sajadkh
کاربر سایت
سلام لپ تاپ ها در اکثر مواقع به دلیل نصب نبودن درایور مناسب این مشکلات براشون پیش میادسلام. دوستان یه چند وقته یه مشکل تو ویندوز 10 پیدا کردم. وقتی یه مرورگر رو باز میکنم صفحه سیاه میشه سیستم هنوز کار میکنه اما صفحه سیاه و تا وقتی تو همون سیاهی یه جوری مرورگر رو ببندی همینطوری میمونه بعد اگه دوباره باز کنی باز سیاه میشه فقط میشه تا 6-7 بار سیستمو sleep کرد تا درست شه و دیگه سیاه نشه باز بعد یه 20-30 دقیقه شروع میشه.بعضی وقتا هم با مدیا پلیرا اینجوری میشه.
امتحان کردم وقتی با کابل hdmi به مانیتور وصله صفحه لپ تاپ سیاه میشه ولی تو مانیتور سالمهحتی وقتی صفحه نمایش لپتاپو باز یا بسته میکم هم صفحه سیاه میشه که یه بار صفحه رو با fn+f7 خاموش روشن کنم درست میشه.
درایور صفحه هم intel hd graphic 4600 هست.
در مرحله اول این نرم افزار رو حتما دانلود و نصب کنید که همه درایورهای ویندوز رو اپدیت کنید چون به احتمال زیاد این مشکل کابل HDMI شما به درایورتون مربوطه
مدیا پلیرها و مرورگرها چون از منابع نسبتا زیادی استفاده میکنن این مشکل پیش میاد و عمده ترین دلیل اون هم نصب نبودن درایور مناسب هستش.
به لینک زیر برید و با توجه به سیستم عاملتون اخرین درایور رو نصب کنید به احتمال زیاد حل میشه
دانلود درایور