مشکلات و خرابی های PlayStation 5

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر اعضا
این صفحه رو ایجاد کردم در مورد مشکلات PS5 بحث و نظر بدهیم.
اولیش هم خودم میگم.
با وام و پس انداز و کلی امید آرزو برای بچه هفت ساله کنسول خریدم کمتر از یک ماه حالا روشن میکنم پنج دقیقه بازی نکرده ارور داغ شدن میده و اگر دیر بجنبیم خودش خاموش میشه.
تعمیرشم که کسی بلد نیست فقط یه مشت اباطیل میگن و درخواست دو میلیون پول بی زبون میکنن.
یک هفتس دنبال کارشم خسته شدم.
سونی واقعا با این کیفیتش خراب کرده که.
اینم بگم گیمر نیستم و جوانی فقط یه میکرو داشتم برای همین میگم شاید از کم تجربگی من هستش.
دوستان اگر نظری دارند که کمک بکنه.
قبلا مزاحم دانیال کینگ هم شدم.
جافرپور

سلام دوستان من امروز برای بار دوم وسط بازی این ارور رو گرفتم ! اونجوری که توی اینترنت نوشته یه ارور رایج هستش اما خود سایت سونی نوشته میتونه هم ایراد نرم افزاری باشه هم سخت افزاری ! راستش یکم نگران شدم ! شما تا حالا به این اروربرخورد کردید ؟؟

20210916_152411.jpg

سلام دوستان من امروز برای بار دوم وسط بازی این ارور رو گرفتم ! اونجوری که توی اینترنت نوشته یه ارور رایج هستش اما خود سایت سونی نوشته میتونه هم ایراد نرم افزاری باشه هم سخت افزاری ! راستش یکم نگران شدم ! شما تا حالا به این اروربرخورد کردید ؟؟

View attachment 225070
داداش والهالا این مشکل رو داره طبیعیه ! اینترنت رو قطع کن درست میشه
منم 4/5 بار همینجوری کرش کرد بازیم اینترنت رو قطع کن درست میشه من بعد از قطع کردن اینترنت بازیم کرش نکرد دیگه

View attachment 225070
سلام
در کل برای بازی های یوبی سافت کرش کردن عادیه ولی الان ک میخوای خیالت راحت بشه برو سراغ ی بازی دیگه و اونو استارت بزن اگه ایراد از کنسول باشه( ک نیست) تو اون بازی هم کرش میکنه.

نسل قبل هم کلی از این کرش ها پیش میومد
نگران نباش

• Like
Reactions: Seventy One

View attachment 225070
نگران نباش والهالا از این مشکلات زیاده داره مثلا برا من بعد هر چندتا سیوی که می کرد بازی برای چندثانیه فیریز میشد بعضی وقتا از فیریز درمیومد بعضی وقتا هم کرش می کرد بیشتر اینجور مشکلات به خاطر بازیه نه کنسول البته اگه برای همه بازیاا همچین چیزی پیش بیاد ممکنه از کنسول باشه ولی برای یه بازی خاص نه ، نگران نباش و لذتشو ببر

• Like
Reactions: Seventy One
سلام/موقع اجرا فیفا 22 تو بخش منو که میرم صدای حرکت فن خیییلی زیاد میشه دستگاه ارور your ps5 is too hot میده و خاموش میشه
تو هیچ گیم دیگه ای مشکل ندارم
مشکل کجاست؟

ضلع جنوبی میدان حسن آباد پیچ رو هم ببر که اندازشو بدونی یه میل کوچیک بزرگ بشه معمولا نمیخوره.
داداش ( آقای جعفرپور) والا من گیج شدم شما همون اوایل گفتین کنسولو برا پسرت خریدی خودتم حتی روشن کردنشم بلد نیستی الان صفر تا صد کنسولو بلدی جریان چیه؟

آخرین ویرایش:
سلام/موقع اجرا فیفا 22 تو بخش منو که میرم صدای حرکت فن خیییلی زیاد میشه دستگاه ارور your ps5 is too hot میده و خاموش میشه
تو هیچ گیم دیگه ای مشکل ندارم
مشکل کجاست؟
سلام همسایتی من فیفا 22 ندارم ولی دستگاه من هم مشکل خورده بود دقیقا همین اتفاق می افتاد.
بازی های دیگه که دارید برای PS4 هستند؟

• Smile
Reactions: tokio_hotel
10 تا بازی تست کردم همشون بدون مشکلن
ببین دوست عزیز موقعی من این مشکل برای کنسولم پیش اومده بود توی بازی های Ps4 مشکلی نداشت ولی بازیهای ps5 اینجوری میشدن.
مثلا استرو پلی روم PS5 رو هم تست بکن ببین تو اون هم اینجوری میشه؟

• Smile
Reactions: tokio_hotel
دو هفته است دستگاه رو خریدم چن روز پیش متوجه شودم تو بعضی بازیها رنگها قاطی میشه سریع یه رنگ میاد و میرهه مخصو pesهمین نسخه آخرش
دوستان کسی این مشکل براش پیش اومدهه

• Like
Reactions: jaferpour
دو هفته است دستگاه رو خریدم چن روز پیش متوجه شودم تو بعضی بازیها رنگها قاطی میشه سریع یه رنگ میاد و میرهه مخصو pesهمین نسخه آخرش
دوستان کسی این مشکل براش پیش اومدهه
کابل HDMI رو در حالتی که کنسول خاموش هست خارج و دوباره جا بزنید و تمام تنظیمات نمایش کنسول و تلویزیون هم روی حالت پیش فرض بزارید به احتمال زیاد حل میشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or