چیز خاصی نیست نگران نباش احتمالا برنامه یا بازی ای بازه یا مشغول دانلودهسلام
من جدیدا تو این دو سه روزه چند بار کنسول رو که با دسته خاموش میکنم سه بار پشت سرهم صدای بیپ میده بعد خاموش میشه. میخواستم بدونم علامت چیه؟
چیز خاصی نیست نگران نباش احتمالا برنامه یا بازی ای بازه یا مشغول دانلودهسلام
من جدیدا تو این دو سه روزه چند بار کنسول رو که با دسته خاموش میکنم سه بار پشت سرهم صدای بیپ میده بعد خاموش میشه. میخواستم بدونم علامت چیه؟
چیز خاصی نیست نگران نباش احتمالا برنامه یا بازی ای بازه یا مشغول دانلوده
اره از منم امروز اینجوری شد کلا چیز مهمی نیست نگران نباشممنون ,امکان داره به خاطر قطعی psn باشه ؟چون از دیروز تا حالا اینجوری شده (البته تو دو سه مورد )
ممنون ,امکان داره به خاطر قطعی psn باشه ؟چون از دیروز تا حالا اینجوری شده (البته تو دو سه مورد )
معمولا اگه برنامه باز داشته باشی اینطوری میشه قبل از خاموش کردن حتما close application کنسلام
سلام .سلام
سلام دوستان اون سری از ps4 ها که 2شاخه برقش تبدیل میخواد بچه های این گروه به مشکل خوردن باهاش یا نه؟مشکلی داشته که راه حلش رو بدونید یا من بخوام رعایت کنم؟
منظورت از عوض کردن چیه داداش؟
دوست عزيز PS4 با برق DC كار ميكنه و نيازي به سيم اتصال به زمين داره.عزیزم اينا همه اش حرفه
مال من هم تبدیل ميخواد براش یک تبدیل قوی خریدم خیالم راحت باشه ولی ميتوني عوضش کنی و دو شاخه براش بخری فکر نکنم مشکلی داشته باشه
در کل تعجب میکنم ps4 سیم اتصال به زمین نداره البته توی ایران استفاده ای نداره
هر وسيله برقي اين سيم ارت يا اتصال به زمين رو داره ربطي به ac/dc ندارهدوست عزيز PS4 با برق DC كار ميكنه و نيازي به سيم اتصال به زمين داره.
هر وسيله برقي اين سيم ارت يا اتصال به زمين رو داره ربطي به ac/dc نداره
هر وسيله برقي اين سيم ارت يا اتصال به زمين رو داره ربطي به ac/dc نداره
بله فرقش رو ميدونم برق dc خطري نداري ولي اگه قبل قبل تبديل اتصالي بده چي ؟اخه برادر من خودم رشتم الكتروتكنيكه!فرق AC/DC رو ميدوني؟ برق DC اصلا خطري نداره.