خیلی عجیبه دقیقا چند نفر تو همین جا مثل شما همین مشکل رو داشتن...یعنی دستگاه رو ریست مود بوده بعد رفتن امدن دیدن خاموش شده دیگه روشن نشدهسلام من ps4 ام رو روی رست مود گزاشته بودم و بعد رفتم بیرون وقتی برگشتم دیدم خاموش شده و روشن هم نمیشه نه چراغ ابی میشه نه بوق میزنه کابل هاشم چک کردم سالم بود لطفا راهنمایی کنید .
صدای تلویزیون رو زیاد کن :-Dدرود دوستان راهی برای کم کردن و پایین آوردن صدای کنسول در سری های ۱۰ و ۱۱ هست؟؟
مدل فت خروجی صدای اپتیکال داره که اسلیم ندارهدوستان بین مدل فت و اسلیم تفاوت خاصی هست که طرف ترغیب بشه بجا این اونیکی رو برداره؟ بجز مصرف برق و صدای کمتر
Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
دوستان بین مدل فت و اسلیم تفاوت خاصی هست که طرف ترغیب بشه بجا این اونیکی رو برداره؟ بجز مصرف برق و صدای کمتر
Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
درود دوستان راهی برای کم کردن و پایین آوردن صدای کنسول در سری های ۱۰ و ۱۱ هست؟؟
دوست عزیز مورد خاصی نیست..نگران نباش..من تو چند تا کنسول دیگه هم این صدا رو شنیدم..بیشترم بعد خاموش شدن تق تق میکنه...سلام
من ps4 slim دارم،یه مدتیه که دستگاه تق تق میکنه حتی وقتی ویسک توش نیست وحتی وقتی که دستگاه خاموشه بازم این صدای تق تق میاد.از بکی پرسیدم گفت از هارده به نظر شما مشکل از چیه؟
دوستمون بالا هم گفتن.مشکلی نیستش.احتمال زیاد بخاطر انقباض/انبساط قاب پلاستیکی دستگاه بخاطر گرم و خنک شدنشه.سلام
من ps4 slim دارم،یه مدتیه که دستگاه تق تق میکنه حتی وقتی ویسک توش نیست وحتی وقتی که دستگاه خاموشه بازم این صدای تق تق میاد.از بکی پرسیدم گفت از هارده به نظر شما مشکل از چیه؟