مشکلات تهیه GTA IV !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من از تکین سفارش دادم(جمعه ی هفته ی قبل) 4شنبه ی هفته ی پیش بازی رسید.خیلی طولش میدن.ادم از خریدش پشیمون میشه:p

سلام اقا من اصلا توی این بحثا شرکت نکردم اما وظیفم یه چیزیرو بگم به شهرستانیهای عزیز اقا به صلاحتون که از تکین بازی نخرید حالا به ماند چرا
تجربم در اختیار کسانی قرار دادم که تازه میخوان بازی رو تهیه کنند و دونبال جای برای خرید هستند یک جای بهتر پیدا کنید;)

من هم به تکین سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده:angry: ، جمعه ی هفته ی قبل سفارش دادم:wallbash:. حالا کی میرسه خدا میدونه

از لطف همه شما سپاسگذاریم از اینکه این همه لطف دارین به تکین، خوشبختانه تکین اینقدر مشتری داره که نخواهد متکی به چند نفر باشه .......

این را بدانید که تکین اولین شرکتی بود که این بازی رو در سطح تهران و شهرستان عرضه کرد بچه های تهران همه روز جمعه تهییه کردند و بچه های شهرستان هم ظرف مدت سه روز بسته هاشون رو تحویل گرفتند. عده خاصی هم که سفارششون دیر رسیده دیگه شرمنده بیش تر از این توان تولید نداریم.

از لطف همه شما سپاسگذاریم از اینکه این همه لطف دارین به تکین، خوشبختانه تکین اینقدر مشتری داره که نخواهد متکی به چند نفر باشه .......

این را بدانید که تکین اولین شرکتی بود که این بازی رو در سطح تهران و شهرستان عرضه کرد بچه های تهران همه روز جمعه تهییه کردند و بچه های شهرستان هم ظرف مدت سه روز بسته هاشون رو تحویل گرفتند. عده خاصی هم که سفارششون دیر رسیده دیگه شرمنده بیش تر از این توان تولید نداریم.

کسری جان شما باید رضایت همه مشتری ها و مردم رو جلب کنید نه رضایت 10 تا نه 100 تاش رو جلب کردید به خودتون ببالید.الان بازی سفارش دادم از شرکت شما اما هنوز به دست من نرسیده.من خودم کسی بودم که لینک دانلود همین بازی رو توی این سایت و سایت های دیگه پخش کردم.اگر هم باور ندارید می تونید برید تاپیک دانلود رو سر بزنید و لینک هایی که گذاشتم رو ببینید.خودم هم توان دانلود این بازی رو دارم اما به دلیل کم حوصلگی و نداشتن وقت برای دانلود از سایت شما سفارش دادم به دلیل این که تکین رو چند سالی هست که می شناسم و از محصولاتش بار ها خرید کردم(البته موارد مشکل دار هم تو خریدهام از تکین بوده).اما این بار واقعا ناراحت شدم از این که این بازی به دستم هنوز نرسیده.
اگر فردا هم برسه دیگه تحویل نمی گیرم و پس می فرستم.اما یادتون باشه که 4 نفر مثل من وقتی از این کار ناراحت بشن اگر قبلا هم خرید می کردن دیگه خرید نمی کنن از تکین.
در ضمن زود تر از شما هم بودن فروشگاه هایی که این بازی رو عرضه کنن به بازار... ;)

کسری جان شما باید رضایت همه مشتری ها و مردم رو جلب کنید نه رضایت 10 تا نه 100 تاش رو جلب کردید به خودتون ببالید.الان بازی سفارش دادم از شرکت شما اما هنوز به دست من نرسیده.من خودم کسی بودم که لینک دانلود همین بازی رو توی این سایت و سایت های دیگه پخش کردم.اگر هم باور ندارید می تونید برید تاپیک دانلود رو سر بزنید و لینک هایی که گذاشتم رو ببینید.خودم هم توان دانلود این بازی رو دارم اما به دلیل کم حوصلگی و نداشتن وقت برای دانلود از سایت شما سفارش دادم به دلیل این که تکین رو چند سالی هست که می شناسم و از محصولاتش بار ها خرید کردم(البته موارد مشکل دار هم تو خریدهام از تکین بوده).اما این بار واقعا ناراحت شدم از این که این بازی به دستم هنوز نرسیده.
اگر فردا هم برسه دیگه تحویل نمی گیرم و پس می فرستم.اما یادتون باشه که 4 نفر مثل من وقتی از این کار ناراحت بشن اگر قبلا هم خرید می کردن دیگه خرید نمی کنن از تکین.
در ضمن زود تر از شما هم بودن فروشگاه هایی که این بازی رو عرضه کنن به بازار... ;)

