مشکلات تهیه GTA IV !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها لازم دیدم که رفع ابهامات کنم که دیگه انقدر پشت ما حرف نزنین.
اول از همه بگم که برای خرید بازی از oxogame می تونید به آدرس زیر مراجعه کنید
http://www.oxogame.com/forum/topic1889-1.html

بازی روی دیسک ورباتیم عرضه می شه، پک کامل و همراه با عکس قاب هست. قیمت بازی همراه با هزینه پست 7000 تومان هست که به نظرم منصفانه باشه. در ضمن بازی روی سرعت 2x رایت می شه. شما می تونید به سه روش بازی رو بگیرید. اولین راه همینه که آدرس بدید و درب منزل دریافت کنید. یا می تونید پول رو همراه با هزینه مورد نظر واریز کنید به حساب ما و با پشت پیشتاز دریافت کنید که در اینصورت قیمت بازی 7500 درمیاد براتون. یا اگر هم دوست داشته باشید می تونید پول مورد نظر برای پیک کردن رو واریز کنید (ما توی تهرانیم). در هر صورت اگر اطلاعات بیشتری می خواید یا می خواید سفارش بدید با شماره 09353535306 تماس بگیرید.

با تشکر از همه دوستان و مدیر سایت

تو این لینکی که گذاشتین شماره حساب و اینا نیست . چجوریاست ؟

بچه ها لازم دیدم که رفع ابهامات کنم که دیگه انقدر پشت ما حرف نزنین.
اول از همه بگم که برای خرید بازی از oxogame می تونید به آدرس زیر مراجعه کنید
http://www.oxogame.com/forum/topic1889-1.html
بازی روی دیسک ورباتیم عرضه می شه، پک کامل و همراه با عکس قاب هست. قیمت بازی همراه با هزینه پست 7000 تومان هست که به نظرم منصفانه باشه. در ضمن بازی روی سرعت 2x رایت می شه. شما می تونید به سه روش بازی رو بگیرید. اولین راه همینه که آدرس بدید و درب منزل دریافت کنید. یا می تونید پول رو همراه با هزینه مورد نظر واریز کنید به حساب ما و با پشت پیشتاز دریافت کنید که در اینصورت قیمت بازی 7500 درمیاد براتون. یا اگر هم دوست داشته باشید می تونید پول مورد نظر برای پیک کردن رو واریز کنید (ما توی تهرانیم). در هر صورت اگر اطلاعات بیشتری می خواید یا می خواید سفارش بدید با شماره 09353535306 تماس بگیرید.
با تشکر از همه دوستان و مدیر سایت

آقا من سفارش دادم . فقط خواهشا مثل بعضي ها نباشي كه اول بگي ورباتيم و بعد رو مدلاي ديگه بزني . ضمنا حتما با 2x بزن كه رو هر درايوي گذاشتن اجرا بشه . اگه با سرعت بالا بزني بعدا براي خودت مشكل ميشه و بايد جواب چندصد نفري رو بدي :laughing:

اقا برید توپخونه پره همشون دارند قشنگ جلو چشمت یعنی اصلا ممنوع کشک :laughing: منم خریدم :love:

من همين الان از maxgame گرفتم.تو خيابون وليعصر.برو تو سايتش ادرسشو كامل زده
www.maxgame.ir

ایول پس فکر کنم مشکلی نباشه ، همه تهرانی ها بتونن تهیه کنن
حیف موقع امتحانات هست وگرنه خودم میزدم تو کار پخش کردنش:-":biggrin1:

اقا برید توپخونه پره همشون دارند قشنگ جلو چشمت یعنی اصلا ممنوع کشک :laughing: منم خریدم :love:

من که امروز توبخونه بودم هیچ کجا نداشتن یا شاید هم به من ندادن
مکس گیم هم که گفت ممنوع هست نیماریم
3 ساعت کل ولیعصر و توپ خونه رو زیر پا گزاشتم اما هیچ کجا نداشتن(البتهuc)
رفتم دات کام گفت بعد 1 ساعت تمام که اونجا واستادم بهم داد خلاصه کنم براتون بهتون پیشنهاد میکنم پستی بخرین هم مطمعا هستین که بدون مشکل به دستتون میرسه هم مثل من کلی وقت و پولتونو حروم نمیکنید;);)

من که امروز توبخونه بودم هیچ کجا نداشتن یا شاید هم به من ندادن
مکس گیم هم که گفت ممنوع هست نیماریم
3 ساعت کل ولیعصر و توپ خونه رو زیر پا گزاشتم اما هیچ کجا نداشتن(البتهuc)
رفتم دات کام گفت بعد 1 ساعت تمام که اونجا واستادم بهم داد خلاصه کنم براتون بهتون پیشنهاد میکنم پستی بخرین هم مطمعا هستین که بدون مشکل به دستتون میرسه هم مثل من کلی وقت و پولتونو حروم نمیکنید;);)

دوستان منم از دات کام خریدم رو ورباتیم میزنه ولی خوب یه کم گرونفروشه میده 8000
البته تمام بازیها رو این قیمت میده بالاخره مغازه سر زعفرانیه خرجش بالاس دیگه:biggrin1:
http://www.irdotcom.ir/modules/gameshop/

آقا من تو تكين اينترنتي سفارش دادم صبح سفارش دادم غروب كه نگاه كردم هنوز در حالت معلق بود
آيا اون كسايي كه سفارش داده بودند بازي به دستشون رسيده؟

آقا من تو تكين اينترنتي سفارش دادم صبح سفارش دادم غروب كه نگاه كردم هنوز در حالت معلق بود
آيا اون كسايي كه سفارش داده بودند بازي به دستشون رسيده؟

همون موقع که برات نمی فرستن تازه فرداش اماده به ارسال می زنن معمولا بسته به شهرت4 تا 5 روز یا نهایتا یک هفته طول می کشه من که خودم یه بار از sarayebazi.com خریدم تا 5 روز هم طول کشید.

کسی از سایت oxogame گرفته ؟ لینک خرید مستقیم که خرابه شماره حسابم اعلام نکردن واسه
اون روش بعدی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or