Alirezagh007
کاربر سایت
چطوري بررسي كنم؟و بايد تنظيماتش چطور باشه؟بازیا و کنسول و اپدیت کن.
تنظیم های خروجی کنسول و بررسی کن.
چطوري بررسي كنم؟و بايد تنظيماتش چطور باشه؟بازیا و کنسول و اپدیت کن.
تنظیم های خروجی کنسول و بررسی کن.
سلامسلام
خسته نباشيد خواهش ميكنم كمكم كنيد شبا خواب ندارم:sob::sob:من ps4 رو يه سال پيش خريدم ريجن ٣ خيليم عالي بود بعد از مدتي متوجه شدم بازي هام تيك ميزنه به خصوص در بخش فيلم هاي بازي ها و احساس ميكنم بي كيفيت شده دستگاهم ريست هم كردم رديف نشد مشكل از چيه تو رو خدا بگيد؟
و سوال ديگرم اينه كه اگر cpu ps4 خراب شده باشه قابل تعويضه و چقدر هزينه داره تو رو خدا اگه ميدونيد بگيد:sob:
كابل يو اسبي رو وصل كن به دستت بعد دكمه روشنشو بزن همين .دوستان شب عیدی کمک کنید کنسول بالا نمیاد عکس ارور هم اپلود میکنم
چرا اینطوری میشهب
كابل يو اسبي رو وصل كن به دستت بعد دكمه روشنشو بزن همين .
شما فریمور رو دانلود کنین تست کنین اگر نشد کنسول رو توی safe mode بیار بالا هارد رو فرمت کن میاد بالا ولی بدیش اینه کل اطلاعاتت اعم از بازی دیجیتالی و سیو اینا پاک میشهدوستان شب عیدی کمک کنید کنسول بالا نمیاد عکس ارور هم اپلود میکنم
دوستان يه سوالى برام پيش اومده من هر دو کنسول فت و اسليم رو دارم در مورد درايو بلورى به چيزى برخوردم که نميدونم نرماله يا ايراده وقتى کنسول فت شروع ميکنه به خوندن ديسک اول صداى بلندى داره بعد قطع ميشه و يه صداى موتور مانند کمى ميده تا يه صدايي مياد و اون صداى موتور مانند قطع ميشه در منوی اصلی وقتی کنسول آپدیت رو چک میکنه و درایو شروع به کار میکنه این صدای موتور مانند یه خرده بیشتره در صورتى در کنسول اسليم خودم اين صداى موتور مانند تا قطع فعاليت درايو نيست! براى اون صداى موتور که بعد مدتى هم قطع ميشه به تعمير کار مراجعه کنم يا نرماله ؟؟ممنون ميشم راهنمايي کنيد.
منم امروز دقیقا این مشکل برام پیش اومده و هم با یو اس بی و هم اینترنت دوباره آپدیت شد (از طریق safe mode) و فایده نداشت ,دوستان شب عیدی کمک کنید کنسول بالا نمیاد عکس ارور هم اپلود میکنم
اره درست نشدمنم امروز دقیقا این مشکل برام پیش اومده و هم با یو اس بی و هم اینترنت دوباره آپدیت شد (از طریق safe mode) و فایده نداشت ,
کسی راه حلی ندارد به جز ریست فکتوری که همه بازیهای میپره
تو انجمن سونی خواندم که باید فریم ور کامل که ۹۰۰ مگابایت هست دانلود کنی و با فلاش آپدیت بزنی ولی همه زندگیت پاک میشه ولی چاره ای نیست ، الان زدم درست شد اما همه بازیهای پاک شد ، خلاصه مطلب بدبخت شدماره درست نشد
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
لینک میدیتو انجمن سونی خواندم که باید فریم ور کامل که ۹۰۰ مگابایت هست دانلود کنی و با فلاش آپدیت بزنی ولی همه زندگیت پاک میشه ولی چاره ای نیست ، الان زدم درست شد اما همه بازیهای پاک شد ، خلاصه مطلب بدبخت شدم
الکیه من این راه ها رو رفتم جواب نمیده با فریمور اصلی بالا نیاد باید فرمت کنینتو انجمن سونی خواندم که باید فریم ور کامل که ۹۰۰ مگابایت هست دانلود کنی و با فلاش آپدیت بزنی ولی همه زندگیت پاک میشه ولی چاره ای نیست ، الان زدم درست شد اما همه بازیهای پاک شد ، خلاصه مطلب بدبخت شدم
http://dus01.ps4.update.playstation...2a602174f6b1d8ef599640cd276924a/PS4UPDATE.PUPلینک میدی
Sent from my H60-L04 using Tapatalk