منظور ازفریز شدن همون هنگه من وسط رنبو اینجوری شدم کابل برق ps4 کشیدمزدم یه ارور داد چیزه خواصینمودسلام من الان داشتم بازی میکردم بعد چند دقیقه رفتم به قسمت مسیج پی اس فور وقتی میخواستم پیام بنویسم پی اس فورم فریز شد و خود به خود برگشت به بازی و همچنان هیچ کلیدی هیچ اثری نداره و کاملا پی اس فورم فریز شده چیکار کنم؟؟؟
ینی منم بکشم کابل برقو؟؟؟ اخه میگن نباید کشید مشکل ایجاد میشه و این چیزامنظور ازفریز شدن همون هنگه من وسط رنبو اینجوری شدم کابل برق ps4 کشیدمزدم یه ارور داد چیزه خواصینمود
اگه چندبار اینجوری میشه که نه باید بری دنبال راه های دیگهینی منم بکشم کابل برقو؟؟؟ اخه میگن نباید کشید مشکل ایجاد میشه و این چیزا
انگاری باگ PSN باشه چون واسه منم این چند روز دوبار اینجور شدش !!ینی منم بکشم کابل برقو؟؟؟ اخه میگن نباید کشید مشکل ایجاد میشه و این چیزا
من فکرکردم ps4 خراب شده مرسی راهنمایی کردییانگاری باگ PSN باشه چون واسه منم این چند روز دوبار اینجور شدش !!
تنها راه هم کشیدن کابله
سلام دوست عزیز فکر نکنم راهی برای این مشکل باشه یا من نمیدونمآقا من مشکلم یه لول دیگه اپگرید شد خداروشکر و الان دیگه دستگاهم از هیچ دسته ای پشتیبانی نمیکنه
یعنی 10 تا دسته آوردم بهش وصل کردم اما نتیجه ای نداشته
پورت usb هم سالمه راحت فلش و هارد رو میخونه
تا دسته وصل نشه حتی نمیشه کنسول رو reset factory کرد. حالا موندم چیکار کنم؟ این آخر نسلی بدبختی دچارمون شده ها
دوست عزیز این فن جانبی بریز دور که اصلا به کار نمیاد مانع تهویه درست فن میشهعرض سلام خدمت دوستان . یه کنسول پرو مدل 7216 دارم که مدتی بدون مشکل کار میکرد همیشه هم یه فن لپتاپ زیرش بود ( کنسول به صورت خوابیده قرار داده بودم روی فن لپتاپ ) دیسک بازی وولفنشتاین 2 رو روی دستگاه گذاشتم دستگاه موقع بازی فنش خیلی میومد توی سرویس بعضا با صدای زیاد . تا اینجا مشکلی نبود تا اینکه چند بار موقع انجام این بازی پیام ps4 is to hot برام اومد چندباری توجه نکردم تا اینکه کنسول یه بار 3 تا بوق زد خاموش شد . چند بار بخاطر این اتفاق کنسول خاموش شد تا اینکه یه بار قاب بالاییشو باز کردن فنشو تمیز کردم دیگه مشکلی نداشت الانم یه فن دابی مخصوص پرو براش خریدم بازم امروز دستگاه مجددا خاموش شد . حتی الان که خاموش شد هر دکمه ای میزدم روشن نمیشد فقط دکمه ی اصلی روی کنسول رو میزدم صدای بوق هنگام روشن شدن میومد . تا از برق کشیدم مجددا وصل کردم روشن شد . کسی میدونه مشکل چیه؟
اینم بگم یه مقدار محیط من گرد و غبارش از حالت معمولی بیشتره .
والا فنش خوب کار میکنه هوای گرم رو مکش میکنهدوست عزیز این فن جانبی بریز دور که اصلا به کار نمیاد مانع تهویه درست فن میشه
شما قاب بالا دستگاه بردار مجدد بازی کن اگه دیدی خاموش شد احتمالا باید از خمیرسلیکون جدید استفاده کنی
من یه پرو دارم 7016 اونم سرو صداش وحشیه میخواستم بدم بره 7216.بگیرم که اینجور که شما گفتی اونم سروصدا وحشی داره
گرد غبار که قاتل دستگاههوالا فنش خوب کار میکنه هوای گرم رو مکش میکنه
اما فکر کنم گرد و غبار زیاد محیطم بی تاثیر نیست
دستگاه کمتر از 1 ساله کار میکنه ممکنه نیاز به خمیر سیلیکون جدید داشته باشه؟
یدونه فت ریجن 2 داشتم لامذهب فنش اصلا صدا نمیداد مثل بنز هم کار میکرد
نه آقا عوض نکن فایده نداره ظاهرا فقط سری جدید 7200 بهتر شده