مشکلات همسر Kurt Cobain با Activision !

koorosh

کاربر سایت
سلام

gh52.jpg

سایت VG247 یک اظهار نامه ی رسمی از طرف وکیل مدافع Courtney Love جناب Keith Fink حول موضوع استفاده ی Activision از Kurt Cobain در Guitar Hero 5 دریافت کرد !

ظاهرا، و همون طور که ما فکر میکردیم همسر Kurt Cobain خانوم Courtney Love از این موضوع که شخصیت Kurt میتونه برای اجرای اهنگ های دیگر Artist ها در بازی مورد استفاده قرار بگیره ناراضیه، موضوعی که وی فکر میکنه دردناک، و تخریب کننده ی پیش زمینه ایه که از Kurt و میراثش برامون باقی مونده است !

اقای Fink در این باره میگه: "حدس شما درسته و خانوم Cobain به شدت از Activision به خاطره استفاده از مدل Kurt در یک بازی ویدئویی، و این که اجازه بده وی اهنگ های دیگر هنرمندان رو توسط بازیکن ها اجرا کنه ناراحته !! اهنگ های Kurt یک مفهوم بسیار خاص و ویژه برای طرف دارانش دارند و تصویر، یادگار و میراث وی ارزش بسیار بالایی در نزد همسرش داره !"

همین طور وی در مورد اظهار نامه و جواب اخیر Activision که درش بیان شده شرکت مجوز محکم و قانونیی که توسط خود Courtney Love امضا شده رو در مورد کاملا قابل بازی بودن Kurt Cobain در Guitar Hero 5 داره میگه: "اظهارنامه ی Activision در مورد عنوان این مساله که اون ها از نام و مدل Kurt بدون هیچ غیدو بندی در بازی استفاده میکنند دقیق و شفاف نیست ! و توافق نامه ای که Activision در اختیار داره این حق رو در اختیارشون نمیزاره که از مدل و اسم Kurt در راه هایی استفاده کنند که تصویر وی رو لکه دار کنه !!"

"ما نیازمند این مساله ایم که اعتماد به فعالیت های درحال انجام اضافه بشه تا از تصویر و پیش زمینه ی اقای Cobain محافظت بشه، و ما امیدواریم که Activision هم توافق خودش رو انجام بده و بازی کن ها رو منع بکنه و از این مساله که مدل Kurt اهنگ های دیگر هنرمند ها رو اجرا کنه جلوگیری بکنه !"

قطعا موضوع به همین جا ختم نمیشه و طی چند وقت آینده باید شاهد دیگر عکس العمل های دو طرف در مورد این موضوع باشیم !

منبع
موفق باشید

یک سهمی از فروش بازی به Courtney Love بدن تا دهنش ببنده وگرنه استفاده از Kurt Cobain چرا باعث لکه دار شدن شهرتش میشه
سری قبلی Guitar Hero مگه از متالیکا استفاده نکردن؟!مگه اتفاقی برای متالیکا افتاد حالا Kurt خدابیامرز میراثش تخریب بشه.....

توی اهنگه Heart shaped box کورت از ازدواج ناموفقش میگه و همچنین در فیلم Last Days هم زنه کورت رو یه زنه ... نشون میدن و خلاصه کورت با زنش مشکل داشته و حالا داره اعتراض میکنه عجیبه!

بازم خبر زرد:laughing:
دیگه چی؟ اخبار سلبریتی های هالیوودی رو هم بزارید جدیدا کسی از این سلبریتی ها حامله نشده یا احیانا بدلیل مصرف مواد بستری نشده؟؟؟؟؟؟؟؟:sick:
ادامه بدید...

این خانوم مششکلش این نیست که از مدل همسرش استفاده کردن.
مشکلش اینه که وقتی گیمر ها میان کاراکتر طرف رو آنلاک میکنن بعد میان باهاش آهنگ‌های دیگه رو اجرا میکنن که گویا این کار خیلی خیلی بدیه از نظر خانوم!!
از مشکلات زندگی توی بلاد آمریک هستش! توجه نکنین...

