مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من الان داشتم بازی میکردم بعد چند دقیقه رفتم به قسمت مسیج پی اس فور وقتی میخواستم پیام بنویسم پی اس فورم فریز شد و خود به خود برگشت به بازی و همچنان هیچ کلیدی هیچ اثری نداره و کاملا پی اس فورم فریز شده چیکار کنم؟؟؟

سلام من الان داشتم بازی میکردم بعد چند دقیقه رفتم به قسمت مسیج پی اس فور وقتی میخواستم پیام بنویسم پی اس فورم فریز شد و خود به خود برگشت به بازی و همچنان هیچ کلیدی هیچ اثری نداره و کاملا پی اس فورم فریز شده چیکار کنم؟؟؟
منظور ازفریز شدن همون هنگه من وسط رنبو اینجوری شدم کابل برق ps4 کشیدمزدم یه ارور داد چیزه خواصینمود

سلام دوستان یه سوال دارم‌ میشه اکانتpsnروبه حالت کارخانه بزنی که تم هاجام ها همشون پاک بشه ممنون میشم راهنمایی‌کنین که اکانت بزنم به حالت اول برگردپنم که هیچی نباشه مثل روز اول باشه کسی اکه میدونه ممنون میشم به این شماره روی وات بهم بگه09013885482

آقا من مشکلم یه لول دیگه اپگرید شد خداروشکر و الان دیگه دستگاهم از هیچ دسته ای پشتیبانی نمیکنه
یعنی 10 تا دسته آوردم بهش وصل کردم اما نتیجه ای نداشته
پورت usb هم سالمه راحت فلش و هارد رو میخونه

تا دسته وصل نشه حتی نمیشه کنسول رو reset factory کرد. حالا موندم چیکار کنم؟ این آخر نسلی بدبختی دچارمون شده ها :-s:Confused:

• Wow
Reactions: ARMIN_NFTT
آقا من مشکلم یه لول دیگه اپگرید شد خداروشکر و الان دیگه دستگاهم از هیچ دسته ای پشتیبانی نمیکنه
یعنی 10 تا دسته آوردم بهش وصل کردم اما نتیجه ای نداشته
پورت usb هم سالمه راحت فلش و هارد رو میخونه

تا دسته وصل نشه حتی نمیشه کنسول رو reset factory کرد. حالا موندم چیکار کنم؟ این آخر نسلی بدبختی دچارمون شده ها :-s:Confused:
سلام دوست عزیز فکر نکنم راهی برای این مشکل باشه یا من نمیدونم:-$:-$:-$

عرض سلام خدمت دوستان . یه کنسول پرو مدل 7216 دارم که مدتی بدون مشکل کار میکرد همیشه هم یه فن لپتاپ زیرش بود ( کنسول به صورت خوابیده قرار داده بودم روی فن لپتاپ ) دیسک بازی وولفنشتاین 2 رو روی دستگاه گذاشتم دستگاه موقع بازی فنش خیلی میومد توی سرویس بعضا با صدای زیاد . تا اینجا مشکلی نبود تا اینکه چند بار موقع انجام این بازی پیام ps4 is to hot برام اومد چندباری توجه نکردم تا اینکه کنسول یه بار 3 تا بوق زد خاموش شد . چند بار بخاطر این اتفاق کنسول خاموش شد تا اینکه یه بار قاب بالاییشو باز کردن فنشو تمیز کردم دیگه مشکلی نداشت الانم یه فن دابی مخصوص پرو براش خریدم بازم امروز دستگاه مجددا خاموش شد . حتی الان که خاموش شد هر دکمه ای میزدم روشن نمیشد فقط دکمه ی اصلی روی کنسول رو میزدم صدای بوق هنگام روشن شدن میومد . تا از برق کشیدم مجددا وصل کردم روشن شد . کسی میدونه مشکل چیه؟
اینم بگم یه مقدار محیط من گرد و غبارش از حالت معمولی بیشتره .

