیاد نیست اگه مجدد اینجوری شد به نظرم تا بدتر نشده یه فکری براش بکن یا کلن یه غبار گیری کن یا خمیر بعوض
از اول دست خودت بوده ؟
من خودم فت مات داشتم اخ نمی‌گفت دادم رفت اینو گرفتم از همه چیز راضیم سرعت بهتر فریم ریت بهتر و... فقط این صداش تو مخه جالبه قاب بالارو در میارم خفه میشه
یه کیت ضد گرد و غبار دابی براش خریدم نمیدونم نصبش کنم یا نه .
آره دستگاه رو نو نو خریدم

سلام

کنسولم ۴ تا بازی رو بدون مشکل نصب و اجرا کرد. بازی پنجم با اینکه دیسکش تمیز بود ارور ناخوانا بودن دیسک رو داد.

در نهایت با ری استارت و فشار اومدن به درایو نصبش کرد!

میخوام بدونم مشکل از درایوه یا دیسک؟

یعنی دیسک باید تمیز بشه یا لنز درایو؟

دیسک های مربوط به تمیز کردن لنز تاثیری هم دارن؟

آخه بازی رو دست دوم خریدم و با این وضعیت دیسکش نه میتونم پس بدم نه امیدی به آینده دارم که شاید بعدا که خواستم بازی رو دوباره برم درایو مشکلی در خواندن دیسک نداشته باشه.

با تشکر

آقا من مشکلم یه لول دیگه اپگرید شد خداروشکر و الان دیگه دستگاهم از هیچ دسته ای پشتیبانی نمیکنه
یعنی 10 تا دسته آوردم بهش وصل کردم اما نتیجه ای نداشته
پورت usb هم سالمه راحت فلش و هارد رو میخونه

تا دسته وصل نشه حتی نمیشه کنسول رو reset factory کرد. حالا موندم چیکار کنم؟ این آخر نسلی بدبختی دچارمون شده ها :-s:Confused:
توی سیف مود هم با کابل دسته رو شناسایی نمیکنه؟

سلام

کنسولم ۴ تا بازی رو بدون مشکل نصب و اجرا کرد. بازی پنجم با اینکه دیسکش تمیز بود ارور ناخوانا بودن دیسک رو داد.

در نهایت با ری استارت و فشار اومدن به درایو نصبش کرد!

میخوام بدونم مشکل از درایوه یا دیسک؟

یعنی دیسک باید تمیز بشه یا لنز درایو؟

دیسک های مربوط به تمیز کردن لنز تاثیری هم دارن؟

آخه بازی رو دست دوم خریدم و با این وضعیت دیسکش نه میتونم پس بدم نه امیدی به آینده دارم که شاید بعدا که خواستم بازی رو دوباره برم درایو مشکلی در خواندن دیسک نداشته باشه.

با تشکر
دوست عزیز فکر کنم مشکل از دیسک شماست اگه دست دوم میخری باید یه 1روز مهلت تست بده من خدم اینجوری میخرم دسته دورو

• Like
Reactions: jack sparrows
دوست عزیز فکر کنم مشکل از دیسک شماست اگه دست دوم میخری باید یه 1روز مهلت تست بده من خدم اینجوری میخرم دسته دورو

آخه دیسک نصب میشه اما با جون کندن درایو در حالی که دیسک تمیز و سالمه

اما دیسکهای دیگه راحت نصب شدن

اگه بخوان پس بگیرن باید نصب نشه

به نظرت دستگاه هایی که دیسک رو خش گیری میکنن میتونن مشکل دیسک رو حل کنن؟

آخه دیسک نصب میشه اما با جون کندن درایو در حالی که دیسک تمیز و سالمه

اما دیسکهای دیگه راحت نصب شدن

اگه بخوان پس بگیرن باید نصب نشه

به نظرت دستگاه هایی که دیسک رو خش گیری میکنن میتونن مشکل دیسک رو حل کنن؟
اگه میگی مطمعنی که هیچی ولی اگه نه میخوای یه عکس از دیسک بزار راستی اون دیسکای قبلو ببین الان میخونه

• Like
Reactions: jack sparrows
من یه هارد اکسترنال قرض گرفتم و به ps4 وصل کردم

هم صدای کلیک که از دستگاه میومد کمتر شد هم نصب و لودینگ سریعتر

به نظرتون یه هارد یک ترا اکسترنال بخرم بهتره یا اینترنال

تو سایت سونی نوشته عوض کردن هارد داخلی گارانتی رو باطل نمیکنه (هرچند که اینجا گارانتی نداره)

الان یه ترابایت وسترن یا سیگیت اینترنال یا اکسترنالش حدود ۵۵۰ هست

البته ssd هم هست که ۲۵۰ گیگش از ۵۵۰ شروع میشه!

به نظرم بهتره اینترنال بگیرم و کلا از شر صدای کلیکش خلاص بشم! اگر هم صدای کلیک نرفت حداقل میدونم نصب بازی و لودینگها سریعتر میشه

با خودم میگفتم اینجور داستانها واسه ۳۶۰ بود ولی ظاهرا همه کنسولها داستان خودشون رو دارن!

سلام خدمت دوستان عزیز دستگاه من بن شده به شکل کاملا نامردی من اکانت قانونی خریدم ظرفیت دوم اما مثل اینکه رمزو عوض کردن و نمیدونم چی چی الان هم بازی قفل شده هم دستگاه بن حدود ی هفته شده هرچیم میگردم نه ایمیل نه لایو چت پلی استیشن و پیدا میکنم برای سوال و حل مشکلم کسی میتونه کمکم کنه؟

سلام خدمت دوستان عزیز دستگاه من بن شده به شکل کاملا نامردی من اکانت قانونی خریدم ظرفیت دوم اما مثل اینکه رمزو عوض کردن و نمیدونم چی چی الان هم بازی قفل شده هم دستگاه بن حدود ی هفته شده هرچیم میگردم نه ایمیل نه لایو چت پلی استیشن و پیدا میکنم برای سوال و حل مشکلم کسی میتونه کمکم کنه؟

بنده خودم انگلیسیم بد نیست ولی نه توی community پاسخ میدن نه ایمیل!

علتش اینه که ملت میرن نمایندگی و نمایندگی هم موظفه که پاسخگو باشه.

متاسفانه در خاورمیانه فقط ۴ کشور عربستان و کویت و امارات و قطر نمایندگی دارن!

اما جالبه بدونید که سونی نمایندگی با پشتیبانی محدود توی شاخ آفریقا هم داره ولی توی اینجا نداره!

واقعا متاسفم برای خودم!

دوستان من می‌خوام یک کنسول ps4 pro دست دو بگیرم از کجا میتونم بفهمم دستگاه چه از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری سالمه؟
راهی هست بشه فهمید دستگاه چقدر کار کرده؟

از اون کسی که اکانت ظرفیتی خریدی با پی پال هکی خرید میکرده به خاطر همین هم بازیا قفل شده هم کنسول بن
واس یکی از رفیقامم همینجوری شد سونی تو این موردا چون دزدیه شوخی نداره همون دفعه اول بدون اخطار بن میکنه

• Like
Reactions: pooyan8683

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or