مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من وقتی ایکس باکس داشتم یه مدت بود که کابل HDMI ایکس باکس که جنس خوب بود رو به تلویزیون میزدم تصویر نمیداد بعد یه مدت که با سه فیش بازی میکردم رفتم یه کابل HDMI یه مارک دیگه جنس خوب گرفتم کاملا درست شد.حالا ممکن این مشکل تصویر نداشتن ps4 مال کابل باشه؟
فکر نکنم ! چون طبق گفته سونی بهترین HDMI ها رو واسه ps4 قرار داده ! ولی خب تا چند وقت دیگه مشکلات حل میشه

اینا که ایراد نیست وقتی میبینی کابل درست جا نمیره با یه چاقو پلاستیک دورش رو میکنیم فیت جا میره:dولی جدی گفتم اگه مال من این ایراد رو فقط داشته باشه همین کار رو میکنم:d

اگه من اونور بودم دعا میکردم یکی از این کنسول معیوب ها به تورم بخوره ... چون هم یه نوش رو میگرفتم ... هم سونی یه بازی یا 3 ماه یا 1 سال پلاز مجانی هم بهم میداد ...

من وقتی ایکس باکس داشتم یه مدت بود که کابل HDMI ایکس باکس که جنس خوب بود رو به تلویزیون میزدم تصویر نمیداد بعد یه مدت که با سه فیش بازی میکردم رفتم یه کابل HDMI یه مارک دیگه جنس خوب گرفتم کاملا درست شد.حالا ممکن این مشکل تصویر نداشتن ps4 مال کابل باشه؟

نه فک نکنم از کابل باشه حتما کابل های دیگه هم امتحان کردن که این قد مطمعنن حالا ولش کن فقط دسگا ای کا ما میگیریم مشکلی نداشت باش بقیع به درک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or