مشکلات نرم افزاری

من وقتی به اینترنت وصل میشم و از بابیلون استفاده میکنم برنامه بابیلون از کار میاقته و دیگه ترجمه نمیکنه بعد هم یک صفحه میاد که بزرگ وسطش Buy نوشته....از اونجایی هم که دانلود کردم کرک نداشت برای برنامه اش هم به سریال نامبر نیازی نداره..............
درود
Babylon 7 Precracked

سلام چطورین؟

ویندوز 7 رو نصب کردم بعد وقتی میخام کارت گرافیکم رو نصب کنم ارور میده که "یه مشکل هست و برا حلش باید وصل شی اینترنت" که وقتی هم وصل میشم بازم اتفاقی نمی افته. کارت گرافیکم هم XFX 8600GT هست.:smile:

مشکل از چیه؟:smile:

سلام چطورین؟

ویندوز 7 رو نصب کردم بعد وقتی میخام کارت گرافیکم رو نصب کنم ارور میده که "یه مشکل هست و برا حلش باید وصل شی اینترنت" که وقتی هم وصل میشم بازم اتفاقی نمی افته. کارت گرافیکم هم XFX 8600GT هست.:smile:

مشکل از چیه؟:smile:

درایور ویستای گرافیکت رو آخرین نسخه ازش اگه نصب نمیشه یه نسخه قبل ترش رو نصب کن.
قبل از اون بهتر هست یه سر به بخش Windows Update بزنی.اونجا خودش درایور گرافیک رو به عنوان یه آپدیت گذاشته و می تونی بذاری دانلود بشه و خودش نصبش کنه.

ویندوز 7 هنوز در مرحله ی بتا قرار دارد و وجود هر گونه مشکل احتمالی در آن غیر قابل اجتناب است.
به نظر من هیچوقت نباید از نرم افزار نسخه ی بتا استفاده کرد , مگر وقتی که تصمیم داری مشکلات موجود در نسخه ی بتا رو به سازنده گوشزد کنی.

چند تا بازی نصب کردم که وقتی میرم داخلشون اصلا صدا ندارم؟دلیلش چیه؟(ویندوز هم XP SP3 هست)از اوناس که باید کرک کنی.
call of juarez:Bond in blood
Prototype
transformers 2

آخرین ویرایش:
چند تا بازی نصب کردم که وقتی میرم داخلشون اصلا صدا ندارم؟دلیلش چیه؟(ویندوز هم XP SP3 هست)از اوناس که باید کرک کنی.
call of juarez:Bond in blood
Prototype
transformers 2
اولین کاری که می کنی اینه که میری به سایت شرکت سازنده ی مادربردت و درایور مربوط به صداشو دانلود و نصب میکنی. (البته اگه کارت صدات آنبرده که یحتمل هست) اگر هم کارت صدای جداگانه داری که میری سایت خودشو ...
اگه درست نشد میری سایت مایکروسافت , آخرین ورژن DirectX 9c رو دانلود و نصب میکنی.
اگه درست نشد میری سایت سازنده ی هر کدوم از اون سه بازی و آپدیتهاشونو دانلود میکنی و اگه کرکی براشون اومده بود اونارو هم دانلود میکنی و با هم نصب میکنی.
اگه درست نشد...

من با پخش فايل هاي flv كه از يوتيوب دانلود ردم مشكل دارم. اول كه دانلود ميكنم خوب پخش ميشه ولي بعد از يه مدت كه دوباره ميرم سراغشون ديگه پخش نميشن. چجوري اين مشكلو حل كنم؟

دوستان من يكسري كه ويندوز عوض كرده بودم گاهي يكي از باند هام پخش نميكرد. فكر كردم كه باند خرابه . بعد تست كردم . درست بود . رفتم سراغ امپيلي اونم درست بود . اخرم نفهميدم مشكلش چيه
چند باري ويندوز عوض كردم و اين مشكل رو نداشتم . تا دوباره سري اخر دو سه روز پيش عوض كردم كه تا حالا خوب بود . اما الان باز سمت راستي نميخونه . به نظرتون ايرادش چيه ؟
چونكه مربوط به سيستم و خود سيستم پخش نبود توي اين بحث نوشتم كه شايد ايراد از ويندوز يا نرم افزار يا چيزي باشه ;)
با تشكر

دوستان من يكسري كه ويندوز عوض كرده بودم گاهي يكي از باند هام پخش نميكرد. فكر كردم كه باند خرابه . بعد تست كردم . درست بود . رفتم سراغ امپيلي اونم درست بود . اخرم نفهميدم مشكلش چيه
چند باري ويندوز عوض كردم و اين مشكل رو نداشتم . تا دوباره سري اخر دو سه روز پيش عوض كردم كه تا حالا خوب بود . اما الان باز سمت راستي نميخونه . به نظرتون ايرادش چيه ؟
چونكه مربوط به سيستم و خود سيستم پخش نبود توي اين بحث نوشتم كه شايد ايراد از ويندوز يا نرم افزار يا چيزي باشه ;)
با تشكر
درود
این مشکل یا برای ناقص نصب شدن ویندوز و کارت صدا میتونه باشه یا برنامه ای یا کدک چیزی نصب کردی این مشکل رو به وجود آورده.

درود
این مشکل یا برای ناقص نصب شدن ویندوز و کارت صدا میتونه باشه یا برنامه ای یا کدک چیزی نصب کردی این مشکل رو به وجود آورده.

اقا خيلي ممنون . اما از اونجايي كه خيلي پيچيدست پيدا كردن دليلش امكانش هست كه بيشتر راهنمايي كنيد ؟
يعني اون بخش هايي كه احتمالش هست بيشتر مورد از اونجاها باشه . كارت صدا درست نصب شده . اينو مطمئنم . و ويندوز هم همون ويندوز هميشگي هست كه نصب ميكنم ....
پس ايرادش فكر نكنم از ويندوز باشه يا نصب شدن كارت صدا
چيز ديگست ! :(

اقا خيلي ممنون . اما از اونجايي كه خيلي پيچيدست پيدا كردن دليلش امكانش هست كه بيشتر راهنمايي كنيد ؟
يعني اون بخش هايي كه احتمالش هست بيشتر مورد از اونجاها باشه . كارت صدا درست نصب شده . اينو مطمئنم . و ويندوز هم همون ويندوز هميشگي هست كه نصب ميكنم ....
پس ايرادش فكر نكنم از ويندوز باشه يا نصب شدن كارت صدا
چيز ديگست ! :(
این مشکلی که داری به همه چیز میشه ربط داد :biggrin1:
ولی خوب میتونی سیدی ویندوز رو عوض کنی ، یا یه اسپیکر دیگه بیاری تست کنی، خلاصه با آزمون و خطا میتونی مشکلت رو حل کنی.:smile:

این مشکلی که داری به همه چیز میشه ربط داد :biggrin1:
ولی خوب میتونی سیدی ویندوز رو عوض کنی ، یا یه اسپیکر دیگه بیاری تست کنی، خلاصه با آزمون و خطا میتونی مشکلت رو حل کنی.:smile:

دستت درد نكنه اقا . اولين كار به نظرم بهتر اينه كه كلا سيستم صدا رو روي يه سيستم ديگه تست كنم. اگر رديف بود بيام سراغ ويندوز !
بازم ممنون :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or