مشکلات تهیه GTA IV !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام :biggrin1:
این صحبت شما کاملا درست هست بنده که از سایت نخریدم و مستقیم پول رو به حساب تکین ریختم عصر شنبه پست شد (به گفته اقا کسری) 09354428300
و ایشون گفتن تعداد زیادی بازی روز شنبه با پست ارسال شده فقط فردا شما برید پست وگرنه حالا حالاها بازی بی بازی مثل من که فردا میرم پست :cheesygri
به امید فردای با GTA:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

دوستان قصد توهین به کسی رو ندارم ولی ما که واسه این بازی از اون موقعی که خالکوبیه Peter Moor رو دیدم (2سال پیش) داریم ثانیه شماری می کنیم ... پس چرا این 3-4 روز رو هم صبر نمی کنید که بازی به صورت Official رلیز شه ؟ اینجا به همه گارانتی می دم که همه ی Source های دانلود بازیه Unrleased غلطه ... یا بازی اجرا نمی شه ، یا گیر می کنه ، یا بن می شید و... همون اتفاقی برای خیــــــلی های ما سر Halo3 افتاد...
به نظر من این 3-4 روز رو هم صبر کنید که از بازی Sourceـه خوب منتشر بشه ;)
ممنون از واقع نگری همتون...
موفق باشید;)

اینم از اون حرفها بودا:confused:
اگر منظورت اینه که اورجینال بخری درست میگی ولی به صورت کپی همین هست
و مطمئن باش فقط در صورت بازی کردن موقع آن لاین بودن و یا آن لاین شدن با ID
که قبل از ریلیز رسمی آیکون بازی توش ثبت شده باشه 100% بن میشید بعد از
29 آوریل هم باز هیچ تضمینی نیست برایه بن نشدن

چرا اینقدر بچه ها خسیس بازی در میارید
500 600 تومن دادی دستگاه خریدی حالا سر هزارتومن بیشتر چونه میزنید :laughing:
تا 15 هزارتومن هم ارزش داره پول واسه بازی بدی
:blushing:

فروش gta ریجن u وg و pal روی دیسک ورباتیم با سرعت رایت 2x به قیمت فوق العاده 5500 با قاب و کاور
تلفن :77500983 یا 44834372
با خرید 3 بازی از پیک رایگان استفاده کنید
2 تا بخرید پیک رو نیم بها حساب میکنم:cheesygri

یک مرکز دیگر برای خرید فروشگاه ستاره پارسیان است
خ ولی عصر بالاتر از طالقانی جنب پاساژ ایران
تلفن 88806939 و 88806937
البته این فروشگاه امکان پیک نداره:-"

شما سایت ندارین ؟

اقا من که دلم پره شدید اینجوری:(( یا شایدم اینجوری:evil:
شنبه تکین پست کرده پولم ریختم ولی هنوز پست انگار نه انگار که پیشتازه!! 24 ساعته !!!
الان چند ساعت شده؟ من صبح رفتم پست گفت نیومده منم گفتم:((:((:(( من یک دفعه دیگم با پست خریدم یک هفته بعد اومد!!!!! اونم پیشتاززززز

شنبه تکین پست کرده پولم ریختم ولی هنوز پست انگار نه انگار که پیشتازه!! 24 ساعته !!!
الان چند ساعت شده؟ من صبح رفتم پست گفت نیومده منم گفتم:((:((:(( من یک دفعه دیگم با پست خریدم یک هفته بعد اومد!!!!! اونم پیشتاززززز

عزیز مراحل خرید اینترنتی وقت می بره وقتی تو خریدتو انجام می دی انتظار نداشته باش فردا

بیاد در خونت مدیر سایت وقتی به کل سبد خرید نگاه می کنه ببینه به حد نساب رسیده بعد

میاد می شنه به رایت کردن سی دی ها و فرستادن توسط پست.

که پست بعد از تحویل گیری و بیمه کردن اونرو می فرسته که بعد از دو روز به دستت می رسه.

در ضمن اگه چیزی که می خوای بخری با ارزش باشه ارزش صبر کردن رو هم داره.

سلام
برای من که صبح جمعه سفارش دادم(تکین)همان روز حالت معلق بود.از شنبه تا همین الان هم حالت اماده به ارسال بود تازه همین چند دقیقه پیش وضعیت سفارشم در حالت ارسال شده قرار گرفت
به هرحال دوستانی که از این سایت خرید کردن یه سربه اینجا بزنن وضعیت محمولشون رو چک کنن:confused:

سلام
برای من که صبح جمعه سفارش دادم(تکین)همان روز حالت معلق بود.از شنبه تا همین الان هم حالت اماده به ارسال بود تازه همین چند دقیقه پیش وضعیت سفارشم در حالت ارسال شده قرار گرفت
به هرحال دوستانی که از این سایت خرید کردن یه سربه اینجا بزنن وضعیت محمولشون رو چک کنن:confused:
منم اومدم همین االا اینو بگم که دیدم شما نوشتی ماله بنده هم نوشت الان که ارسال شده تا چند ساعت پیش نوشته بود آماده به ارسال

عزیز مراحل خرید اینترنتی وقت می بره وقتی تو خریدتو انجام می دی انتظار نداشته باش فردا

بیاد در خونت مدیر سایت وقتی به کل سبد خرید نگاه می کنه ببینه به حد نساب رسیده بعد

میاد می شنه به رایت کردن سی دی ها و فرستادن توسط پست.

