مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

شما اروری که میاد رو بگو.
با چی بازی ها رو میاری؟؟
دیسکت رو از کجا گرفتی؟؟ آخه معمولا فروشگاه های ناشی بازی ها رو با سرعت بالا می زنن که اجرا نمیشه.
خودت کپی خور کردی یا بردی جایی کپی خور کردی؟؟
والا میگم من که خودم سرم نمیشه دادم یکی کپی خور کرد از همین روشها که مد چیپ نمیخواد بازیها هم اینجا یک یا دو جا بیشتر نداره اونا هم از تهران میارن مثلا فیفا 10 میگیره یا خیلی های دیگه ولی این ارور میده
کاری نکردم ، وظیفه است !
آره . خواستی مشکلت حل بشه تو تاپیک خودش بنویس تا راهنماییت کنم .
دستت درد نکنه اگه گیر کردم باز هم مزاحم میشم

الا میگم من که خودم سرم نمیشه دادم یکی کپی خور کرد از همین روشها که مد چیپ نمیخواد بازیها هم اینجا یک یا دو جا بیشتر نداره اونا هم از تهران میارن مثلا فیفا 10 میگیره یا خیلی های دیگه ولی این ارور میده
معمولا این مغازه ها اطلاعاتشون ضعیف هست ئ همین که دستگاه رو بریک نمیکنند غنیمتیه !
من که احتمال رو به آپدیت نبودن ios ت میدم و فکر نمیکنم اشکال از بازی باشه . اگر اشکال از بازی بود احتمالا با راه زیر نمیتونی درستش کنی ....
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=26294

والا میگم من که خودم سرم نمیشه دادم یکی کپی خور کرد از همین روشها که مد چیپ نمیخواد بازیها هم اینجا یک یا دو جا بیشتر نداره اونا هم از تهران میارن مثلا فیفا 10 میگیره یا خیلی های دیگه ولی این ارور میده

دستت درد نکنه اگه گیر کردم باز هم مزاحم میشم
آخر نگفتی بازی ها رو چجوری میاری. منظورم اون برنامه ایه که باهاش بازی رو میاری.

معمولا این مغازه ها اطلاعاتشون ضعیف هست ئ همین که دستگاه رو بریک نمیکنند غنیمتیه !
من که احتمال رو به آپدیت نبودن ios ت میدم و فکر نمیکنم اشکال از بازی باشه . اگر اشکال از بازی بود احتمالا با راه زیر نمیتونی درستش کنی ....
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=26294
دستت درد نکنه با این روش تونستم درستش کنم وبازی اجرا شد

دستت درد نکنه با این روش تونستم درستش کنم وبازی اجرا شد
چرا با این روش های قدیمی خودتو اذیت می کنی؟؟
نرم افزار سافت چیپ رو دانلود کن و اجرا کن بعد ارور 002 رو بزن Fix کنه:
http://rapidshare.com/files/271864609/SoftChipR99.rar

اگه نیومد با Neogamma R6 ارور 002 رو فعال کن همین:
http://gbatemp.net/index.php?download=6347

دیگه از این کوتاه تر و راحتتر؟؟!!

با این روش هم مگه نباید از بازی ایمیج بگیریم و دوباره رایت کنیم؟
اصلا اینا که گذاشتید برای کامپیوتر هست یا خود وی؟

اگه بخوای با خود wii اینکار ها رو بکنی اولا باید hombrew channel نصب کنی . هم این که باید 6 - 8 تومن پول sd بدی . این یه روش کلی هست که تا چند وقت پیش رو همه بازی ها کار میکرد ولی الان رو بازی های جدید تاثیر نداره و حتی باعث میشه روی وی های آپدیت که باید با neogamma r8 تمام بازی هایی که ارورشون برداشته نشده رو اجرا میکنه اشکال ایجاد میکنه و برای این که بازی اجرا بشه باید دوباره ارور ها رو برگردونی ! ( البته میشه با neo gamma r6 اوردشون )
وگرنه بهترین راه سافت چیپ و ... هست !

