مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

سلام...من میخوام bootmii public beta 4 یا 3 رو نصب کنم ... این bootmii beta 2 که رو وییم نصبه ممکنه پاک شه و دیگه کلا bootmii نداشته باشم؟؟ آخه دستگام بریک شده میترسم bootmii کلا پاک شه که دیگه واویلا...ممنون;)
نصب نکن. اول بک آپ رو برگردون بعد نصب کن. چیکار کردی بریک شده؟

شما اگه می تونی روی boot2 نصب کنی همون کافیه . فرق boot2 با ios ( یا همون boot2 v4 ) اینه که boot2 قبل از همه چیز لود می شه و تقریبا wii ضد بریک کامل می شه ولی در as ios باید به طریقی به hbc دسترسی پیدا کنی ( که با preeloader این کار امکان ذیر می شه ) . اگه ios هایی که باعث دسترسی به hbc می شوند تخریب شوند دیگر نمی شود آنبریک کرد . به همین دلیل boot2 v4 کاملا قابل اعتماد نیست ...

پس اگه می تونید as boot2 نصب کنید همین کار رو بکنید و در غیر این صورت as ios ... نیاز نیست هر دو با هم نصب باشه ...

شما اگه می تونی روی boot2 نصب کنی همون کافیه . فرق boot2 با ios ( یا همون boot2 v4 ) اینه که boot2 قبل از همه چیز لود می شه و تقریبا wii ضد بریک کامل می شه ولی در as ios باید به طریقی به hbc دسترسی پیدا کنی ( که با preeloader این کار امکان ذیر می شه ) . اگه ios هایی که باعث دسترسی به hbc می شوند تخریب شوند دیگر نمی شود آنبریک کرد . به همین دلیل boot2 v4 کاملا قابل اعتماد نیست ...

پس اگه می تونید as boot2 نصب کنید همین کار رو بکنید و در غیر این صورت as ios ... نیاز نیست هر دو با هم نصب باشه ...
boot 2 که میتونم نصب کنم...پس خیالم راحت باشه...ممنون
نصب نکن. اول بک آپ رو برگردون بعد نصب کن. چیکار کردی بریک شده؟
با آپدیت اشتباه...گفتم beta 3 یا 4 بریزم تا بتونم برگردونم.............:-"...ممنون

سلام
دوستان من دوباره مزاحمتون شدم.
آقا این بازی NSMB رو با neogama که میخوام اجرا کنم دوباره میاد تو منوی اصلی دستگاه.
توی Region Option هم یه کم دستکاری کردم صفحه سبز میشه.
باید چیکار کنم؟
پیشاپیش ممنون

سلام
من یه چیزی میخواستم بگن که فکر میکنم همتون بلدید:cheesygri نمیدونم برای چی میخوام بگم اما میگم
ویی رو میشه Wired هم به نت وصل کرد من که اینو فهمیدم کلی شاد شدم

آره می شه باید یه Wii Lan Adapter بگیرید . تبدیل کننده کابل شبکه به usb هستش . کابل usb رو به Wii وصل می کنید و کابل شبکه رو به Wii Lan Adapter و روتر وصل می کنید ...

http://nintendo.joystiq.com/2006/12/13/finally-a-wired-solution/
http://www.home-network-help.com/wii-lan-adapter.html
http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=76142

ولی این رو کجا می فروشند ؟ به احتمال زیاد یکی بگیرم ...

فکر نمیکنم حتما Wii lan adapter رو بخواد چون بالاخره مودمهایی هم هستن که فیش خروجی USB داشته باشن الان مودم منم همینطوره اگه اینجوری باشه که کارتون خیلی راحت میشه حالا من به محض اینکه نتم وصل بشه آمارشو میرسونم حتما ، اگه اینجوری بشه و نیازی به Wii lan adapter نداشته باشه که کارت خیلی آسون میشه چون این جور adapter ها رو که lan رو به usb تبدیل کنه رو از فروشگاههایی که لوازم شبکه و اینجور اجناس میفروشن تهیه کرد به آسونی و با قیمت پایین

آخرین ویرایش:
یعنی با مودم usb خور معمولی هم می شه ؟
این طور که من خوندم حتما باید مودم قابلیت شیر اینترنت رو داشته باشه . یعنی بیشتر از یک پورت داشته باشه .

الان شما می تونید ازش استفاده کنید ؟

خوب میگم من نت خونم هنوز وصل ندشه وصل که بشه معلوم میشه آره فکر میکنم که نیاز به اکسس پوینت باشه اما مودمهایی که هم پورت lan و هم پورت USB داشته باشن احتمالا بتونن چنین کاری بکنن من یه پیشنهاد دارم اول برید و Wii Manuel دستگاه خودتون رو یه نگاه بندازید چون من لونم یه نگاهی انداختم اما وقت نکردم بخونمش فقط رسیدم که عکساشو ببینم بین راه عکس مودم تا دستگاه چیز دیگه ای نذاشته بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or