که پست بعد از تحویل گیری و بیمه کردن اونرو می فرسته که بعد از دو روز به دستت می رسه.

در ضمن اگه چیزی که می خوای بخری با ارزش باشه ارزش صبر کردن رو هم داره.

من از خود اقا کسری خریدم الان پولم ریختم یعنی همون روز با پست پیشتاز send شده(شنبه)
البته یک چیزیم بگم ! من یک دفعه از جای دیگری گیم خریدم بنده خدا شنبه پست پیشتازکرد ولی یک هفته بعد رسید

آخرین ویرایش:
با سلام
قابل توجه کسانی که از تکین خرید می کنند:این تکین اصلا به درد نمی خوره یعنی یک جوری
داره دزدی می کنه من یک ماه پیش حدود 25000 خرید کردم وقتی بازی ها اومده بسته رو
باز می کنم مثلا به جای guitar hero3 گیتار 2 رو گذاشته بود و خیلی چیز های دیگه که نوشته بود موجود نیست حدود 12000 نفرستاده بود زنگ زدم جواب نداد یا بازی های x360 رو زده بود اصل مالزی سفارش دادم روی T-GATE بود
به نظر من 1 تا 2 روز دیگه ارزش نداره که از این تکین خرید کنید

منم اومدم همین االا اینو بگم که دیدم شما نوشتی ماله بنده هم نوشت الان که ارسال شده تا چند ساعت پیش نوشته بود آماده به ارسال
بله
منم جمعه گفتم بفرسته الان تازه نوشته ارسال شد :mad: مثلا می خواستیم امروز بازی کنیم :evil:

من نمیدونم چرا این مسائل رو تو خود سایت مطرح نمیکنید که یک به یک جواب بدم اول اینکه متاسفانه از بچه های تهران اینجا نیستند که بپرسید سفارشات بدستشون رسیده یا نه ضمنا این بازی، بازی کامپیوتر نیست که بندازی تو دابلیکیتور فرتی بده بیرون و بفرستی باید یکی یکی توسط کامپیوتر از روی ایمیج رایت بشه که هر دی وی دی دقیقا 20 دقیقه زمان میبره که بیاد بیرون اونهم با این همه حجم سفارش فکر میکنید که دکونه حلیم روغنیه....

بعدش که با این وضعیت اداره پست ( مبالغ فروش بعد از سه ماه پرداخت میشه ) ضمنا بقول خودشون سه روزه میرسه ولی میبنی ده روز طولش میکشه ) دوستانی که خیلی تمایل دارند که سریع بدستشون برسه میتونن تقاضا بدن که با ترمینال به مقصد برسونیم برای ما فرقی نمیکنه ( یک روزه هم میرسه ) حتی ما با هواپیما هم ارسال کردیم.

ضمنا دوستانی که تمایل به خرید سیلور مالزی دارند میتوانند عنوانهای قبل تر رو سیلور تهیه کنند ( بازیهای که قبل از vegas2 اومده ) این بازی رو هم اگر سیلور ش رو میخواهید هفته آینده موجود هستش .

بیا خوبی کن بازیهای رو با هزار بدبختی ارسال کن بعدش این مزخرفات هم پشتش باشه

آقای محترم سفارش شما هم بعلت نبودن در محل برگشت خورده همین الان برگشتیش رو تحویل گرفتیم.
البته اگر اینجا این مسائل را مطرح میکنم اینست که این عزیز از تو خود سایت تکین علت رو جویا نشده بود و مجبور شدم اینجا جواب بدم

آقای محترم سفارش شما هم بعلت نبودن در محل برگشت خورده همین الان برگشتیش رو تحویل گرفتیم.
البته اگر اینجا این مسائل را مطرح میکنم اینست که این عزیز از تو خود سایت تکین علت رو جویا نشده بود و مجبور شدم اینجا جواب بدم

اقا کسرا من از روی سایت نخریدم که از اونجا جویا شم عزیز :love:
من پول رو به حسابی که دادید شنبه ریختم و گفتید که پست پیشتاز کردید (شنبه) و پست پیشتاز برگشتش به تهران نمیاد که ! بلکه در مرکز پست همون شهر میمونه و باید مراجعه کرد و بسته رو گرفت ! در ضمن من از شنبه تا امروز هر روز از صبح تا بعد از ظهر در خونه بودم ! پس دلیلی برای برگشت بسته نیست اونم با وجود پرداخت وجه !!!!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or