دسته شما 2 حالت داره یا دغالی R2 و L2 شما پاره شده و گیر میکنه ( که این احتمالش خیلی زیاده ) یا این که فلت دستتون خراب شده..به ترتیب اولی 90 % و دومی 10 %...البته فنر R2 و L2 هم ممکنه خورده رفته باشه و مقداریش کنده شده باشه.دسته من R2 با بخصوص L2 اش خودش میزنه درست میشه؟
من بعضی وقتا تو بازی خودش L1 میره یه بار تو فیفا هم شوت زدم اینجوری چیپ رفت!دسته شما 2 حالت داره یا دغالی R2 و L2 شما پاره شده و گیر میکنه ( که این احتمالش خیلی زیاده ) یا این که فلت دستتون خراب شده..به ترتیب اولی 90 % و دومی 10 %...البته فنر R2 و L2 هم ممکنه خورده رفته باشه و مقداریش کنده شده باشه.
دست شما درست میشه به راحتی ولی اگر خودتون تا حالا عوض نکردید حتما یا بدید بیرون براتون عوض کنن یا یه فیلم کامل اسمبلی دسترو ببین بعد خودت عوضش کن.
ذغالیr2 , l1 شما یا پاره شده یا فنرش به علت کوتاه شدن از جاش در امده...دستت l1 اش نرفته داخل که احساس کنی گیر کرده ؟من بعضی وقتا تو بازی خودش L1 میره یه بار تو فیفا هم شوت زدم اینجوری چیپ رفت!
فیلم کامل اسمبلی دسترو ببین بعد خودت عوضش کن.
3 نوع دسته داریم..دسته سری اول ها هستن..دسته سری دوم و سری جدیدا که چراغ led روی تاچه و از سری اسلیم فکر کنم وارد بازار شد.یه لینک از یوتوب میدی در این مورد؟
آقا کسی نمیدونه مشکل من چیه؟سلام.
من فیفا17 دیسک پلمپ خریدم.دو سه روز تکنفره بازی کردم مشکل نداشت الان یه دسته دیگه خریدم وقتی دونفره بازی میکنیم بعضی وقتا مثل موقع کرنر زدن یکم کند میشه میخام بدونم مشگل از کنسوله از دسته هست یا از بازی لطفا جواب بدید ممنون.
3 نوع دسته داریم..دسته سری اول ها هستن..دسته سری دوم و سری جدیدا که چراغ led روی تاچه و از سری اسلیم فکر کنم وارد بازار شد.
نه داداش هیچ مشکلی نداره,فوتبال منم موقع کرنر زدن همینطوره,یمقدار کنده,طبیعیه مال همه اینطوره حساس نباش مشکلی نیست.آقا کسی نمیدونه مشکل من چیه؟
دمت گرم خیالمو راحت کردی سه روزه فکرم مشغوله تو سفر هم هستم دسترشی ب جایی ندارم فقط میخاستم مطمعن باشم از کنسول نباشهنه داداش هیچ مشکلی نداره,فوتبال منم موقع کرنر زدن همینطوره,یمقدار کنده,طبیعیه مال همه اینطوره حساس نباش مشکلی نیست.
مطمئنا دغالی l1 شما پاره شده.چرا...
وقتی l1 میره انگار گیر کرده ولی یه بار میزنم روش ول میکنم درست میشه