من از تکین سفارش دادم(جمعه ی هفته ی قبل) 4شنبه ی هفته ی پیش بازی رسید.خیلی طولش میدن.ادم از خریدش پشیمون میشه

از لطف همه شما سپاسگذاریم از اینکه این همه لطف دارین به تکین، خوشبختانه تکین اینقدر مشتری داره که نخواهد متکی به چند نفر باشه .......
این را بدانید که تکین اولین شرکتی بود که این بازی رو در سطح تهران و شهرستان عرضه کرد بچه های تهران همه روز جمعه تهییه کردند و بچه های شهرستان هم ظرف مدت سه روز بسته هاشون رو تحویل گرفتند. عده خاصی هم که سفارششون دیر رسیده دیگه شرمنده بیش تر از این توان تولید نداریم.

کسری جان شما باید رضایت همه مشتری ها و مردم رو جلب کنید نه رضایت 10 تا نه 100 تاش رو جلب کردید به خودتون ببالید.الان بازی سفارش دادم از شرکت شما اما هنوز به دست من نرسیده.من خودم کسی بودم که لینک دانلود همین بازی رو توی این سایت و سایت های دیگه پخش کردم.اگر هم باور ندارید می تونید برید تاپیک دانلود رو سر بزنید و لینک هایی که گذاشتم رو ببینید.خودم هم توان دانلود این بازی رو دارم اما به دلیل کم حوصلگی و نداشتن وقت برای دانلود از سایت شما سفارش دادم به دلیل این که تکین رو چند سالی هست که می شناسم و از محصولاتش بار ها خرید کردم(البته موارد مشکل دار هم تو خریدهام از تکین بوده).اما این بار واقعا ناراحت شدم از این که این بازی به دستم هنوز نرسیده.
اگر فردا هم برسه دیگه تحویل نمی گیرم و پس می فرستم.اما یادتون باشه که 4 نفر مثل من وقتی از این کار ناراحت بشن اگر قبلا هم خرید می کردن دیگه خرید نمی کنن از تکین.
در ضمن زود تر از شما هم بودن فروشگاه هایی که این بازی رو عرضه کنن به بازار...![]()
بی زحمت به این سوال جواب بدید:
الان بیش از 5 روزه که روی سایت بسته رو زده "آماده به ارسال". اون زیر هم که مرقوم فرمودید که "آماده به ارسال" یعنی اینکه فروشنده محصول رو آماده کرده و در انتظار تحویل به پسته. حالا میخواستم بدونم یعنی پست کردن یه بسته 5 روز طول میکشه؟ یا اینکه اصلا بسته آماده نشده و شما همینطوری زدی آماده به ارسال؟
از لطف شما ممنونم اما یه چیز بزار براتون بگم یکی از همین دوستان که ساکن گرگان هستش و بابت ارسالش گله داشت وظیفه خودمون دونستیم و سفارشش رو با هزینه خودمان و یک دی وی دی دیگه را برایش فرستادیم چون همانطور که گفتید وظیفه ما جلب مشتری هستش . و حتی مشتریان دیگه هم که سفارشاتشون دچار مشکل میشه براشون یک گیم رایگان ارسال میکنیم . اما در جریان باشید که بازی ایکس باکس را نمیشه با دبلیکیتور رایت کرد و بخاطر حجم بالای سفارشات با چند کامپیوتر اینکار را انجام دادیم. خوب مسلما نمیشه همه سفارشات رو با هم در یک روز ارسال کرد. و بترتیب میبایست ارسال کنیم من حاضرم با شما شرط بندی کنم همین الان شما یک بازی سیلور GTA4 سفارش بده نامردم اگر دو روزه بدستت نرسونم .
ضمنا برای اینکه ثابت کنم اولین شرکتی بودیم که این گیم را پخش کردیم اگر خواست شماره تلفن مشتریهای که شب جمعه این بازی را از ما تهییه کردند برات بفرستم

به هر حال منی که جمعه سفارش داده بودم حداقل باید 5 شنبه دستم باشه اما امروز شنبه هست و بازی هم نرسیده.
یکی از دلایلی که سفارش دادم به سایت شما این بود که پست بازی رو میاورد درب منزل و پول رو دریافت می کرد و من هم وقت بانک رفتن نداشتم.
الان هم وقت بانک رفتن ندارم به همین دلیل از سفارش دادن منصرف میشم...![]()
پست ضعیف نیست برای من 2 بار ارسال شد که یک بار ادرس اشتباه بود برگشت خورد بار 2 پنجشنبه فرستاده شد و امروز(شنبه) رسید .
اقا من تازه امروز دستم رسید ولی واقعا تعجب کردم!!!! چرا؟! واسه اینکه بازی بدون قاب بود و توی یک مقوا!!!
حال یک سوال روی این دیسک من کمی پرز داره واسه اینکه تو مقوا بود الانم گذاشتم تو قاب حالا به نظر شما عیب نداره این دیسک که کمی پرز داره رو استفاده کنم ؟:confused:
البته اینم در نظر داشته باشید که هر دیسکی بعد از چند بار بازی این حلت براش پیش میاد
راستی تمامی اونای که gta گرفتن دیسکاتون همه تمیز مثل اینه هست نه؟:![]()

من هم از تکین سفارش دادم که نیومد.
اگر هم بیاد برگشت میزنم و تحویل نمی گیرم.