از لطف شما ممنونم اما یه چیز بزار براتون بگم یکی از همین دوستان که ساکن گرگان هستش و بابت ارسالش گله داشت وظیفه خودمون دونستیم و سفارشش رو با هزینه خودمان و یک دی وی دی دیگه را برایش فرستادیم چون همانطور که گفتید وظیفه ما جلب مشتری هستش . و حتی مشتریان دیگه هم که سفارشاتشون دچار مشکل میشه براشون یک گیم رایگان ارسال میکنیم . اما در جریان باشید که بازی ایکس باکس را نمیشه با دبلیکیتور رایت کرد و بخاطر حجم بالای سفارشات با چند کامپیوتر اینکار را انجام دادیم. خوب مسلما نمیشه همه سفارشات رو با هم در یک روز ارسال کرد. و بترتیب میبایست ارسال کنیم من حاضرم با شما شرط بندی کنم همین الان شما یک بازی سیلور GTA4 سفارش بده نامردم اگر دو روزه بدستت نرسونم .

ضمنا برای اینکه ثابت کنم اولین شرکتی بودیم که این گیم را پخش کردیم اگر خواست شماره تلفن مشتریهای که شب جمعه این بازی را از ما تهییه کردند برات بفرستم

بی زحمت به این سوال جواب بدید:
الان بیش از 5 روزه که روی سایت بسته رو زده "آماده به ارسال". اون زیر هم که مرقوم فرمودید که "آماده به ارسال" یعنی اینکه فروشنده محصول رو آماده کرده و در انتظار تحویل به پسته. حالا میخواستم بدونم یعنی پست کردن یه بسته 5 روز طول میکشه؟ یا اینکه اصلا بسته آماده نشده و شما همینطوری زدی آماده به ارسال؟

خیلی وقتها پیش میاد که شما بسته را هم تحویل میگیرید هنوز در وضعیت آماده به ارسال قرار داره و این تغییر وضعیت آماده ارسال به ارسال شده دست ما نیست و در اختیار اداره پست هستش. ما هر زمان یه سفارش رو آماده به ارسال قرار بدیم اتومات مامور پست میاد از ما تحویل میگیره و اگر الکی باشه که با اداره پست به مشکل میخوریم برای اینکه الکی مامور پست هم بلند میشه میاد برای تحویل.

از لطف شما ممنونم اما یه چیز بزار براتون بگم یکی از همین دوستان که ساکن گرگان هستش و بابت ارسالش گله داشت وظیفه خودمون دونستیم و سفارشش رو با هزینه خودمان و یک دی وی دی دیگه را برایش فرستادیم چون همانطور که گفتید وظیفه ما جلب مشتری هستش . و حتی مشتریان دیگه هم که سفارشاتشون دچار مشکل میشه براشون یک گیم رایگان ارسال میکنیم . اما در جریان باشید که بازی ایکس باکس را نمیشه با دبلیکیتور رایت کرد و بخاطر حجم بالای سفارشات با چند کامپیوتر اینکار را انجام دادیم. خوب مسلما نمیشه همه سفارشات رو با هم در یک روز ارسال کرد. و بترتیب میبایست ارسال کنیم من حاضرم با شما شرط بندی کنم همین الان شما یک بازی سیلور GTA4 سفارش بده نامردم اگر دو روزه بدستت نرسونم .

ضمنا برای اینکه ثابت کنم اولین شرکتی بودیم که این گیم را پخش کردیم اگر خواست شماره تلفن مشتریهای که شب جمعه این بازی را از ما تهییه کردند برات بفرستم

به هر حال منی که جمعه سفارش داده بودم حداقل باید 5 شنبه دستم باشه اما امروز شنبه هست و بازی هم نرسیده.
یکی از دلایلی که سفارش دادم به سایت شما این بود که پست بازی رو میاورد درب منزل و پول رو دریافت می کرد و من هم وقت بانک رفتن نداشتم.
الان هم وقت بانک رفتن ندارم به همین دلیل از سفارش دادن منصرف میشم... ;)

