مشكل در رندر بازي gta4

• Thread starter Thread starter parish
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها مال منم Hp ه . درایومم samsung .خودشم از پرمیومایه قدیمیه.پس نتیجه می گیرم که بازم این قدیمیا از همه بهترن. :cheesygri

یعنی بنکیو باید بیخیال IV شه ...
ای خدا ....
من امروز عصر میخواستم واسه IV یه Xbox بگیرم
ترو خدا شانس رو میبینی ...

راهی هست که بشه تو مغازه دستگاهو تست کرد اگه بخواد بازی اذیت کنه همون اول مشخص میشه یا باید بازی کرد ؟؟؟

کاری نداره برو بازی رو بخر و موقعی که میخوای کنسول بخری باهاش تستش کن اگه مشکل داشت بگو کنسولت اشکال داره نمیخوام:cheesygri

کنسول من الیت پاله تاریخشم 12/2007 با درایو بنکیو ... همیشه هم کنسولمو افقی میزارم .

همه بازیام هم روی دیسک ورباتیم گرفتم (تا حالا هیچ دیسکی جز ورباتیم توش نزاشتم ) و خوشبختانه تابحال تو هیچ بازی مشکل نداشتم بزنم به تخته :biggrin1:

کنسول من الیت پاله تاریخشم 12/2007 با درایو بنکیو ... همیشه هم کنسولمو افقی میزارم .

همه بازیام هم روی دیسک ورباتیم گرفتم (تا حالا هیچ دیسکی جز ورباتیم توش نزاشتم ) و خوشبختانه تابحال تو هیچ بازی مشکل نداشتم بزنم به تخته :biggrin1:
ممنون که جواب دادین
امیدوارم هیچ وقتم مشکل پیدا نکنی:love:
پس منم دارم به نتیجه ای که پدرام رسیده ..میرسم
باید از هارد باشه:confused:
چون فرقی بین ارکید و الیت از نظر ساختاری وجود نداره غیر از هارد (کنسول یکی از رفقا پرمیومِ هاردشو میگیرم تست میکنم اگر درست شد به نتیجه قطعی میرسیم)
در مورد افقی گذاشتن کنسول هم کاملا موافقم
دقیقا در مورد همین مشکل لود شدن ابجکتها و تکستچرها وقعی که کنسول افقی باشه زودتر لود میشه
البته در حدِ شاید دهمِ ثانیه...

مرسی

من درايو بنكو دارم اركيد البته هارد دستگاه قبليم روشه دستگاهم پاله ديسكم playbox بد رقم باهاش مشكل دارم بايد برم روي verbatim بگيرم ببينم چي ميشه

پس منم دارم به نتیجه ای که پدرام رسیده ..میرسم
باید از هارد باشه
چون فرقی بین ارکید و الیت از نظر ساختاری وجود نداره غیر از هارد (کنسول یکی از رفقا پرمیومِ هاردشو میگیرم تست میکنم اگر درست شد به نتیجه قطعی میرسیم)
در مورد افقی گذاشتن کنسول هم کاملا موافقم
دقیقا در مورد همین مشکل لود شدن ابجکتها و تکستچرها وقعی که کنسول افقی باشه زودتر لود میشه
البته در حدِ شاید دهمِ ثانیه...

البته فکر نميکنم از هارد باشه چون من GTA رو رو اين پرميوم فالکون ها امتحان کردم که متاسفانه همين مشکل لود وجود داره و همچنين رو اليت نيز امتحان کردمشون

ول نکردید این بازی بدبخت رو ؟!
بابا مشکل از درایو دیسک نیست . بعضی کنسولا این مشکلو دارن و میشه گفت شانسیه . من با بازی آنچارتد روی ps3 همین مشکل رو بطرز وحشتناکی داشتم . دیسک که اورجینال ، ps3 هم آکبند ، پس میشه گفت شانسیه .

بابا مشکل از درایو دیسک نیست . بعضی کنسولا این مشکلو دارن و میشه گفت شانسیه . من با بازی آنچارتد روی ps3 همین مشکل رو بطرز وحشتناکی داشتم . دیسک که اورجینال ، ps3 هم آکبند ، پس میشه گفت شانسیه .

دقيقاً روی 4 تا پرميوم و 2 تا اليت که همگی فالکون بودند و بنکيو تست کردم همشون همين مشکل و داشتند
شايد بشه گفت از هر 10 تا يکی درست در بياد بهتر باشه:دی

البته حرف شما درسته و امروزه :biggrin1: بازیهای زیادی این مشکل...نمیدونم اسمشو مشکل میشه گذاشت یا نه
ولی نه به این شدت ...یعنی شده با nathan:love:به یک محیطی برسید با زمینه یکپارچه سفید که انگار ماست مالیدن/:)
و درختها دونه دونه به فاصله 5ثانیه بوجود بیان؟؟! :eek:
تو GTA IV واقعا غیر قابل تحمله گاهی باید یک دقیقه صبر کرد :eek:برای لود شدنه خیابون و ابجکتهای اطراف

مرسی

دستگاه من هم coreهستش ودرایو من هم سامسونگه برای منم اینجوری میشه
البته وقتی کار کرد دستگاه از دوساعت مداوم بره بالاتر:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or