m s کاربر سایت Apr 30, 2008 #256 سلام واسه منو که فرستاده(تعاونی7) به نظر شما ارزش داره ساعت 12 شب برم دم اتوبوس ازشون بگیرم:biggrin1: اخه خیلی منتظر موندم
سلام واسه منو که فرستاده(تعاونی7) به نظر شما ارزش داره ساعت 12 شب برم دم اتوبوس ازشون بگیرم:biggrin1: اخه خیلی منتظر موندم
ali954 کاربر سایت Apr 30, 2008 #257 من که ساعت 4 نصف شبم بود تو کولاک هوا سرد یخ بندان میرفتم:biggrin1: البته اگه وجود داشت
Tiik_Taak24 کاربر سایت May 1, 2008 #258 نوشته شده توسط kasra takin game: شما اگر که تهران هستی با شماره 09354428300 تماس بگیر سفارشات تهران اماده به ارسال نداره.... میبایست با پیک براتون ارسال کنیم بیشتر... من خود تهران نیستم طرف شهریار هستم (شهر قدس)!!حالا برای من ارسال نمیشه؟؟باید حتما پیک بگیرم؟؟؟ آخرین ویرایش: May 1, 2008
نوشته شده توسط kasra takin game: شما اگر که تهران هستی با شماره 09354428300 تماس بگیر سفارشات تهران اماده به ارسال نداره.... میبایست با پیک براتون ارسال کنیم بیشتر... من خود تهران نیستم طرف شهریار هستم (شهر قدس)!!حالا برای من ارسال نمیشه؟؟باید حتما پیک بگیرم؟؟؟
A amiras کاربر سایت May 1, 2008 #260 منم بالاخره بازی رو گرفتم از مغازه ی فرمان رایانه که تبلیغش تو سایت هست گرفتم جنس دیسک T-GATE است و قیمت 5000 تومان
منم بالاخره بازی رو گرفتم از مغازه ی فرمان رایانه که تبلیغش تو سایت هست گرفتم جنس دیسک T-GATE است و قیمت 5000 تومان
M M3ti J70 کاربر سایت May 1, 2008 #261 به نظر من اصلا از سایت ها خرید نکنید من بازی را به سرای بازی سفارش دادم بعد 5 روز که اورده ورداشته j اورده در صورتی که من u میخواستم تلفن زدم گفتم گوشی را قطع کرد هر چی زنگ میزنم ور نمیداره آخرین ویرایش: May 1, 2008
به نظر من اصلا از سایت ها خرید نکنید من بازی را به سرای بازی سفارش دادم بعد 5 روز که اورده ورداشته j اورده در صورتی که من u میخواستم تلفن زدم گفتم گوشی را قطع کرد هر چی زنگ میزنم ور نمیداره
hustler کاربر سایت May 1, 2008 #262 این همه مغازه تو تهران دارن اونوقت شما تهرانی و رفتی اینترنتی خرید کردی؟ Spoiler تا تو باشی دیگه از این کارا نکنی:biggrin1:
این همه مغازه تو تهران دارن اونوقت شما تهرانی و رفتی اینترنتی خرید کردی؟ Spoiler تا تو باشی دیگه از این کارا نکنی:biggrin1:
armin-game کاربر سایت May 1, 2008 #263 سلام آقا m s قربان این Gta pal رو هنوز داریش ؟ یا پس فرستادی ؟ اگه هستش پستش کن واسه من هزینش رو هم رو چشمم پرداخت میکنم .
سلام آقا m s قربان این Gta pal رو هنوز داریش ؟ یا پس فرستادی ؟ اگه هستش پستش کن واسه من هزینش رو هم رو چشمم پرداخت میکنم .
M M3ti J70 کاربر سایت May 1, 2008 #264 من حرفما پس میگیرم کلی زنگ زدم :laughing:بالاخره ورداشت با پیک یه uc فرستاد
S SamFisher کاربر سایت May 1, 2008 #266 سرای بازی بالاخره فرستاد اما کار نمیکنه اگر از دوستان کرجی ، کسی UC داره لطفا یه PM بده واسه رایت کردن !
سرای بازی بالاخره فرستاد اما کار نمیکنه اگر از دوستان کرجی ، کسی UC داره لطفا یه PM بده واسه رایت کردن !
M M3ti J70 کاربر سایت May 1, 2008 #267 نوشته شده توسط SamFisher: سرای بازی بالاخره فرستاد اما کار نمیکنه اگر از دوستان کرجی ، کسی UC داره لطفا یه PM بده واسه رایت کردن ! بیشتر... سلام اقا مشکل بازی شما چیه اگر رجین را اشتباهی فرستاده زنگ بزن (یه کم قاطی کن) با پیک یکی دیگه میفرسته:laughing:
نوشته شده توسط SamFisher: سرای بازی بالاخره فرستاد اما کار نمیکنه اگر از دوستان کرجی ، کسی UC داره لطفا یه PM بده واسه رایت کردن ! بیشتر... سلام اقا مشکل بازی شما چیه اگر رجین را اشتباهی فرستاده زنگ بزن (یه کم قاطی کن) با پیک یکی دیگه میفرسته:laughing:
mehdee2 کاربر سایت May 1, 2008 #268 من بازی GTA رو دیسک فوجی رو برای هر کس خواست 5500 رایت میکنم.با سرعت 2x قاب و کاور هم ندارن.