pro gamer89
کاربر سایت
کجای تنظیمات بازی برم؟ به انگلیسی چی میشه؟تو بازی های ریسینگ تو ستینگ بازی برید و انتخاب دسته رو خوده دسته معمولی بزارید.
احتمال قوی زدید که فرمون شبیه ساز بشه دسته اصلی.
کجای تنظیمات بازی برم؟ به انگلیسی چی میشه؟تو بازی های ریسینگ تو ستینگ بازی برید و انتخاب دسته رو خوده دسته معمولی بزارید.
احتمال قوی زدید که فرمون شبیه ساز بشه دسته اصلی.
کجای تنظیمات بازی برم؟ به انگلیسی چی میشه؟
سلامسلام اگه لنز دستگاه اسیب ببینه هزینه تعمیرش چقدر هست؟؟
این صدا به خاطر انبساط قطعات فلزی داخل دستگاه هست چون وقتی روشنه گرم میشند وقتی خاموش میکنی سردسلام ،
ببخشيد من باز اين سوالو ميكنم . من زماني كه با دستگام بازي ميكنم صداي تقه مانندي از سمت دستگاه مياد كه فكر كنم قسمت جلو دستگا باشه . خدايي ميخوام بدونم مشكلي داره يا طبيعيه ؟ از يه طرفي شميدم حركت دادن دستگا زماني كه روشنه به دستگاه اسيب ميزنه كه من چند باري اروم حركت دادم . خواهش ميكنم بگيد خرابه يا سالمه ؟ ولي دستگا بازي رو راحت بالا مياره و اجرا ميكنه .
سلام.یه سوال داشتم.من میخام ps4 بخرم.تلویزیونم sony x7000d هستش.(4k).بین اسلیم و پرو موندم کدومو بخرم.ایا پرو ارزش این اختلاف قیمتو داره؟کیفیت تصویر منظورمه. از نظر کیفیت ساخت و خرابی چی؟لطفا همه دوستان جواب بدن
بنده تا دو ماهه پیش ps4 فت داشتم و بعدش پرو گرفتم . به غیر از بحث 4k تو رزولیشن fullhd هم تغییراتی مشاهده میشه . بنده تو بازی just cuse 3 بسیار افت فریم داشتم در صحنه های شلوغ و انفجار ها که بسیار ازار دهنده بود ولی به لطف boost mode در pro دیگه شاهد افت فریم حتی در انفجار های بسیار زیاد نبودم.سلام.یه سوال داشتم.من میخام ps4 بخرم.تلویزیونم sony x7000d هستش.(4k).بین اسلیم و پرو موندم کدومو بخرم.ایا پرو ارزش این اختلاف قیمتو داره؟کیفیت تصویر منظورمه. از نظر کیفیت ساخت و خرابی چی؟لطفا همه دوستان جواب بدن
سلام دوستان ببخشید به نظرتون اسکین روی ps4 بندازم یا نه.
یه وقت داغ که میشه موردی پیش نمیاد؟
اصلا خوبه یا بد.
ممنون میشم از دوستانی که پاسخ میدن.
آقا من یه مشکلی دارم یعنی در واقع فکر کنم دسته ام مشکل داره
چند وقت قبل که بلادبورن بازی میکردم صفحه بعضی وقتا آروم به طرف چپ میکشید
گفتم حتما از بازیه ولی بعدا وقتی دو سه تا بازیه دیگه کردم دیدم تو بیشتر بازیا هست
به نظرتون مشکل از چیه ؟؟
سلام
خسته نباشيد خواهش ميكنم كمكم كنيد شبا خواب ندارم:sob::sob:من ps4 رو يه سال پيش خريدم ريجن ٣ خيليم عالي بود بعد از مدتي متوجه شدم بازي هام تيك ميزنه به خصوص در بخش فيلم هاي بازي ها و احساس ميكنم بي كيفيت شده دستگاهم ريست هم كردم رديف نشد مشكل از چيه تو رو خدا بگيد؟
و سوال ديگرم اينه كه اگر cpu ps4 خراب شده باشه قابل تعويضه و چقدر هزينه داره تو رو خدا اگه ميدونيد بگيد:sob: