مشكل در بازي prince of persia 4

به نظر شما شماره جديد prince of persia در مقايسه با سري قبلي چه

• بهتر شده

رای‌ها: 65 57.5%
  • بدتر شده

رای‌ها: 39 34.5%
  • مساوي است

رای‌ها: 9 8.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    113
يه خورده كه بزنيش يهو از زير پاش قل ميخوري مياي اينور . بعد پرنس ميره زير پاي غوله . اونجا بايد سريع كليك كني و بندازيش پايين!
با سلام و خسته نباشید.
من هرچی زیر پای غوله کلیک می کنم نمی افته و در عوض اون منو میندازه و با هر سرعتی هم که این کاررو می کنم باز هم همین اتفاق می افته.
اگر امکانش هست مرا راهنمایی کنید.

سلام دوستان من تازه عضو شدم این اولین پستمه:blushing:
من همه جا رو فتح کردم به جز سه منطقه فساد مربوط به قسمت غول سنگی توی این قسمت بعد از هل دادن غول به طرف ستون ها (بعد از کلیک باران) بعد از دو بار غول غیر فعال میشه منظورم اینه که ثابت سرجاش میمونه در حالی که جونش تموم شده ولی از بین نمیره. بعدش هم شاهزاده از حالت مبارزه بیرون میاد و وقتی از حلقه ها بالا می رم و مرحله رو ادامه می دم بعضی از جاها(راه پله ها و سکوها) جسم نیستن و از توشون رد میشم یعنی وقتی می خام رد بشم پرت میشم پایین . به نظر میاد باید توی یه سکانس بوسیله غول تعقیب بشم و اون جاها بریزن پایین ولی این حالت پیش اومده؟ دوستان راه حلی دارن؟ برای کسی این مشکل پیش اومده؟

سلام
آقا این ستونها کجان؟ یکی اون وسط بود که خورد شد! هر چی میبرمش کنار میخواد من را لعه کنه که!!:confused:
درود
باید زمانی که میخواد له کنه پشتت سمت پرتگاه باشه یا اگه مرحله ای که 3 تا ستون چوبی هست باشی سمت اونا باشه که وقتی هلش میدی بیوفته پایین یا روی اون ستون چوبی ها!

درود
باید زمانی که میخواد له کنه پشتت سمت پرتگاه باشه یا اگه مرحله ای که 3 تا ستون چوبی هست باشی سمت اونا باشه که وقتی هلش میدی بیوفته پایین یا روی اون ستون چوبی ها!

مرسی دوست عزیز ,فکر نکنی من خنگ هستم! اما نه پرتگاه اینجا میبینم نه ستون چوبی!؟:-"

10854.jpg

مرسی دوست عزیز ,فکر نکنی من خنگ هستم! اما نه پرتگاه اینجا میبینم نه ستون چوبی!؟:-"

10854.jpg

درود
یه استثنا هم داره که باید به خورده معطل کنیش تا یه در باز بشه از اونجا بندازیش پایین!
کلا این برای کشتن این خیکیه باید یا از یه جا پرتش کنی پایین یا بکوبیش به اون ستون چوبیا;)

درود
یه استثنا هم داره که باید به خورده معطل کنیش تا یه در باز بشه از اونجا بندازیش پایین!
کلا این برای کشتن این خیکیه باید یا از یه جا پرتش کنی پایین یا بکوبیش به اون ستون چوبیا;)

مرسی دوست خوب. ستون چوبی همین سه تا ستون دست چپی است دیگه؟ (طبق عکس من)
وقتی اول وارد اینجا میشه و با هم حرف میزنن دختره میگه باید به دامش بندازیم و دوربین اون دستگیره را نشون میده که او گوشه هست!؟ من 45 دقیقه باهاش جنگیدم اما دری باز نشد!
مرسی , من خنگ نیستما!!! :biggrin1:

مرسی دوست خوب. ستون چوبی همین سه تا ستون دست چپی است دیگه؟ (طبق عکس من)
وقتی اول وارد اینجا میشه و با هم حرف میزنن دختره میگه باید به دامش بندازیم و دوربین اون دستگیره را نشون میده که او گوشه هست!؟ من 45 دقیقه باهاش جنگیدم اما دری باز نشد!
مرسی , من خنگ نیستما!!! :biggrin1:
درود
الان اولین باره که باهاش روبه رو میشی دیگه؟
اگه آره من یادمه یه در باز میشه که باید از اونجا بندازیش پایین! حالا شاید خود من یه حرکتی تو اون صحنه کردم که دره باز شده یادم نیست:دی
سیو بازی رو بتونی آپ کنی بهت دقیق میگم چی کار کنی ;)

درود
دوستان من این بازیو امروز گرفتم از وست

ولی وقتی وارد بازی میشه لگ میزنه جوری که نمیشه بازی کرد

چی کارش کنم ؟
( در ضمن سیستمم خوبه )
ممنون

10854.jpg

اگر اشتباه نکنم.......:biggrin1:
گوشه های دیوار ستونهایی وجود داره(این ستون ها به دیوار چسبیدن)
باید سعی کنی این هیولا رو نزدیک یکی از ستونها ببری...
وقتی به اندازه کافی به ستون نزدیک بشی و با الیکا ضربه آخر بزنی پشتش میخوره به ستون که باعث میشه روی سرش بریزه.....این کار رو روی ستونهای بعدی هم انجام بده...
بعد از اینکه ستون ها ریختن درهایی که دوستمون اشاره کرد در دو طرف هر چند وقت یک بار باز میشن که باید سرعت عمل بخرج بدید و سریع وقتی یکی از درها باز شد بندارینش

دوستان سلام
هر کاری می کنم این غوله وقتی که می خواد بخوره به ستون پاشو میاره بالا و پرینس رو میندازه ؟ حتی زمانی هم که با الیکا ضربه آخر رو می زنم یهو پرینس میره زیر پای غوله!
چکار باید کرد؟

دوستان سلام
هر کاری می کنم این غوله وقتی که می خواد بخوره به ستون پاشو میاره بالا و پرینس رو میندازه ؟ حتی زمانی هم که با الیکا ضربه آخر رو می زنم یهو پرینس میره زیر پای غوله!
چکار باید کرد؟
چرا آیدی جدید ساختی؟!!با همون میومدی..!!!:biggrin1:
خب وقتی پاشو بالا آورد و پرنس رفت زیر پاش باید به سرعت راست کلیک پشت سر هم سریع فشار بدی تا پرنس پای هیولا با شمشیرش هول بده......

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or