سلام دوستان.
سیستم یکی از اقوام یه مشکل خیلی عجیبی پیدا کرده که هیج جوره نتونستم دلیلی برای این مشکل پیدا کنم.
مشکل از این قرار هست که مدتی هست سرعت کپی کردن فایل چه درون هارد داخلی، چه هارد داخلی با فلش و هاردهای اکسترنال به شدت محدود شده یعنی نهایت به 1.5 مگابایت میرسه.
من ابتدا از نداشتن ویروس مطمئن شدم.
بعد چون ویندوز 10 بود، زدم ویندوز 10 رو دوباره نصب کردم(البته با زدن گزینه نگه داشتن تمام نرم افزار ها و تنظیمات) اما مشکل همچنان پا برجا بود.
بعد با یکی از توزیع های لینوکس که تحت بوت اجرا می شوند تست کردم دیدم مشکلی نیست و با سرعت معمولی بدون هیچ مشکلی کپی صورت می گرفت.
پس اینبار زدم ویندوز 10 رو به صورت clean نصب کردم و پس از نصب ویندوز بلافاصله کپی کردن رو تست کردم و همچنان مشکل پا برجا بود.
ویندوز 7 هم تست کردم و مشکل پا برجا بود.
در آخر XP هم تست کردم که اینبار مشکلی نبود و با سرعت معمولی کپی صورت می گرفت.
حالا اگه راهکاری به ذهن شما می رسه که این مشکل رو درست کنم، ممنون میشم بگید.
پ.ن: جالب اینه ویندوز 7 رو که خواستم نصب کنم از روی هارد اکسترنال بود و کاملا معلوم بود در این حالت داشت با سرعت خیلی پایینی ویندوز نصب می شد اما وقتی ویندوز 10 رو از رو DVD نصب می کردم با سرعت معمول نصب شد. حتی یه نسخه LIVE از ویندوز 7 داشتم که ریختم رو هارد اکسترنال اونو تست کنم که به حدی لودینگش طول کشید بی خیالش شدم.
پ.ن2: عجیب ترین اتفاقی بوده که تا حالا تجربه کردم، هر راهکاری که به ذهنم می رسید رو(خیلی هاش رو بالا ننوشتم) تست کردم اما فایده ای نداشت.
دوستان عزیز راهی هست که بشه کد رجیستری برنامه Internet download manager رو خریداری کرد؟
خسته شدم از ارور رجیستری و پاک و نصب کردن برنامه.
پیشنهاد می کنم یه بار از Free Download Manger استفاده کنید. البته چون امکانات بیشتری داره منوهای پیچیده تری هم داره.