Amir...66
کاربر سایت
ببخشید من زیاد تو این چیزا سررشته ندارم.میشه بگین یعنی چیکار کنم و این database دقیقا چه عملیه؟احتمالا Rebuild Database کنی درست میشه.
ببخشید من زیاد تو این چیزا سررشته ندارم.میشه بگین یعنی چیکار کنم و این database دقیقا چه عملیه؟احتمالا Rebuild Database کنی درست میشه.
بازسازی فایلهای هارد رو انجام میده . معمولا مشکلات لودینگ و ازین قبیل رو برطرف میکنه .ببخشید من زیاد تو این چیزا سررشته ندارم.میشه بگین یعنی چیکار کنم و این database دقیقا چه عملیه؟
عزیز افت فریم ربطی به خرابی دستگاه نداره.سلام دوستان مشکل افت فریم تو بازی ردد توجای شلوغ دارم ایا مال شماهم همینطور افت فریم داره مممنون میشم جواب بدین
نه نگفتم دستگاه خرابه منطورم اینه که افت فریم هم برای شما هست یانه و اینکه ماکه بازی قانونی نخریدیم اپدیدت کنیم پول نداریم ایتقدربدیم به بازیعزیز افت فریم ربطی به خرابی دستگاه نداره.
حتما اپدیت های بازی رو نصب کن
اره افت فریم مخصوصا تو شهرها بعضی مواقع اتفاق میفتهنه نگفتم دستگاه خرابه منطورم اینه که افت فریم هم برای شما هست یانه و اینکه ماکه بازی قانونی نخریدیم اپدیدت کنیم پول نداریم ایتقدربدیم به بازی
سلام خسته نباشید
دوستان عزیز دستگاه من ps4 hdr r 2 2116
ورژن 5.55
یه سوال از خدمت شریفتون داشتم که کی هک برای این نسخه عرضه میشه
وسوال بعدی دستگاه من در طول روز زوشن میکنم هیچ مشگلی نداره وخودم تو تعجبم چرا وقتی شب روشن میکنم هی صفحه رو تلوزیون میاد و میره وبرفکم نشون میده مجبور میشم چند دقیقه صبر کنم تلوزیون خاموش کنم حتی کابلم میکشم و وصل میکنم مشگل حل نمیشه بعد از چند دقیقه خاموش بودن تلوزیون یا ریستارت دستگاه بر طرف میشه
ممنون دمتگرماره افت فریم مخصوصا تو شهرها بعضی مواقع اتفاق میفته
وقتی اکانت و لاگین کردی کنار یوزر نیم یه ایکون بعلاوه زرد رنگه که علامته پلاسهبچه ها سلام
حاجی ی سوال چطوری بفهمیم ps4 پلاس داره یا ن؟
الان ی اکانت هکی گرفتم یارو گف پلاس داره
حالا از کجا بفهمم داره یا ن؟
بعد کسی بلده چطوری just cause 3 رو آن بازی کنم؟؟