از اول دانلودش کن این فایل رو...سلام دوستان یک مشکلی دارم اگه بد جا مطرح کردم ببخشید
من پچ 1.6 COD4 دانلود کردم زیپ بود ولی وقتی میخوام از زیپ درش بیارم روی 99 درصد این ارور میده خواهشن کمک کنین به زحمت دانلودش کردم
از اول دانلودش کن این فایل رو...سلام دوستان یک مشکلی دارم اگه بد جا مطرح کردم ببخشید
من پچ 1.6 COD4 دانلود کردم زیپ بود ولی وقتی میخوام از زیپ درش بیارم روی 99 درصد این ارور میده خواهشن کمک کنین به زحمت دانلودش کردم
بعضی وقت ها این طوری میشه منم دقیقا نفهمیدم دلیلش چیه ولی حتما بد دانلودش شده دیگه!همین کارو کردم حجمش هم بالاست 282 مگ.
مشکلش چی بود؟
كمك در ياهو مسنجر !سلام دوستان من یاهو 10 ورژن ویستا رو دان کردم ولی هر چه یوزر و پسورد میدم وارد نمیشه حالا نزدیک 25 دقیقه هستش که یوزر وپسورد رو دادم ولی هیچ اتفاقی نمی افته :confused:...
اگه میشه یه ترفندی چیزی بدید که بتونم وارد بشم خیلی ظروریه
دروددرود
دوستان سرچ ویندوز من از کا افتاده یعنی وقتی روی سرج کلیک می کنم یه صفحه باز میشه ولی توش هیچی نیست
در ضمن تویه یاهو مسنجر هیچ نوشته ای رو نمی بینم ( چند بارم از اول نصبش کردم)
البته ویندوزم بازم مشکل داره فعلا اگه می شه همین 2تا رو بگید چیکار کنم تا بقیشو بگم
ممنون
درود
برای سرچ ویندوز اینو ببینید:
http://www.kellys-korner-xp.com/top10faqs2.htm
برای یاهو هم باید ورژن جدیدو نصب کنید.
دروددرود
این کارایی که تو اون سایت گفته بود انجام دادم ولی درست نشد
یاهو هم ورژنه 9 دارم فک نکنم از ورژن باشه:confused:
درود
یه ویندوز عوض کن یا اگه حالش رو نداری Repair کنش.
برای یاهو هم تاپیک زیر رو مطالعه کن:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=19978&page=10
برای Repair کردن باید CD ویندوز رو تو درایو بذاری و از روی CD سیستم رو بوت کنید.پس از بالا آمدن CD گزینه R که نشانگر Repair کردن ویندوزه رو انتخاب کنید.درود
ویندوز که به دلایلی نمی تونم عوض کنم اگه در مورد repair کردنش توضیح بدید ممنون میشم چون خودم هر کاری کردم نشد
ممنون
آره جدیدا برا منم همینطوری شده ولی من IDM دارم (با دانلودر اوپرا و موزیلا هم همینه) و فقط برا بعضی سایتا اینطوری میشه مثلا سایت ati برای دانلود درایور کارت گرافیک یا google video و... بعد یه ویندوز دیگه دارم همین لینکا رو با سرعت 60 دان میکنه !!!میگم که چرا من وقتی با اوربیت دان میکنم سرعت دان خیلی کمن( حدودا 1 کیلوبایت در ثانیه) قبلا 9 کیلوبایت رو راحت میزد
لطفا کمک
آره جدیدا برا منم همینطوری شده ولی من IDM دارم (با دانلودر اوپرا و موزیلا هم همینه) و فقط برا بعضی سایتا اینطوری میشه مثلا سایت ati برای دانلود درایور کارت گرافیک یا google video و... بعد یه ویندوز دیگه دارم همین لینکا رو با سرعت 60 دان میکنه !!!