مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید من زیاد تو این چیزا سررشته ندارم.میشه بگین یعنی چیکار کنم و این database دقیقا چه عملیه؟
بازسازی فایلهای هارد رو انجام میده . معمولا مشکلات لودینگ و ازین قبیل رو برطرف میکنه .

به این صورت انجام میدن :

Turn off your PS4 using the power button on the front of the device

Hold the power button down and wait for two beeps. This typically takes about seven seconds

Connect your PS4’s DualShock 4 controller to the console using a compatible USB cable

From the Safe Mode menu, choose option five, Rebuild Database

فقط بجز rebuild database گزینه دیگه ای رو نزن.
راجع بهش فارسی هم سرچ کنی اطلاعات راجع بهش هست.

Sent from my LG-H870S using Tapatalk

• Like
Reactions: Amir...66
سلام خسته نباشید
دوستان عزیز دستگاه من ps4 hdr r 2 2116
ورژن 5.55
یه سوال از خدمت شریفتون داشتم که کی هک برای این نسخه عرضه میشه
وسوال بعدی دستگاه من در طول روز زوشن میکنم هیچ مشگلی نداره وخودم تو تعجبم چرا وقتی شب روشن میکنم هی صفحه رو تلوزیون میاد و میره وبرفکم نشون میده مجبور میشم چند دقیقه صبر کنم تلوزیون خاموش کنم حتی کابلم میکشم و وصل میکنم مشگل حل نمیشه بعد از چند دقیقه خاموش بودن تلوزیون یا ریستارت دستگاه بر طرف میشه

عزیز افت فریم ربطی به خرابی دستگاه نداره.
حتما اپدیت های بازی رو نصب کن
نه نگفتم دستگاه خرابه منطورم اینه که افت فریم هم برای شما هست یانه و اینکه ماکه بازی قانونی نخریدیم اپدیدت کنیم پول نداریم ایتقدربدیم به بازی

• Like
Reactions: mohsen2012
سلام خسته نباشید
دوستان عزیز دستگاه من ps4 hdr r 2 2116
ورژن 5.55
یه سوال از خدمت شریفتون داشتم که کی هک برای این نسخه عرضه میشه
وسوال بعدی دستگاه من در طول روز زوشن میکنم هیچ مشگلی نداره وخودم تو تعجبم چرا وقتی شب روشن میکنم هی صفحه رو تلوزیون میاد و میره وبرفکم نشون میده مجبور میشم چند دقیقه صبر کنم تلوزیون خاموش کنم حتی کابلم میکشم و وصل میکنم مشگل حل نمیشه بعد از چند دقیقه خاموش بودن تلوزیون یا ریستارت دستگاه بر طرف میشه

دوست عزیز برای مطلع شدن از اومدن هک این تاپیک رو دنبال کن آخرین اخبار هک PS4

در مورد موضوع دوم هم تو همین تاپیک یه چند تا صفحه قبل رو ببینی یکی همچین مشکلی داشت که بچه ها کمکش کردن. فکر کنم نوشته بودن مشکل از تیک تنظیمات اچ دی آر باشه...

بچه ها سلام
حاجی ی سوال چطوری بفهمیم ps4 پلاس داره یا ن؟
الان ی اکانت هکی گرفتم یارو گف پلاس داره
حالا از کجا بفهمم داره یا ن؟
بعد کسی بلده چطوری just cause 3 رو آن بازی کنم؟؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من چند روز با مشکل سیستم سافت ور اور روبرو میشم هارد و عوض کردم ویه فن کمکی براش گذاشتم گفتم شاید کنسول خوب حرارت و خارج نمیکنه ولی مشکلم هنوز سر جاشه ممنون میشم کمکم کنید

سلام دوستان دیگه سونی کد تایید 2 مرحله ای ارسال نمیکنه
کد بک آپ هم دردسترس ندارم . حالا باید چکارم کنم ؟
توی این اکانت فیفا 19 خرید کردم !
چکار باید بکنم ؟ چطوری به پشتیبانی ایمیل بزنم چی بگم ؟؟

بچه ها سلام
حاجی ی سوال چطوری بفهمیم ps4 پلاس داره یا ن؟
الان ی اکانت هکی گرفتم یارو گف پلاس داره
حالا از کجا بفهمم داره یا ن؟
بعد کسی بلده چطوری just cause 3 رو آن بازی کنم؟؟
وقتی اکانت و لاگین کردی کنار یوزر نیم یه ایکون بعلاوه زرد رنگه که علامته پلاسه

سلام...وقت همگی بخیر...اگه ممکنه لطف کنید من و راهنمایی کنید.من وقتی دستگاه و روشن کردم...دیدم دسته رو نمی شناسه.با کابل وصل کردم بازم نمی شناخت فقط دسته چراغ ابی چشمک زن داشت.رفتم تو سیف مود همه گزینه ها رو امتحان کردم.بازم تغییری حاصل نشد.حتی سیستم عامل و دانلود کردم دوباره توسیف مود نصب کرد.وقتی نصب تموم شد و دستگاه می اد صفحه اول که بالا می اد و راهنما می نویسه که دسته رو با کابل وصل کن .وصل می کم ولی بازم دستگاه دسته رو نمی شناسه...لطفا اگه کسی تجربه و اطلاعی داره راهنمایی کنه.ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or