مشکلات نرم افزاری

سلام...
چند روزه ميخوام يه فايل رو پاك كنم به سطل اشغال نميره و مستقيما از كامپيوتر حذف ميشه چي كار بايد بكنم؟

رو سطل آشغال رایت کلیک کن، Properties رو بزن تو همون صفحه اول تیک Do not move files to the Recycle Bin. رو بردار و تیک Display delete confirmation dialog رو بذار

• Like
Reactions: M A X
رو سطل آشغال رایت کلیک کن، Properties رو بزن تو همون صفحه اول تیک Do not move files to the Recycle Bin. رو بردار و تیک Display delete confirmation dialog رو بذار
سلام كاراي گفته شده رو انجام داده بودم ولي بازم به همون شكله...
مشكل از كجا ميتونه باشه؟!

سلام كاراي گفته شده رو انجام داده بودم ولي بازم به همون شكله...
مشكل از كجا ميتونه باشه؟!
درود
تنظیمات رجیستری شاید مشکل داشته باشه:
توی Run تایپ کن Regedit و به مسیر زیر برو:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
سمت راست روی NoRecycleFiles کلیک راست کن و Modify رو انتحاب کن و مقدارش رو به 1 تغییر بده.
اگر NoRecycleFiles نداشت از نوع Dword خودت دستی بساز و مقدارش رو 1 بزار.

سلام. 2 تا مشکل با یاهو مسنجر توی ویندوز 7 دارم. ممنون میشم اگه کسی چیزی در موردشون میدونه به ما هم یاد بده :دی

اولیش اینکه وقتی تو چت یه لینک میدن و روش کلیک میکنم یه ارور میده به این صورت: There was a problem sending the command to the program!!!

دومیش هم اینکه گاهی وقتا که صفحه چت رو باز میکنم کاملا خالیه توش! و هر پی ام که فرستاده یا دریافت میشه فقط صداش میاد و تو صفحه چت نشون داده نمیشه!

آخرین ویرایش:
درود بر داش احمد
چطوری میشه کاری کرد که یه فایل نشه پاکش کرد و البته هز وقت هم لازم شد بشه قفلش رو برداشت و پاکش کرد؟یا نشه یه هارد رو فرمت کرد؟

درود بر داش احمد
چطوری میشه کاری کرد که یه فایل نشه پاکش کرد و البته هز وقت هم لازم شد بشه قفلش رو برداشت و پاکش کرد؟یا نشه یه هارد رو فرمت کرد؟
درود
میثم جان از برنامه Folder Lock استفاده کن ، فایلی که قفل میکنه کلا مخفی میکنه و تا از قفل درش نیاری نمیتونی کاری روش انجام بدی.
Folder Lock 6.5.5
فقط زمانی که میخوای سربال رو وارد کنی به نت نباید وصل باشی.
با تشکر از دکتر برای آپلود
در مورد هاردم چون از داس میشه راحت فرمتش کرد کاری نمیشه انجام داد.

سلام.
من یه فیلم از اینترنت دانلود کردم و وقتی اجراش کردم ارور داد و میگه please download coral player می خوام بدونم اشکال چیه.با media player classic و kmplayer هم اجرا کردم همین ارور رو داد klite pack هم نصبه هم اپدیته حالا برای اجرا چیکار باید بکنم لطفا کمک کنید.
خیلی ممنون.

سلام به همه اقا من تا دیشب وی پی چیزم درست بود .. امروز هر کاری میکنم کانکت نمیشه ارور 691 میگیره و میگه یوزر پستون غلطه .. یوزر پس دوستامم امتحان کردم درست نشد اونا میگن مشکلی ندارن ولی من نمیتونم کانکت کنم .. لطفا راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or