اقا منم از تکین سفارش داده بودم هفته ی قبل شنبه من کردستان هستم امروز رسید دستم 7440 هم شد

سلام کسرا جان
دستت درد نکنه . بسته ما هم رسید ولی قاب نداشت که خدارو شکر سی دی هم هیچ پرز و خشی نداشت
جهت اطلاع بعضی از دوستان می گم من بازی رو جمعه شب سفارش دادم و چهار شنبه رسید دستم
حدودا 5 روزه که به نظر من با این سیستم خرید اینترنی http://www.iranmc.org واقعا خوبه
من خیلی با این سیستم کار کردم و از اینترنت خریدم که سفارشاتم حداقل 4 روز طول میکشید تا بیاد
پس اقا کسرا کم کاری نکرده و مشکل از اداره پست و چون خرید اینترنی کلی طولش میده
و اگر بعضی از دوستان پول رو به حساب ایشون میریختند مطمئنا زودتر بسته رو دریافت میکردند

به هر حال منی که جمعه سفارش داده بودم حداقل باید 5 شنبه دستم باشه اما امروز شنبه هست و بازی هم نرسیده.
یکی از دلایلی که سفارش دادم به سایت شما این بود که پست بازی رو میاورد درب منزل و پول رو دریافت می کرد و من هم وقت بانک رفتن نداشتم.
الان هم وقت بانک رفتن ندارم به همین دلیل از سفارش دادن منصرف میشم... ;)

الان هم به همین ترتیبه و شما احتیاج نداری بری بانک هر زمان سفارش بدی 2 روز بعد بدستت میرسه . حالا نبین که او سفارشت دیر شده واقعا توان نداشتیم و اینرا هم بگم از سفارشات روز جمعه فقط شما و یکی از دوستان دیگه هستند که سفارششون مونده و اونهم از بد شانسی شما بوده و علتش هم این بود که سایت ایران مارکت سنتر باز نمیشد که سفارشها رو جمع کنیم وگرنه مال شما هم تا امروز نمیموند. ضمنا اگر شما هم سفارشت رو تحویل نگیری مهم نیست اینقدر سفارش هست که با برگشت سفارش شما بدست کسی دیگه برسونیم. مهم اینه که روابط دوستیها با این مسائل محکم تر بشه نه اینکه گسسته تر بشه. در بعضی مواقع خوبه که آدم کمی صبور باشه.

من هم روز جمعه سفارش دادم و فکر کنم منظورتون از یکی دیگه از دوستان من بودم .حالا من تا کی باید صبر کنم ، فردا پس فردا میرسه به دستم:confused:

ببخشید این قضیه اینکه کنسولهای ریجن J می توانند نسخه Pal رو اجرا کنند که واقعیت نداره دیگه ؟

نسخه قابل اجرا بر کنسولهای ریجن J این بازی اومدش آخرش ؟

پست ضعیف نیست برای من 2 بار ارسال شد که یک بار ادرس اشتباه بود برگشت خورد بار 2 پنجشنبه فرستاده شد و امروز(شنبه) رسید .
اقا من تازه امروز دستم رسید ولی واقعا تعجب کردم!!!! چرا؟! واسه اینکه بازی بدون قاب بود و توی یک مقوا!!!
حال یک سوال روی این دیسک من کمی پرز داره واسه اینکه تو مقوا بود الانم گذاشتم تو قاب حالا به نظر شما عیب نداره این دیسک که کمی پرز داره رو استفاده کنم ؟:confused:
البته اینم در نظر داشته باشید که هر دیسکی بعد از چند بار بازی این حلت براش پیش میاد;)
راستی تمامی اونای که gta گرفتن دیسکاتون همه تمیز مثل اینه هست نه؟::((

درست برعکس نظر شما مشکل صددر صد گردن پست هست واحد سفارش ها اینترنتی پست به قدری ضعیف هست که 2 یا سه روز طول میکشه تا بسته رو تحویل پخش بدن پس مشکل از تکین یا سرای بازی نیست مشکل از پست چون من خودم هر موقع خرید کردم فرداش برام ارسال شده و جالبه یه بار پست برای من سفارش نیورده بود و برگشتی زده بود بعدا معلوم شده مامور پست حال نداشته سفارش منو تحویل بده همین طوری برگشت زده:evil:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or