معایب n97
هنگ میکنه در حد بنز
تاچ اشغال
lcd بی کیفیت در برابر ایفون و امنیا اچ دی
ببین معراج جان با یک روز گوشی گرفتن دست چیزی دستگیر آدم نمیشه !
چیزی نمیتونم بگم!!
اخه وقتی شما تا الان ندیدی ایین گوشی رو چطور راجع بهش اینطوری اظهار نظرمیکنی؟ نمیگم عیب نداره ولی این چیزیهایی که گفتی شما واقعا ........
من ندارم ولی هم تو دست گرفتم هم باهاش کار کردم چنین چیزهایی ندیدم البته امکانات خاصی نسبت به 5800نداره بجز ظاهرش ودوربینش ولی من اینچیزایی که شما میگی رو ندیدم
اصولا چیزی به اسم مشورت تو این مملکت نیست هرکی هرچی رو که داره یا میخواد تهیه کنه اون رو توصیه میکنه وروسرش قسم میخوره امکان هم نداره بیاد بدش رو بگه همون سایت جی اس ام بهترین مشاور درامر خرید گوشیه
ممنونم
امنیا هم خوبه ولی سرعت این گوشی بسیار افتضاحه (خیلی...)دوستان نظرتون راجع به i900 omnia چيه ؟
حالا كه i8000 omnia 2 اومده i900 ارزش خريدن داره ؟
شما از کجا میدونی من باهاش کا نکردم من رفیقم همون اوایل گرفت 900 تومن حالا هم میخواد بفروشش من باهاش قشنگ کار کردم توش فقط 3 گیگ چیز ریخته بود یه عکسو باز کردم گوشی هنگ کرد :laughing: تاچش مثل 5800 بود (که خودم داشتم ) سیمبینش همونه . دوربینشم به درد نمیخوره
چیزی نمیتونم بگم!!
اخه وقتی شما تا الان ندیدی ایین گوشی رو چطور راجع بهش اینطوری اظهار نظرمیکنی؟ نمیگم عیب نداره ولی این چیزیهایی که گفتی شما واقعا ........
من ندارم ولی هم تو دست گرفتم هم باهاش کار کردم چنین چیزهایی ندیدم البته امکانات خاصی نسبت به 5800نداره بجز ظاهرش ودوربینش ولی من اینچیزایی که شما میگی رو ندیدم
اصولا چیزی به اسم مشورت تو این مملکت نیست هرکی هرچی رو که داره یا میخواد تهیه کنه اون رو توصیه میکنه وروسرش قسم میخوره امکان هم نداره بیاد بدش رو بگه همون سایت جی اس ام بهترین مشاور درامر خرید گوشیه
ممنونم
اره خیلی وقته اومده 480 تا 500اومده اصلاً /؟؟؟!!