BLACK.HAWK
کاربر سایت
سلامدوستان کسی میدونه با IDM بخوای برنامه بدی به سیستم که دانلود رو سر یه ساعتی قطع کنه چه جوریه ؟؟؟؟اون ساعته رو توی تب بالا میزنم بعد گزینه ی Stop Download At رو تیک میکنم ساعت رو هم بهش میدم بعد Apply هم میکنم ولی کار نمیکنه و دانلود رو قطع نمیکنه
اون رو هم Start میکنم ولی بازم نمیشدالان اون پست رو میخونم با تشکرتوی این پست گذاشتم: http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=3320&p=1419350&viewfull=1#post1419350دقت کن، این آپشن ها وقتی کار میکنن که از گزینه ی Start Queue استفاده کنی
اون رو هم Start میکنم ولی بازم نمیشدالان اون پست رو میخونم با تشکر
اگه کامپیوتر روشن باشه بخوای فقط بگی که سر اون ساعت خاموش شو نمیشه یا باید خودش کامپیوتر رو روشن کنه تا خودش هم خاموشش کنه؟؟؟
چون من فقط زمان خاموش شدن میدم چون خودم قبلا دانلود رو استارت کردم
ویرایش: الان تست کردم دانلود رو سر زمان مشخص شروع میکنه ولی بازم سر اون ساعتی که باید قطع کنه قطع نمیکنه یعنی برام فرقی نکرد مشکل هنوز پا بر جاست
منم این مشکل رو دارم ولی گمون نکنم نرم افزاری باشه! چون وقتی که با چیز پی ان میرم هیچ مشکلی بوجود نمیادمن یه مشکلی دارم با سایت IMDB، اونم اینکه وقتی وارد پرونده یه فیلم میشم پوستر فیلم نشون داده نمیشه!؟ اصلا هیچ عکسی از تو این سایت برام قابل بازشدن و دیدن نیست، از مرورگر Firefox 3.6.8م استفاده میکنم.
اون AM Pmرو هم رعایت میکنمقالب ساعت ویندوز رو 24 ساعته بزار و ساعت IDM رو هم به همون صورت قالب 24 ساعتی بنویسممکنه قالب ساعت ویندوزت 12 ساعتی باشه که در اون صورت باید AM و PM رو رعایت کنی
دیگه بیشتر از این نمیدونم ! مشکلت خیلی عجیبه، و غیر ممکن، یه کم بیشتر دقت کن شید یه جای کار رو اشتباه میکنیاون AM Pmرو هم رعایت میکنم
سلامدوستان کسی میدونه با IDM بخوای برنامه بدی به سیستم که دانلود رو سر یه ساعتی قطع کنه چه جوریه ؟؟؟؟اون ساعته رو توی تب بالا میزنم بعد گزینه ی Stop Download At رو تیک میکنم ساعت رو هم بهش میدم بعد Apply هم میکنم ولی کار نمیکنه و دانلود رو قطع نمیکنه
سلام
یه مشکلی برام پیش اومده که نمی دونم چجوری حلش کنم. من یه IDM رو سیستمم نص بود که کرک نشده بود و وقتی زمانش به پایان رسید از کار افتاد. الان که پاکش کردم و نسخه جدید کرک شده رو می خوام نصب کنم بارم بهم اجازه نصب نمیده و میگه شما باید نسخه اورجینال رو خریداری کنین.یکی بهم بگه چکار کنم که دوباره بتونم رو سیستمم نصبش کنم.
یا علی مدد