مشکلات تهیه GTA IV !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من یه جا تو تهران میشناسم ( جمهوری ) بازی gta نسخه xbox میده 5 تومان اگه خواستین pm بدین تا شماره تماسشو بدم .

من دارم می گم بازی و دارم شما می گی اینجوری ....
بابا لینک سالمه منم بازیو دارم تستم شده به j ام می خوره(دستگاه خودم j )
بچه ها من از این لینکی که شما دادین واسه دانلود دانلود نکردم یه torrnet از یه سایت پیدا کردم که سرعتش عالیه زده واسه pal امکان داره روی ntsc/j اجرا نشه؟2.با چه برنامه رایتش کنم colon cd خوبه؟

بچه ها من از این لینکی که شما دادین واسه دانلود دانلود نکردم یه torrnet از یه سایت پیدا کردم که سرعتش عالیه زده واسه pal امکان داره روی ntsc/j اجرا نشه؟2.با چه برنامه رایتش کنم colon cd خوبه؟
اجرا هم نشه، من شنيدم ميشه ريجن 360 رو موقتا اجرا كرد.

کسی می دونه که من نسخه اورجینال بازی رو برای PAL از کجا می تونم بگیرم؟!

کسی می دونه که من نسخه اورجینال بازی رو برای PAL از کجا می تونم بگیرم؟!

آقا پیام توی فروشگاه مجازی کنسول می فروشه و داره میره دوبی جنس بیاره.بگو برات یه نسخه آوریجینال بازی برای Region PAL بیاره... ;)

آقا کسری من خودم تا حالا از شما خرید نکردم پس نمیدونم حق با کیه یا اینکه
بخوام از کسی جانبداری بکنم ولی میخواستم ببینم حرفایی که این دوستمون زدنو
چجوری توجیه می کنید و جوابتون یهش چیه ؟
من یک ماه پیش حدود 25000 خرید کردم وقتی بازی ها اومده بسته رو
باز می کنم مثلا به جای guitar hero3 گیتار 2 رو گذاشته بود و خیلی چیز های دیگه که نوشته بود موجود نیست حدود 12000 نفرستاده بود زنگ زدم جواب نداد یا بازی های x360 رو زده بود اصل مالزی سفارش دادم روی T-GATE بود

من هم جمعه بازی رو سفارش دادم.امروز تازه توی سایت زده ارسال شده!!!!در صورتی که قرار بود بعد از 3 روز...
پس کی میرسه دستمون ؟:confused:

آقا کسری من خودم تا حالا از شما خرید نکردم پس نمیدونم حق با کیه یا اینکه
بخوام از کسی جانبداری بکنم ولی میخواستم ببینم حرفایی که این دوستمون زدنو
چجوری توجیه می کنید و جوابتون یهش چیه ؟

دوست گرامی فکر نمیکنم که این پست محل این جور بحث ها باشه البته در جواب شما بگم که این دوستمون اگر واقعا یک همچین مشکلی داشت میتوانست از طریق سایت تکین و یا از طریق ایمیل به این مشگلش رسیدگی کنه نه اینکه بیخیال بشه، و در سایتی که ریطی به این مشکلش نداره بخواهد مطرح کنه. مثل این میمونه که من از ایران خودرو ماشین بخرم بعد برم شرکت سایپا بگم این چه ماشینی به من فروختین فرمون نداره. خنده دازه.......

ضمن اینکه این بازی GTA4 ما در تهران روز جمعه توسط پیک برای همه کسانی که سفارش داده بودند فرستادیم ولی برای شهرستان این امکان را نداشتیم که 500 سفارش را ظرف مدت 48 ساعت آماده و ارسال کنیم (قابل توجه دوستانی که روز جمعه از طریق سایت خریداری کرده اند و سه روز بعد ارسال شده ) ضمنا تغییر وضعیت آماده به ارسال به ارسال شده دست ما نیست و در اختیارات اداره پسته و معمولا یک روز بعد از ارسال این تغییرات را انجام میده ( قابل توجه افرادی که نصبت به این موضوع اعتراض داشته اند ).

امیدوارم روزگار خوشی را داشته باشید.

اقا کسرا من از روی سایت نخریدم که از اونجا جویا شم عزیز :love:
من پول رو به حسابی که دادید شنبه ریختم و گفتید که پست پیشتاز کردید (شنبه) و پست پیشتاز برگشتش به تهران نمیاد که ! بلکه در مرکز پست همون شهر میمونه و باید مراجعه کرد و بسته رو گرفت ! در ضمن من از شنبه تا امروز هر روز از صبح تا بعد از ظهر در خونه بودم ! پس دلیلی برای برگشت بسته نیست اونم با وجود پرداخت وجه !!!!

متاسفانه چون شما از این سایت بمن سفارش نداده اید نمیتوانم از این محل پیگیر سفارش شما باشم. شرمنده

بچه های تهرانی هر کسی که هنوز بازی رو نخریده من یکی از دوستام تو جمهوری مغازه داره که بازی GTA IV رو هم آورده البته متاسفانه فعلا فقط NTSC/J و PAL رو داره ، هر کسی که می خواد بگه که من ادرسو بذارم ، من خودمم معمولا اونجام.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or