عرض سلام خدمت دوستان . یه کنسول پرو مدل 7216 دارم که مدتی بدون مشکل کار میکرد همیشه هم یه فن لپتاپ زیرش بود ( کنسول به صورت خوابیده قرار داده بودم روی فن لپتاپ ) دیسک بازی وولفنشتاین 2 رو روی دستگاه گذاشتم دستگاه موقع بازی فنش خیلی میومد توی سرویس بعضا با صدای زیاد . تا اینجا مشکلی نبود تا اینکه چند بار موقع انجام این بازی پیام ps4 is to hot برام اومد چندباری توجه نکردم تا اینکه کنسول یه بار 3 تا بوق زد خاموش شد . چند بار بخاطر این اتفاق کنسول خاموش شد تا اینکه یه بار قاب بالاییشو باز کردن فنشو تمیز کردم دیگه مشکلی نداشت الانم یه فن دابی مخصوص پرو براش خریدم بازم امروز دستگاه مجددا خاموش شد . حتی الان که خاموش شد هر دکمه ای میزدم روشن نمیشد فقط دکمه ی اصلی روی کنسول رو میزدم صدای بوق هنگام روشن شدن میومد . تا از برق کشیدم مجددا وصل کردم روشن شد . کسی میدونه مشکل چیه؟
اینم بگم یه مقدار محیط من گرد و غبارش از حالت معمولی بیشتره .
دوست عزیز این فن جانبی بریز دور که اصلا به کار نمیاد مانع تهویه درست فن میشه
شما قاب بالا دستگاه بردار مجدد بازی کن اگه دیدی خاموش شد احتمالا باید از خمیرسلیکون جدید استفاده کنی
من یه پرو دارم 7016 اونم سرو صداش وحشیه میخواستم بدم بره 7216.بگیرم که اینجور که شما گفتی اونم سروصدا وحشی داره

• Like
Reactions: x5_memco
دوست عزیز این فن جانبی بریز دور که اصلا به کار نمیاد مانع تهویه درست فن میشه
شما قاب بالا دستگاه بردار مجدد بازی کن اگه دیدی خاموش شد احتمالا باید از خمیرسلیکون جدید استفاده کنی
من یه پرو دارم 7016 اونم سرو صداش وحشیه میخواستم بدم بره 7216.بگیرم که اینجور که شما گفتی اونم سروصدا وحشی داره
والا فنش خوب کار میکنه هوای گرم رو مکش میکنه
اما فکر کنم گرد و غبار زیاد محیطم بی تاثیر نیست
دستگاه کمتر از 1 ساله کار میکنه ممکنه نیاز به خمیر سیلیکون جدید داشته باشه؟
یدونه فت ریجن 2 داشتم لامذهب فنش اصلا صدا نمیداد مثل بنز هم کار میکرد
نه آقا عوض نکن فایده نداره ظاهرا فقط سری جدید 7200 بهتر شده

• Like
Reactions: blak
والا فنش خوب کار میکنه هوای گرم رو مکش میکنه
اما فکر کنم گرد و غبار زیاد محیطم بی تاثیر نیست
دستگاه کمتر از 1 ساله کار میکنه ممکنه نیاز به خمیر سیلیکون جدید داشته باشه؟
یدونه فت ریجن 2 داشتم لامذهب فنش اصلا صدا نمیداد مثل بنز هم کار میکرد
نه آقا عوض نکن فایده نداره ظاهرا فقط سری جدید 7200 بهتر شده
گرد غبار که قاتل دستگاهه
آخه شما مگه نگفتی ارور گرمای زیاد میده من احتمال میدم خمیرت زیاد کارای نداره یا خیلی خیلی خاک گرفته باشه ازطرفیم یک سال زیاد نیست اگه مجدد اینجوری شد به نظرم تا بدتر نشده یه فکری براش بکن یا کلن یه غبار گیری کن یا خمیر بعوض
از اول دست خودت بوده ؟
من خودم فت مات داشتم اخ نمی‌گفت دادم رفت اینو گرفتم از همه چیز راضیم سرعت بهتر فریم ریت بهتر و... فقط این صداش تو مخه جالبه قاب بالارو در میارم خفه میشه

• Like
Reactions: x5_memco

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or