سلام!
حامد جان:من جدا چنين مرحله اي رو يادم نمياد ولي از دوستان ميپرسم
امير اقا:كمي بيشتر توضيح بده
يا حق
حامد جان:من جدا چنين مرحله اي رو يادم نمياد ولي از دوستان ميپرسم
امير اقا:كمي بيشتر توضيح بده
يا حق
اون جا باید این کا رو کنی:سلام به همه بچه های گل
من تو یکی از مراح گیر کردم : من پاور سبز رنگ رو ( دو روی دیوار) فعال کردم بعدش مراحلی که مختص او بود رو رد کردم ولی وقتی بر میگردم تا یبام یه پاور دیگه رو مثلا قرمز رنگ رو فعال کنم هنه ی پاور ها خاموش باید چیکار کنم؟؟؟
سلام حالا اینو باید چطوری هولش بدی به پایین ممنون میشم ازتون, بیشتر راه هارو امتحانمشكل ايشون توي تاپيك ديگه حل شد! ماشالله سايت رو پر كردند! مشكل اين بود نميدونست چي كار كنه هولش بده پايين! :biggrin1:
ممنون خیلی کار درستیيه خورده كه بزنيش يهو از زير پاش قل ميخوري مياي اينور . بعد پرنس ميره زير پاي غوله . اونجا بايد سريع كليك كني و بندازيش پايين!
سام علیک عزیز جان باید Seed Light هات به حد نصاب برسن.شما باید بری از راه های دیگه اینا رو جمع کنی تا به میزان معین برسن.بعد یکی از اون 4 تا مهره رو باید انتخاب کنیسلام یه دوستان من یه مشکلی دارم در این عکسی که دوستان قرار دادن من فقط چهار تا راه اصلی رو باز کردم ئ حدود 110 تا لایت دارم که خودش زده 96 تا حالا جلوی معبد رو هم لجن گرفته و مهره های سبز رو دیوار هم روشن نشده نمیدونم شاید الان روشن نباید بشه
سلامسلام به همه بچه های گل
من تو یکی از مراح گیر کردم : من پاور سبز رنگ رو ( دو روی دیوار) فعال کردم بعدش مراحلی که مختص او بود رو رد کردم ولی وقتی بر میگردم تا یبام یه پاور دیگه رو مثلا قرمز رنگ رو فعال کنم هنه ی پاور ها خاموش باید چیکار کنم؟؟؟