مشکلات تهیه GTA IV !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
درست برعکس نظر شما مشکل صددر صد گردن پست هست واحد سفارش ها اینترنتی پست به قدری ضعیف هست که 2 یا سه روز طول میکشه تا بسته رو تحویل پخش بدن پس مشکل از تکین یا سرای بازی نیست مشکل از پست چون من خودم هر موقع خرید کردم فرداش برام ارسال شده و جالبه یه بار پست برای من سفارش نیورده بود و برگشتی زده بود بعدا معلوم شده مامور پست حال نداشته سفارش منو تحویل بده همین طوری برگشت زده:evil:

من اینترنتی نخریدم و تکین خودش با پست پیشتاز فرستاد و 5شنبه send و شنبه دریافت

الان هم به همین ترتیبه و شما احتیاج نداری بری بانک هر زمان سفارش بدی 2 روز بعد بدستت میرسه . حالا نبین که او سفارشت دیر شده واقعا توان نداشتیم و اینرا هم بگم از سفارشات روز جمعه فقط شما و یکی از دوستان دیگه هستند که سفارششون مونده و اونهم از بد شانسی شما بوده و علتش هم این بود که سایت ایران مارکت سنتر باز نمیشد که سفارشها رو جمع کنیم وگرنه مال شما هم تا امروز نمیموند. ضمنا اگر شما هم سفارشت رو تحویل نگیری مهم نیست اینقدر سفارش هست که با برگشت سفارش شما بدست کسی دیگه برسونیم. مهم اینه که روابط دوستیها با این مسائل محکم تر بشه نه اینکه گسسته تر بشه. در بعضی مواقع خوبه که آدم کمی صبور باشه.
سلام دقیقا منم همین به شما گفتم توی پیام خصوصی سایتتون یادتون ایدیم اونجا(fighter) گفتم به اندازه توانتون عمل کنید تا همه راضی باشن اگر توانتون نمیکشه انجام ندین یا توانتون ببرید بالا که همه راضی باشن در ضمن در مورد بازی رایگان هم از شرایط فروشتون بود درسته شما خودتون توی سایت نوشتید که هر کس از طریق پست اینترنتی خرید کنه تا اخرای تاریخ اردیبهشت ماه یک بازی رایگان هم میتونند سفارش بدن (بسته به تعداد خرید نداره حتی اگر یک dvd باشه میتونید توی قسمت پیام بازی دلخواه بگن تا شما بفرستید)اگرم بر اون طرف بازی رایگان فرستادید پس به حرفی که زده بودید عمل کردید و این کار باید برای تمام کسانی که از این طریق خرید کردن انجام میدادید که لااقل باسه من انجام نشد اینا مهم نیست شما به قول خودتون مشتریاتون دارید ولی این بدونید میتونستید از اون همه مشتری که دارید هم بیشتر داشته باشید به هر حال ارزوی موفقیت باست میکنم موفق باشید

سلام بچه ها من این بازیو از کجا تهیه کنم که با برچسب رویه دی وی دی و جلد باشه مثل شرکت nextgen مالزی هم نمی خواهم چون می گن واسه لنز ضرر داره من رایتی می خواهم که از اینترنت دانلود شده باشه کجا می تونم سفارش بدم اخه یا باید از طریق نت سفارش بدم یا یکی از دوستام بگم واسم از تهران بگیره لطفآ هر چه سریعتر راهنمایی کنید!!! من از کیفیت دیسکهای Nextgen واقعآ راضی هستم اما متاسفانه آقا طاهر این بازی رو پخش نمی کن اگه شرکتی در حد کیفیت رایت دی وی دی های شرکت Nextgen سراغ دارین معرفی کنین ممنون!!!

من که از تکین گرفتم و راضی هم هستم چون من الان یک سالی هست که از کلی سایت خرید اینترنتی میکنم و تا حالا نشده پست زودتر از یک هفته سفارش رو بیاره و با توجه به درخواست زیاد بازی gta ولی باز هم همون یه هفته ای رسید که به نظرم خوب بود بازی مجانی رو هم فرستادن فقط یه بازی دیگه رو اشتباه فرستاده بودن که تو سفارش بعدی درست شد و اونو هم قرار بفرستن.در کل بنظرم بهتره از این روش حمایت بشه تا فروشنده ها هم تشویق بشن کار رو بهتر ارائه بدن

بازی من هم بالاخره رسید.
کسری جان ممنون.حالا بازی دومی رو که امروز ارسال کردی برگشت میدم... :biggrin1:
ولی این که جمعه قبلی سفارش داده بودم الان رسید...