با این روش هم مگه نباید از بازی ایمیج بگیریم و دوباره رایت کنیم؟
اصلا اینا که گذاشتید برای کامپیوتر هست یا خود وی؟

اینا برای خود وی هست.
نه دیگه نیاز به دوباره رایت کردن نیست واسه همینه که راحتتره.
دیگران هم حرف من رو تایید کردند که سافت چیپ بهتره.
اگه ویتون کپی خور نرم افزاری هست خودش Homebrew چنل داره. دیگه اینو همه ی کسایی که با وی کار کردن می دونن!!

سلام
بعضی از بازیها رو که با نئوگاما اجرا میکنم تیک تیک میکنن یعنی وسط صفحه خطهای رنگی کوچیک میاد.
ولی با برنامه نه چندان جالب Backup Luancher مشکلی نداره فقط موقع برگشتن به منوی Wii گیر میکنه و باید دستگاه رو خاموش روشن کنم.
تنظیمات خاصی رو تو نئوگاما باید انجام بدم؟

سلام
بعضی از بازیها رو که با نئوگاما اجرا میکنم تیک تیک میکنن یعنی وسط صفحه خطهای رنگی کوچیک میاد.
ولی با برنامه نه چندان جالب Backup Luancher مشکلی نداره فقط موقع برگشتن به منوی Wii گیر میکنه و باید دستگاه رو خاموش روشن کنم.
شما تو Region Option نئو گاما تغییرات زیر رو انجام بده ببین درست میشه:
Force Video : NTSC\PAL بسته به ریجن بازی و تلوزیون
Patch Video: All
VIDTV Patch : Yes

@hamid_barca:

دوست عزیز همون طور که دیدید دو روش هست . در یکی باید dvd رایت بشه و اگه sd ندارید و تعداد بازی هایی هم که می کنید کمه همین روش به صرفه تر هست . البته در بعضی از بازی ها هم این روش کار نمی کنه و حتما باید از neogamma استفاده بشه ...

اگر هم که sd دارید و یا می خواهید بازی زیادی بگیرید بهتره که neogamma رو نصب کنید ...

انتخاب با خودتونه ...

سلام

من که تا به حال چنین مشکلی ندیدم .
برای تنظیمات neogamma بهتره سری به این تاپیک بزنید :

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=26466

البته فکر هم نکنم که تاثیری داشته باشه . البته شاید منظور شما اشکال تصویر به خاطر اجرای بازی 50 هرتز بر روی wii 60 هرتز و بالعکس باشه . اگه این طوره باید تو تنظیمات بگید که بازی رو به صورت ntcs و یا pal اجرا کنه ...

هیچی بازی رو اجرا میکنی بعد که بازی اومد اونجا چون باره اوله که بازی میکنی خودش یه آموزش برات میزاره.
کدوماش سیم داره؟؟
من منظورتو نفهمیدم از کدوماش سیم داره ببین یه توضیح کوتاه میدم در مورد کریزی درام این هم مثلا به PS3 و wii وصل میشه خوب اما وقتی که بازی rock band2 رو اجرا میکنم هر کار که میکنم میگه که میکروفون یو اس بی وصل نیست حتی ترینینگ هم نمیشه رفت همینو میگه الان کلی ناراحتم

من منظورتو نفهمیدم از کدوماش سیم داره ببین یه توضیح کوتاه میدم در مورد کریزی درام این هم مثلا به PS3 و wii وصل میشه خوب اما وقتی که بازی rock band2 رو اجرا میکنم هر کار که میکنم میگه که میکروفون یو اس بی وصل نیست حتی ترینینگ هم نمیشه رفت همینو میگه الان کلی ناراحتم
راک بند 2 رو فقط با وسایلش می تونی بازی کنی...
اونجا هم بهت میگه که حداقل باید یه میکروفون داشته باشی تا بتونی وارد بازی بشی.
الان چی وصل کردی بهش؟؟
میکروفون یو اس بی؟؟ یا گیتار سیم دار؟؟

سلام...من میخوام bootmii public beta 4 یا 3 رو نصب کنم ... این bootmii beta 2 که رو وییم نصبه ممکنه پاک شه و دیگه کلا bootmii نداشته باشم؟؟ آخه دستگام بریک شده میترسم bootmii کلا پاک شه که دیگه واویلا...ممنون;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or