jeff hardy
کاربر سایت
با سلام و خسته نباشید.يه خورده كه بزنيش يهو از زير پاش قل ميخوري مياي اينور . بعد پرنس ميره زير پاي غوله . اونجا بايد سريع كليك كني و بندازيش پايين!
شما به صفحه4 مراجعه کنید در آنجا جناب Dark Night لینک دانلود کد ها را گذاشته اند.سلام دوستان
میشه لطفا تمام چیت های پرنس آف پرشیا 4 رو بذارید
ممنون:flowers::thanks:
درودسلام
آقا این ستونها کجان؟ یکی اون وسط بود که خورد شد! هر چی میبرمش کنار میخواد من را لعه کنه که!!:confused:
درود
باید زمانی که میخواد له کنه پشتت سمت پرتگاه باشه یا اگه مرحله ای که 3 تا ستون چوبی هست باشی سمت اونا باشه که وقتی هلش میدی بیوفته پایین یا روی اون ستون چوبی ها!
درودمرسی دوست عزیز ,فکر نکنی من خنگ هستم! اما نه پرتگاه اینجا میبینم نه ستون چوبی!؟
درود
یه استثنا هم داره که باید به خورده معطل کنیش تا یه در باز بشه از اونجا بندازیش پایین!
کلا این برای کشتن این خیکیه باید یا از یه جا پرتش کنی پایین یا بکوبیش به اون ستون چوبیا
درودمرسی دوست خوب. ستون چوبی همین سه تا ستون دست چپی است دیگه؟ (طبق عکس من)
وقتی اول وارد اینجا میشه و با هم حرف میزنن دختره میگه باید به دامش بندازیم و دوربین اون دستگیره را نشون میده که او گوشه هست!؟ من 45 دقیقه باهاش جنگیدم اما دری باز نشد!
مرسی , من خنگ نیستما!!! :biggrin1:
اگر اشتباه نکنم.......:biggrin1:مرسی دوست عزیز ,فکر نکنی من خنگ هستم! اما نه پرتگاه اینجا میبینم نه ستون چوبی!؟
چرا آیدی جدید ساختی؟!!با همون میومدی..!!!:biggrin1:دوستان سلام
هر کاری می کنم این غوله وقتی که می خواد بخوره به ستون پاشو میاره بالا و پرینس رو میندازه ؟ حتی زمانی هم که با الیکا ضربه آخر رو می زنم یهو پرینس میره زیر پای غوله!
چکار باید کرد؟