دیگه چی؟ اخبار سلبریتی های هالیوودی رو هم بزارید جدیدا کسی از این سلبریتی ها حامله نشده یا احیانا بدلیل مصرف مواد بستری نشده؟؟؟؟؟؟؟؟:sick:
ادامه بدید...
خبر زرد ؟!
اتفاقآ دو تا از اعضای Nirvana یعنی Krist Novoselic و Dave Grohl هم از بازی شاکی هستن.
ناراحتی همه اینها هم همون طور که توی خبر گفته شده به خاطر اینه که مثلآ Kurt Cobain میتونه توی این بازی آهنگهای خوشحال گروههای سطح پایین رو اجرا کنه و بخونه ! خب تا حدودی حق هم دارن ! Cobain و Johnny Cash که دیگه توی این دنیا نیستن و اجازه ای برای این کار ندادن , یه کم در حقشون ظلم شده !

اگه بخواين از ديد اونا نگاه كنين و طرفداراش واقعا حق با اوناست و منم خودم به شخصه احساس خوبي بهم دست نميده كه خواننده مورد علاقم آهنگهاي خواننده هاي ديگر و اجرا كنه و چه بسا خواننده هايي با سطح پايين تر!

ولی به نظر من این اصلا بد نیست که از شخصیت کسی که مرده توی یه بازی کامپیوتری استفاده بشه ... حد اقل طرف رو به خیلی از کس هایی که نمیشناسنش میشناسونه و البته یادش رو زنده میکنه ....این خواهر خواسته مثل خیلیا خودشو نشون بده !!!

از عجبیترین خبرهایی بود که تو این مدت دیدم!
قطعا موضوع به همین جا ختم نمیشه و طی چند وقت آینده باید شاهد دیگر عکس العمل های دو طرف در مورد این موضوع باشیم !
ما هم منتظریم:)

ادامه بدید...
جالبه !
ادم نوع واکنش ملت رو چه افراد مرتبط و چه غیر مرتبطو توی یه سایت خارجی میبینه این جا هم میبینیه !! خبری که این یکی دو روزه جز خبر های مهم تقریبا تمام سایت ها بوده رو با این حجم ادم بیاد بدون هیچ وظیفه ای با تمام مشکلات بزاره -خود اریا در جریانه- که خب نه تنها یک تشکر خشکو خالی صورت نگیره -البته محتاج تشکر نیست کسی که میاد این جا فعالیت میکنه- افرادی مثل شما باید بیان این طوری جواب ادم رو بدن -که بازم البته مشخصه اگه اریا نمیومد جواب بده این موضوع کمو بیش نقطه نظر خیلیای دیگه هم بود !-
درکل کسی این جا خبر گذاشتن جز نیاز های ضروری زندگیش نیست ولی خوبه شما حتما همین روش رو ادامه بدید !

موفق باشید

خدایش باید بهش حق داد-از دار دنیا فقط اسم شوهر مونده که بره باهاش پز بدهکه اونم مثل امضای بنده خز شد!
خدایش منم بودم یک حال اساسی به ACTiجون میدادم- مرتیکه هرسال داره یکG H و COD میده بیرون
اینجور خواهرا فقط میتونن جلوشون رو بگیرند
نه خواهر!!:biggrin1:

به نظر من همسر kurt کاملا حق داره...
سطح گروه nirvana و خوانندش خیلی بالاست
حالا بیاد باهاش آهنگای سطح پایین رو بزنن؟!هرگز...
خب در مورد این اتفاق باید بگم اگه اینجوری میشه این گروه کاملا خز میشه...
حتی بعضی اوقات به خودم میگم حتی اگه این کارو بکنن من شاید اصلا با اونا بازی نکنم!
آخه بابا nirvana این همه آهنگ داره خب یه کاری کنن که فقط بشه باهاش آلبوم های خودشو زد مگه چی میشه؟
تازه این جوری خیلی حالش بیشتره...
من که از این کار acti واقعا ناراحتم....
در ضمن kurt نمرد بلکه خودکشی کرد
اونم با shotgun...

خدایش باید بهش حق داد-از دار دنیا فقط اسم شوهر مونده که بره باهاش پز بدهکه اونم مثل امضای بنده خز شد!
خدایش منم بودم یک حال اساسی به ACTiجون میدادم- مرتیکه هرسال داره یکG H و COD میده بیرون
اینجور خواهرا فقط میتونن جلوشون رو بگیرند
نه خواهر!!:biggrin1:
البته درسته که اسم شوهرش خیلی بزرگه ولی خودش هم آدم ناشناخته ای نیست و خواننده معروفی هست.ولی خیلی ازش بدم میاد همش هم تو کنسرتهاش حرکات ناشایست انجام میده(از اون ناشایستها:biggrin1:)اصلا احتمال میدم کرت بیچاره از دست زنش خودش رو کشته:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or