rezab
کاربر سایت
بله ولی هر دو مدلش ریجن ۲ حساب میشهالبته کل اروپا مدل ۲۲۰ ولت هست ( دوشاخهای مثل ایران ) بجز انگلیس که مدل سه شاخهای هست
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
بله ولی هر دو مدلش ریجن ۲ حساب میشهالبته کل اروپا مدل ۲۲۰ ولت هست ( دوشاخهای مثل ایران ) بجز انگلیس که مدل سه شاخهای هست
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
زدم میخام اضافه کنمتو این گرونی گیم نت میخاین بزنید دمت قیژ
بحرحال برای گبم نت سری معمولی جواب گوی
این بحث خراب شدنو نمیدونم کی انداخته تو ذهنا
از این جهت مشکلی ندارن
همون اسلیم بگرید
گفتم مشکلی ندارن با خیال راحت اسلیم بخرینزدم میخام اضافه کنم
قبلیا پرو بود موردی نداشت ... الان بخاطر گرون شدن پرو میخام ببینم اسلیم چطوره مشکلی نداره؟
فن های خنک کننده اصلا به درد نمیخوره هیچ تاثیری در خنک کردن کنسول نداره من خودم امتحان کردم اگر میخوای کنسول رو به حالت عمودی قرار بدی تنها استند نگهدارنده فابریک خود دستگاه خوبه که عکسش رو جعبه کنسول زده شده و نوشته شده که به صورت جداگانه فروخته میشود.ممنون از دوستان.اره از چن نفرم پرسیدم گفتن بخاطر تفاوت ریجن هست.دستتون درد نکنه.
فقط یک سوال دیگم داشتم.میخواستم این مدل استند بگیرم.هم بخاطر خنک کردن کنسول هم بخاطر صدای تق تق که خیلی رو اعصابه.بنظرتون خوبه بگیرم؟شنیدم میگم برای بازیهای دیسکی دستگاه مشکل پیدا میکنه درسته؟
کنسول رو Intiallize کن به حالت کارخونه برگرده ببین مشکل حل میشهکسی نیست؟
hdmi رو عوض کن یه جنس خوبشو بخر یا بکن دوباره وصل کن یا که جاشو عوض کن .. احتمالا اوکی شهبا سلام
هر جا گشتم نتونستم تو تایپیک ها پیدا کنم
دستگاه من ps4 و تصویر نمیده اما خود دستگاه روشن میشه مشکل از چیه و چجوری باید درست کنم ؟ ممنون
کابل مشکل نداره چون تست شدهhdmi رو عوض کن یه جنس خوبشو بخر یا بکن دوباره وصل کن یا که جاشو عوض کن .. احتمالا اوکی شه
مشکل از کابله hdmi هستش
اگه کابل HDMI رو عوض کنی و کابل سالم بخری و بازم تصویر نده بهت پورت hdmi دستگاه مورد پیدا کرده باید ببری تعمیرکابل مشکل نداره چون تست شده
گویا گفتن بر اثر ضربه اینجوری شده
دکمه آبی رنگ روی دستگاه روشن میشه
چجوری باید فهمید که مشکل غیر از کابل از چیه ؟