مشکلات همسر Kurt Cobain با Activision !

koorosh

کاربر سایت
سلام

gh52.jpg

سایت VG247 یک اظهار نامه ی رسمی از طرف وکیل مدافع Courtney Love جناب Keith Fink حول موضوع استفاده ی Activision از Kurt Cobain در Guitar Hero 5 دریافت کرد !

ظاهرا، و همون طور که ما فکر میکردیم همسر Kurt Cobain خانوم Courtney Love از این موضوع که شخصیت Kurt میتونه برای اجرای اهنگ های دیگر Artist ها در بازی مورد استفاده قرار بگیره ناراضیه، موضوعی که وی فکر میکنه دردناک، و تخریب کننده ی پیش زمینه ایه که از Kurt و میراثش برامون باقی مونده است !

اقای Fink در این باره میگه: "حدس شما درسته و خانوم Cobain به شدت از Activision به خاطره استفاده از مدل Kurt در یک بازی ویدئویی، و این که اجازه بده وی اهنگ های دیگر هنرمندان رو توسط بازیکن ها اجرا کنه ناراحته !! اهنگ های Kurt یک مفهوم بسیار خاص و ویژه برای طرف دارانش دارند و تصویر، یادگار و میراث وی ارزش بسیار بالایی در نزد همسرش داره !"

همین طور وی در مورد اظهار نامه و جواب اخیر Activision که درش بیان شده شرکت مجوز محکم و قانونیی که توسط خود Courtney Love امضا شده رو در مورد کاملا قابل بازی بودن Kurt Cobain در Guitar Hero 5 داره میگه: "اظهارنامه ی Activision در مورد عنوان این مساله که اون ها از نام و مدل Kurt بدون هیچ غیدو بندی در بازی استفاده میکنند دقیق و شفاف نیست ! و توافق نامه ای که Activision در اختیار داره این حق رو در اختیارشون نمیزاره که از مدل و اسم Kurt در راه هایی استفاده کنند که تصویر وی رو لکه دار کنه !!"

"ما نیازمند این مساله ایم که اعتماد به فعالیت های درحال انجام اضافه بشه تا از تصویر و پیش زمینه ی اقای Cobain محافظت بشه، و ما امیدواریم که Activision هم توافق خودش رو انجام بده و بازی کن ها رو منع بکنه و از این مساله که مدل Kurt اهنگ های دیگر هنرمند ها رو اجرا کنه جلوگیری بکنه !"

قطعا موضوع به همین جا ختم نمیشه و طی چند وقت آینده باید شاهد دیگر عکس العمل های دو طرف در مورد این موضوع باشیم !

منبع
موفق باشید

به نظر من هم واقعا تاسف اوره که kurt عزیز رو در حال اجرای موزیک های سطح پایین و مزخرف گروه های احمقانه ببینم من خودم از کرکترش فقط واسه اهنگ های خودش استفاده می کنم چون غیر از این حس خیلی بدی می ده بهم ولی این موضوع که courtney اینو مطرح کرده بیشتر حالمو بد میکنه نمیدونم تا کی می خواد از نبودن kurt سو استفاده کنه اگه راس میگه تا رفع این مشکل باید کنار نکشه که من میدونم با یه مقدار مایه خفه میشه :mad:

یک سهمی از فروش بازی به Courtney Love بدن تا دهنش ببنده وگرنه استفاده از Kurt Cobain چرا باعث لکه دار شدن شهرتش میشه
سری قبلی Guitar Hero مگه از متالیکا استفاده نکردن؟!مگه اتفاقی برای متالیکا افتاد حالا Kurt خدابیامرز میراثش تخریب بشه.....

متالیکا بله فرق داشت، اروسمیت فرق داشت و فرقشم اینه که اینا آهنگای خودشونو از آلبومای خودشون میخوندن و بازی به اسم خودشون بود.

برای کورت اینطوری نیست و کورت آهنگ دیگرانم میخونه و این نه تنها باعث عصبانی شدن همسرش شده بلکه تمام طرفداراشم الان شاکین. ضمن اینکه این به قول خود کورتنی لاو به میراث کورت صدمه میزنه. حالا اینکه میراث اون چیه زیاد مهم نیست و خوب بودن و بد بودنش مهم نیست مهم اینه که طرفداراش و از همه مهمتر شریک زندگیش روی این مساله مشکل داره..

نمیدونم چرا همه این موضوع رو طوری برداشت میکنن که انگار کورتنی لاو میخواد پول بچاپه بابا به خدا یه سری چیزا پولکی حل نمیشه مثلا اگه الان دیوید گیلمور و بزارن تو این بازی بعد بیاد اهنگ یه گروهی مثل simple plan رو بخونه شما چه احساسی بهتون دست میده ؟
اهان یادم نبود احتمالا اون موقع هم دیوید گیلمور یا امثالهم بوی پول میخوره به دماغشون و دردشون یه جیز دیگه میشه و از این چیزا :laughing:
kurt واسه همه طرفداراش یه قداست خاصی داره اصلا کل گروه nirvana شهرتشو مدیون این ادمه حالا کاری ندارم کی با عقایدش موافقه کی مخالفه ولی به نظرم این کاری که اینا کردن درست نبوده
حالا هی بیاین بگین نه این یارو پول میخواد این یارو عوضیه ....

