مشکلات نرم افزاری

سلام اقا من امروز بعد از چند ماه یاهو مسنجر را باز کردم ولی وقتی که میخوام برای دیگران pm بگذارم توی کادری که باز میکنه هیچ چیزی نمی بینیم ولی طرف مقابلم پیغام من را می بینه ! و دیگران هم وقتی برام پیغام می فرستند بالای ساعت ویندوز فقط نشان میده و توی اون کادر دریافت و ارسال پیغام هیچ چیزی نشان نمی ده !!!! مشکل از چی هست ؟ راستی یک بار unistall کردم و دوباره نصب کردم ولی حل نشد

سلام اقا من امروز بعد از چند ماه یاهو مسنجر را باز کردم ولی وقتی که میخوام برای دیگران pm بگذارم توی کادری که باز میکنه هیچ چیزی نمی بینیم ولی طرف مقابلم پیغام من را می بینه ! و دیگران هم وقتی برام پیغام می فرستند بالای ساعت ویندوز فقط نشان میده و توی اون کادر دریافت و ارسال پیغام هیچ چیزی نشان نمی ده !!!! مشکل از چی هست ؟ راستی یک بار unistall کردم و دوباره نصب کردم ولی حل نشد
سلام.
مال من هم دقیقا همینطوری شد. چند بار پاک کردم و نصبیدم ولی درست نشد.
ویندوزمو که پاک کردم اونوقت درست شد. هزار تا راه رو امتحان کردم ولی درست نشد. تنها راهش تعویض ویندوز هست.

سلام دوستان بنده با operaیک مشکلی دارم ...وقتی میخام فایلی دانلود کنم .در حالی که برنامه ی دانلود منیجر فعاله ...بازم از طریق خود opera فایل دانلود میشه اکثر موقه ها وسط هاش erorمیده ...چی کار کنم که بتونم با دانلود منیجر دانلود کنم؟؟؟

من یه مشکل عجیب دارم ... کمک کنید خواهشا.
من تو word یه متن مهم رو نوشتم و سیو کردم. الان که بازش میکنم اصلا هیچ کاری نمیتونم بکنم همه چیز قفل شده. حتی کپی هم نمیتونم بکنمش. نمیتونم این همه رو دوباره بنویسم. help me :-s
الان کشف کردم تمام برنامه های آفیس مثل پاورپوینت هم همینجوری شدن...

آخرین ویرایش:
هر کاری میکنم نمیتونم Daemoon Tools رو اجرا کنم، بعد از نصب اولیه سیستم از من میخواد که Rebooteـش کنم تا ادامه نصب بعد از ریبوت کردن انجام بشه، ولی بعد از ریبوت دوباره برمیگرده سر پله ی اول ...
Windows هم 7 هستش ... قبلا با Xp این مشکلارو نداشتم با DT....

من توی win7 برنامه VMware رو نصب کردم،الان هربار ویندوز میاد بالا ،باید روی اکانت کلیک کنم تا وارد ویندوز بشه!چی کار کنم وارد اکانت نشه و مستقیم مثل قبل وارد ویندوز بشه؟

سلام
قبلا انتي ويروس nod32 داشتم الان اونو پاك كردم يه انتي ويروس ديگه نصب كردم والان متوجه شدم كه به طور كامل پاك نشده و هنوز توفايل c موجوده هيچ جوري هم نميشه پاكش كرد چه طوري پاكش كنم؟

درود

دوستان من ویندوز 7 دارم، برنامه سنجش تکمیلی رو خریدم، رو آیکون که میزنم اجرا بشه مینویسه could not find ebookluncher.xml :(( هر کار میکنم درست نمیشه، اما روی XP کار میکنه.

درود

دوستان من ویندوز 7 دارم، برنامه سنجش تکمیلی رو خریدم، رو آیکون که میزنم اجرا بشه مینویسه could not find ebookluncher.xml :(( هر کار میکنم درست نمیشه، اما روی XP کار میکنه.
درود
اگر رو XP اجرا شده ویندوز 7 رو پشتیبانی نمیکنه!
با پشتیبانی تماس بگیر :دی

سلام
من تو km player نمیتونم video capture کنم مثل آدم!!
دستکاریش میکنم یا صدا داره و تصویر نداره یا برعکس یا هیچکدوم. اگه میشه تنظیمات درستش رو یه نفر بگه یا اینکه اصلا عکس بزاره اگه میتونه. مرسی

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or