یعنی بنکیو باید بیخیال IV شه ...
ای خدا ....
من امروز عصر میخواستم واسه IV یه Xbox بگیرم
ترو خدا شانس رو میبینی ...
راهی هست که بشه تو مغازه دستگاهو تست کرد اگه بخواد بازی اذیت کنه همون اول مشخص میشه یا باید بازی کرد ؟؟؟
درایو منم بنکیو هست ولی خوشبختانه تا حالا این مشکلو نداشتم اگه روی دیسک خوب بگیری مشکلی پیش نمیاد ...

ممنون که جواب دادینکنسول من الیت پاله تاریخشم 12/2007 با درایو بنکیو ... همیشه هم کنسولمو افقی میزارم .
همه بازیام هم روی دیسک ورباتیم گرفتم (تا حالا هیچ دیسکی جز ورباتیم توش نزاشتم ) و خوشبختانه تابحال تو هیچ بازی مشکل نداشتم بزنم به تخته :biggrin1:

پس منم دارم به نتیجه ای که پدرام رسیده ..میرسم
باید از هارد باشه
چون فرقی بین ارکید و الیت از نظر ساختاری وجود نداره غیر از هارد (کنسول یکی از رفقا پرمیومِ هاردشو میگیرم تست میکنم اگر درست شد به نتیجه قطعی میرسیم)
در مورد افقی گذاشتن کنسول هم کاملا موافقم
دقیقا در مورد همین مشکل لود شدن ابجکتها و تکستچرها وقعی که کنسول افقی باشه زودتر لود میشه
البته در حدِ شاید دهمِ ثانیه...
ول نکردید این بازی بدبخت رو ؟!
بابا مشکل از درایو دیسک نیست . بعضی کنسولا این مشکلو دارن و میشه گفت شانسیه . من با بازی آنچارتد روی ps3 همین مشکل رو بطرز وحشتناکی داشتم . دیسک که اورجینال ، ps3 هم آکبند ، پس میشه گفت شانسیه .
ول نکردید این بازی بدبخت رو ؟!
بابا مشکل از درایو دیسک نیست . بعضی کنسولا این مشکلو دارن و میشه گفت شانسیه . من با بازی آنچارتد روی ps3 همین مشکل رو بطرز وحشتناکی داشتم . دیسک که اورجینال ، ps3 هم آکبند ، پس میشه گفت شانسیه .
به یک محیطی برسید با زمینه یکپارچه سفید که انگار ماست مالیدن

برای لود شدنه خیابون و ابجکتهای اطراف