حالا من حق میدما که اینجوری طرفداران شاکی بشن . ولی مگه slash تو گیتار هیرو 3 نبود؟
خدایی به نظرتون اگه کورت زنده بود از این قضیه اینقدر شاکی میشد که همسرش شاکی شده؟!
من بیطرفم اما به نظرم باید از این جهت نیگا کنیم که acti میاد یه گیتاریستی مثل کورتو میزاره تو بازیش نه یکی مثل کاوه یغمایی( حالا یه ساعت باید از طرفداران ایشون عذرخواهی کنیم!)
مشکل از زاویه ی دیدمونه :biggrin1:

حالا من حق میدما که اینجوری طرفداران شاکی بشن . ولی مگه slash تو گیتار هیرو 3 نبود؟
خدایی به نظرتون اگه کورت زنده بود از این قضیه اینقدر شاکی میشد که همسرش شاکی شده؟!
من بیطرفم اما به نظرم باید از این جهت نیگا کنیم که acti میاد یه گیتاریستی مثل کورتو میزاره تو بازیش نه یکی مثل کاوه یغمایی( حالا یه ساعت باید از طرفداران ایشون عذرخواهی کنیم!)
به به چه نظر جالبی ابراز فرمودید slash و kurt رو داری مقایسه میکنی!!!شرط میبندم اصلا چیزی در مورد kurt نمی دونی بعیده اصلا بشناسیش از کلمه گیتاریستی مثل kurt که نوشتی و مقایسش با slash کاملا معلومه فکر نمی کنم نظر دادن در مورد هرچی که اطلاعی ازش نداریم واجب باشه مساله سر اثار kurt و میراث اون که بیشتر اشعار و تفکرش می شه هست نه مثلا نوع گیتار زدنش یا طراحی زشتش این سایت انقدر بزرگ هست که میتونید برید جای دیگه که میدونید نظر بدید رو اعصاب مام راه نرید:sick:

به به چه نظر جالبی ابراز فرمودید slash و kurt رو داری مقایسه میکنی!!!شرط میبندم اصلا چیزی در مورد kurt نمی دونی بعیده اصلا بشناسیش از کلمه گیتاریستی مثل kurt که نوشتی و مقایسش با slash کاملا معلومه فکر نمی کنم نظر دادن در مورد هرچی که اطلاعی ازش نداریم واجب باشه مساله سر اثار kurt و میراث اون که بیشتر اشعار و تفکرش می شه هست نه مثلا نوع گیتار زدنش یا طراحی زشتش این سایت انقدر بزرگ هست که میتونید برید جای دیگه که میدونید نظر بدید رو اعصاب مام راه نرید:sick:
اولا اینکه یک نفر اگر یه چیزی ندونه و شما بدونی نباید اینطور صحبت کنی که البته این برخوردت حاکی از شعور زیادته :smile:
اصلا با این نوع حرف زدنت من حالا باید بیام بگم نه تو دروغ میگی من نیروانا گوش میدم؟! فکر نکنم در حدی لیاقت داشته باشی که جواب بگیری.
دوما که من مقایسه ای نکردم گفتم باید از این دید ببینیم که هر خواننده ای(گیتاریست) نمیاد تو گیتار هیرو
بله از این به بعد هم سعی میکنیم با کامنتامون رو مخ شما نریم . شما راحت در خفا باشی مورد تحمل تری ;) با این لحن قشنگت .
پ.ن : اگه یک نفر تعصبی نداشته باشه نمیدونم باید اینجوری باهاش برخود شه؟! :confused:

نه به اون وفاداری عجیب و عریب اکتیویژن به گروه Tool تو بازی World tour که وقتی تو آلبوم انتخابیت آهنگ تول رو میذاشتی به زور باید توی Tool's Stage آهنگ اجرا کنی بدون افراد گروه و نه به این!
به اینکه کی چی میگه و کی پول میخواد کاری ندارم.حق با زن کرت کوبین هست.

اسلش خب همیشه جلف بازی از سر و روش میباره :D اما کرت کوبین کجا و این کجا.فرضا کرت کوبین بیاد و آهنگ All hopes gone بزنه!!!!
sick.gif

آقا راهی نیست ما جامعه ی گیتاریستا و متال بازها و ... یه شکایت نامه ی تپل تنظیم کنیم واسه activision????
آخه چرا دارن اینقدر به جامعه ی ما بی احترامی میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or