پس چرا بازی من نرسیده هنوز؟ هیچ وقت شانس نداشتیم:(. بازیت ساعت چند رسید پدرام؟
پدرام جریان بازی دومی چیه؟

پس چرا بازی من نرسیده هنوز؟ هیچ وقت شانس نداشتیم:(. بازیت ساعت چند رسید پدرام؟
پدرام جریان بازی دومی چیه؟

ساعت 10:30 بازی رسید.
کسایی که بازی براشون ارسال شده و نرسیده سری دوم دوباره می فرستن و یه بازی رایگان روی GTA هست.
بازی تو هم امروز فردا میرسه... ;)

:(:(:(:((
واسه من امروز میشه 8 روز شنبه ی قبل تکین سقارش دادم در ضمن هنوز آماده به ارساله
آقا بلاخره میاد یا نه من که چشم آب نمی خوره!

بازی من هم بالاخره رسید.
کسری جان ممنون.حالا بازی دومی رو که امروز ارسال کردی برگشت میدم... :biggrin1:
ولی این که جمعه قبلی سفارش داده بودم الان رسید...

آقا مگه ما مسخره شما هستیم اگر سفارش دادی که چرا برگشت :mad: میزنی اگر اینکار رو انجام بدی دیگه بازی برات ارسال نخواهد شد.

ضمنا کی گفته رو بازی GTA بازی رایگان میفرستیم بازی رایگان برای خرید بازی کامپیوتری هستش نه ایکس باکس

آقا مگه ما مسخره شما هستیم اگر سفارش دادی که چرا برگشت :mad: میزنی اگر اینکار رو انجام بدی دیگه بازی برات ارسال نخواهد شد.

ضمنا کی گفته رو بازی GTA بازی رایگان میفرستیم بازی رایگان برای خرید بازی کامپیوتری هستش نه ایکس باکس

عزیز من بازی قبلی که سفارش دادم امروز رسیده.مگه من کف دستم رو بو کرده بودم که قرار قبلی برسه...پول دادم پستچی این رو تحویل گرفتم. ;)

عزیز من بازی قبلی که سفارش دادم امروز رسیده.مگه من کف دستم رو بو کرده بودم که قرار قبلی برسه...پول دادم پستچی این رو تحویل گرفتم. ;)

مهم نیس برگشت بزن ، ما هم متاسفانه یه مشتری رو هم از دست دادیم واقعا از اینکه با یه مشت بچه بی جنبه سر رو کار داریم برای خودمان متاسفیم.

مهم نیس برگشت بزن ، ما هم متاسفانه یه مشتری رو هم از دست دادیم واقعا از اینکه با یه مشت بچه بی جنبه سر رو کار داریم برای خودمان متاسفیم.

بچه شمایی که نمی دونی چطوری با مشتریت برخورد کنی.
امیدوارم بازی خراب نباشه چون اگر باشه پولی که بهت میرسه حرام حساب میشه ;)
به هر حال ما مثل شما بی ادب نیستیم.یک بار دیگه هم تشکر می کنیم

بچه شمایی که نمی دونی چطوری با مشتریت برخورد کنی.
امیدوارم بازی خراب نباشه چون اگر باشه پولی که بهت میرسه حرام حساب میشه ;)
به هر حال ما مثل شما بی ادب نیستیم.یک بار دیگه هم تشکر می کنیم

اتفاقا با مشتری درست برخورد کردیم که برات یکی دیگه فرستادیم اگر غیر از این بود برات دوباره ارسال نمیکردم. ضمنا دیگه نمیخوام باهات بحث کنم بخاطر اینکه با یه بچه بحث کردن فایده نداره.

شما سفارشت دومت رو هم برگردونی برای ما خیالی نیست مهم اینه که ما طرف معامله هامون رو بهتر میشناسیم ( بهتر بود اولش با بزرگترت میامدی سفارش خرید میدادی )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or