بچه ها من از این لینکی که شما دادین واسه دانلود دانلود نکردم یه torrnet از یه سایت پیدا کردم که سرعتش عالیه زده واسه pal امکان داره روی ntsc/j اجرا نشه؟2.با چه برنامه رایتش کنم colon cd خوبه؟من دارم می گم بازی و دارم شما می گی اینجوری ....
بابا لینک سالمه منم بازیو دارم تستم شده به j ام می خوره(دستگاه خودم j )
اجرا هم نشه، من شنيدم ميشه ريجن 360 رو موقتا اجرا كرد.بچه ها من از این لینکی که شما دادین واسه دانلود دانلود نکردم یه torrnet از یه سایت پیدا کردم که سرعتش عالیه زده واسه pal امکان داره روی ntsc/j اجرا نشه؟2.با چه برنامه رایتش کنم colon cd خوبه؟
یعنی چه جوری؟اجرا هم نشه، من شنيدم ميشه ريجن 360 رو موقتا اجرا كرد.
اخرش این که دارم دانلود میکنم اجرا میشه ؟لطفآ بگو با چه برنامه ای رایتش کنم بهترهوالله من شنيدم كه اين كارو ميكنن، شرمنده بلت نيستم.یعنی چه جوری؟اخرش این که دارم دانلود میکنم اجرا میشه ؟لطفآ بگو با چه برنامه ای رایتش کنم بهتره
کسی می دونه که من نسخه اورجینال بازی رو برای PAL از کجا می تونم بگیرم؟!

من یک ماه پیش حدود 25000 خرید کردم وقتی بازی ها اومده بسته رو
باز می کنم مثلا به جای guitar hero3 گیتار 2 رو گذاشته بود و خیلی چیز های دیگه که نوشته بود موجود نیست حدود 12000 نفرستاده بود زنگ زدم جواب نداد یا بازی های x360 رو زده بود اصل مالزی سفارش دادم روی T-GATE بود
هر 3 ریجن منتشر شدهببینم هنوز فقط ریجن Pal این بازی اومده و خبری از J , UC ـش نیست ؟

آقا کسری من خودم تا حالا از شما خرید نکردم پس نمیدونم حق با کیه یا اینکه
بخوام از کسی جانبداری بکنم ولی میخواستم ببینم حرفایی که این دوستمون زدنو
چجوری توجیه می کنید و جوابتون یهش چیه ؟
اقا کسرا من از روی سایت نخریدم که از اونجا جویا شم عزیز
من پول رو به حسابی که دادید شنبه ریختم و گفتید که پست پیشتاز کردید (شنبه) و پست پیشتاز برگشتش به تهران نمیاد که ! بلکه در مرکز پست همون شهر میمونه و باید مراجعه کرد و بسته رو گرفت ! در ضمن من از شنبه تا امروز هر روز از صبح تا بعد از ظهر در خونه بودم ! پس دلیلی برای برگشت بسته نیست اونم با وجود پرداخت وجه !!!!
پس حداقل موبایلتونو روشن کنید!!!!متاسفانه چون شما از این سایت بمن سفارش نداده اید نمیتوانم از این محل پیگیر سفارش شما باشم. شرمنده