mohsen2012
کاربر سایت
دوست عزیز از چه کسی خریدی.؟دست دوم بوده؟چه قدر هزینه می ره به نظرت؟
دوست عزیز از چه کسی خریدی.؟دست دوم بوده؟چه قدر هزینه می ره به نظرت؟
اره ارین فولادوند arian_8866دوست عزیز از چه کسی خریدی.؟دست دوم بوده؟
دکست عزیز این لینکم یه نگاه بنداز.برا وقتیه که دیسک گیر کرده ولی شاید به کار تو هم بیاد و سیستم برگرده به حالت درستش.البته اگه یکم از این کارا سر در میاری وگرنه که بده دست اینکاره:اره ارین فولادوند arian_8866
کلا خرید دستگاه کارکرده یکمی ریسک داره البته منم کارکرده خریدم ولی از دوستم خریدم مطمعن بود خیلیا هستن تو آگهی میزنن چهار روز کارکرده ولی در اصل چهارصد روز کارکرده حالا معلوم نیس با چه وضعیتی... شما تستش نکردین موقع خرید نه؟ممنون که راهنمایی می کنید همه تون واقعا نمی دونم چی بگم.
اصولا اینطوری که شما توصیف میکنی نباید باشه . گاها صدایه drive ممکنه یه مقدار زیاد باشه هنگامی که در حالت نصب بازی هست بعد از اون drive اصولا نباید کار کنه .سلام دوستان, من یه بازی جدید خریدم مشکلی هم نداره فقط وقتی دستگاه میخونتش انگار داره جونش در میاد اینقد تق تق میکنه و هی زور میزنه که صداش رو مخه اصلا نمیشه بیخیال شد, انگار هنگه ولی مشکلی عملا تو بازی نداره, این یکی اینجوریه البته, به نظرتون مشکل خاصیه یا معموله؟؟
چجوري خاموش ميكني؟ معمولي؟ يا ازپريزدوستان من کنسولم که روشن میکنم سیستم چک میزنه توی هر بار روشن کردن کسی این مشکل داشته؟
دسته رو از پشت ریست کن ببین درست میشه یا نهدوستان من وقتی میخوام دسته رو تو سیف مود سینک کنم کابلو وصل میکنم بعد دکمه پی اس رو نگه میدارم ولی دسته چنتا چشمک میزنه دوباره خاموش میشه وبا دستگاه سینک نمیشه ولی تو حالت عادی دسته با دستگاه ست میشه حتی یه دسته دیگه رو اوموم سینک کنم بازم نشد ولی با دسته اولم دستگاه راحت ست میشه مشکلش از کجاست میتونه از کابل یو اس بی باشه؟
فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
نه خب میخواستم با فلش دستگاه رو آپدیت کنمدسته رو از پشت ریست کن ببین درست میشه یا نه
حالا چه اجبار هست از safe mode سینک کنی D: ?